Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Γνώριζες τον jim Morrison? Πόσο χρονών είσαι τελικά? Δεν είσαι 20 χρονος όμορφος gay?Ή όπως λέει και ένας φίλος μου "everything is facked up as usual"
Γνώριζες τον jim Morrison? Πόσο χρονών είσαι τελικά? Δεν είσαι 20 χρονος όμορφος gay?Ή όπως λέει και ένας φίλος μου "everything is facked up as usual"
Ποιος είναι ο Jim Morrison;Γνώριζες τον jim Morrison? Πόσο χρονών είσαι τελικά? Δεν είσαι 20 χρονος όμορφος gay?
Ααα, εντάξει!Ποιος είναι ο Jim Morrison;
Εγώ εσένα εννοούσα όταν έλεγα "φίλος μου".
Τέλος πάντων, δεν είμαι πια gay. Είμαι μαθητευόμενος Μαρκόνης. Το "20χρονος" ισχύει.
ή business as usualΉ όπως λέει και ένας φίλος μου "everything is facked up as usual"
Αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά αυτόν θα δει ότι είναι μοιάζει στον Τσαρλς Μάνσον...Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα της εγκύου που είχε εξαφανιστεί - Τη σκότωσε ο σύντροφός της σύμφωνα με ομολογία φίλου του
Έχουν συλληφθεί ο σύντροφός της, που αρνείται ότι την δολοφόνησε, και ο φίλος του, που ομολόγησε - Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε ένα μπαούλο σε δασική περιοχή της Χαλκιδικήςwww.protothema.gr
Επειδη γνωστος μου μενει ακριβως στην περιοχη, μου ειπε οτι πολλοι ευυποληπτοι Πακιστανοι καταστηματαρχες της περιοχης, ηταν απο εκεινους που εκαναν κατι τετοιο, εκτος των αλλων. Γιατι οταν αποκαλυφθηκε ποιοι εκαναν κατι τετοιο, μαθευτηκε, και επισης εγραψαν με σπρει στις προθηκες των καταστηματων τους.καλα και στην Ελλαδα δεν πάει πίσω, ειδικά η παιδεραστία! Ξέχασες την "υπόθεση του κολονου" που έκαναν ουρά οι οικογενειάρχες για να βρεθούν με το 12χρονο...
Βιέννη: Άντρας σκότωσε με μαχαίρι τρεις γυναίκες σε οίκο ανοχής! | mynews.grΤραγωδία εκτυλίχθηκε σε οίκο ανοχής στη Βιέννη χθες (23/2) το βράδυ, όταν ένας άντρας σκότωσε με μαχαίρι τρεις γυναίκες. Σύμφωνα με τη Die Presse, μια
www.mynews.gr
|