Ή όπως λέει και ένας φίλος μου "everything is facked up as usual"πολυ δυσαρεστα πραγματα αυτα,ο θεος να μας φυλαει να εχουμε παντα σωας τας φρενας μας,διοτι οι περισσοτεροι ανθρωποι που κανουνε τοσο αποτροπιαστικα εγκληματα δυστυχως καποια βιδα τους εχει λασκαρει....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ειδεχθή εγκλήματα του παρόντος και του παρελθόντος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Aristarxos dj
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 454
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Γνώριζες τον jim Morrison? Πόσο χρονών είσαι τελικά? Δεν είσαι 20 χρονος όμορφος gay?Ή όπως λέει και ένας φίλος μου "everything is facked up as usual"
Ποιος είναι ο Jim Morrison;Γνώριζες τον jim Morrison? Πόσο χρονών είσαι τελικά? Δεν είσαι 20 χρονος όμορφος gay?
Εγώ εσένα εννοούσα όταν έλεγα "φίλος μου".
Τέλος πάντων, δεν είμαι πια gay. Είμαι μαθητευόμενος Μαρκόνης. Το "20χρονος" ισχύει.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ααα, εντάξει!Ποιος είναι ο Jim Morrison;
Εγώ εσένα εννοούσα όταν έλεγα "φίλος μου".
Τέλος πάντων, δεν είμαι πια gay. Είμαι μαθητευόμενος Μαρκόνης. Το "20χρονος" ισχύει.
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.677
- Πόντοι
- 18.496
ή business as usualΉ όπως λέει και ένας φίλος μου "everything is facked up as usual"
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.203
- Πόντοι
- 456
Φρίκη στα Τρίκαλα: 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο
Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στα Τρίκαλα, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο.
www.news247.gr
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.801
- Πόντοι
- 1.446
Αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά αυτόν θα δει ότι είναι μοιάζει στον Τσαρλς Μάνσον...Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα της εγκύου που είχε εξαφανιστεί - Τη σκότωσε ο σύντροφός της σύμφωνα με ομολογία φίλου του
Έχουν συλληφθεί ο σύντροφός της, που αρνείται ότι την δολοφόνησε, και ο φίλος του, που ομολόγησε - Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε ένα μπαούλο σε δασική περιοχή της Χαλκιδικήςwww.protothema.gr
Τα μάτια του δείχνουν την πονηριά του...
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Επειδη γνωστος μου μενει ακριβως στην περιοχη, μου ειπε οτι πολλοι ευυποληπτοι Πακιστανοι καταστηματαρχες της περιοχης, ηταν απο εκεινους που εκαναν κατι τετοιο, εκτος των αλλων. Γιατι οταν αποκαλυφθηκε ποιοι εκαναν κατι τετοιο, μαθευτηκε, και επισης εγραψαν με σπρει στις προθηκες των καταστηματων τους.καλα και στην Ελλαδα δεν πάει πίσω, ειδικά η παιδεραστία! Ξέχασες την "υπόθεση του κολονου" που έκαναν ουρά οι οικογενειάρχες για να βρεθούν με το 12χρονο...
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Θεσσαλονίκη: 80χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 87χρονη σύζυγό του στη Χαριλάου
Από τις μαχαιριές του 80χρονου συζύγου της φαίνεται να έπεσε νεκρή η 87χρονη, στην περιοχή της Χαριλάου, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης
dessou.gr
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.642
- Πόντοι
- 9.931
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τον περίμενε στην είσοδο του σπιτιού και τον πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα
Ο δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του δεν περνούσε καλά με τον γαμπρό του - Ωστόσο, ο γιος του, υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι το ζευγάρι είχε μία φυσιολογική σχέση
www.protothema.gr
Σάλταρε ο γέρος και τον καθάρισε τον γαμπρό του.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.780
- Πόντοι
- 3.656
Βιέννη: Άντρας σκότωσε με μαχαίρι τρεις γυναίκες σε οίκο ανοχής! | mynews.grΤραγωδία εκτυλίχθηκε σε οίκο ανοχής στη Βιέννη χθες (23/2) το βράδυ, όταν ένας άντρας σκότωσε με μαχαίρι τρεις γυναίκες. Σύμφωνα με τη Die Presse, μια
www.mynews.gr
|
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.037
- Πόντοι
- 446
Της Πόπης γίνεται
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.642
- Πόντοι
- 9.931
Αγία Βαρβάρα: Συνέλαβαν και τη γυναίκα του δολοφόνου - Του φώναζε «ρίξτου, ρίξτου» από το θυροτηλέφωνο!
Τα νέα στοιχεία προέκυψαν από κατάθεση στην αστυνομία - Ο εισαγγελέας άσκησε στον 69χρονο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία - Η σύζυγος του δράστη διώκεται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία
www.protothema.gr
Μεσα και η σκατογρια! Μακαρι να ψοφήσουν στην φυλακη.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.642
- Πόντοι
- 9.931
Άγιος Παντελεήμονας: Φονικός καυγάς μεταξύ μεθυσμένων φίλων
Οι δύο άνδρες ήταν φίλοι από μικρά παιδιά, με καταγωγή από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης - Αρχικά φέρεται ο 60χρονος να έβγαλε ένα μαχαίρι και να χτύπησε τον 62χρονο
www.skai.gr
Πρέπει να ήταν μεγάλα ναυάγια και οι δύο.
Λογικά μέλη του Bou.
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.801
- Πόντοι
- 1.446
1952: Η αποτρόπαια δολοφονία οδηγού ταξί στην Κηφισιά
Μία περίεργη ακολουθία συμπτώσεων. Το μακρυνό 1952 οδηγός ταξί δολοφονείται στην Κηφισιά σε μία αντίστοιχη περιπτωση με αυτήν που αντιμετωπίζει σήμερα την ΕΛΑΣ
www.thetoc.gr
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.801
- Πόντοι
- 1.446
Τζορτζ Πολκ: Η δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα στον Εμφύλιο και η πολύκροτη δίκη
Σαν σήμερα στις 12 Απριλίου του 1949, ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία του Αμερικανού δημοσιογράφου στη Θεσσαλονίκη Τζορτζ Πολκ. Ο Αμερικανός
www.newsit.gr
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 456
Έψαχνα από περιέργεια τις πιο γνωστές γυναίκες κατά συρροή δολοφόνους στην ιστορία. Και έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο:
Κάποιες έχουν μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων και από τους γνωστότερους άνδρες κατά συρροή δολοφόνους.
'Wherever I Go, People Die': Inside The Disturbing True Stories Of 33 Female Serial Killers
These stories prove that murder isn't just a man's world.
allthatsinteresting.com
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.813
- Πόντοι
- 10.411
Για κάποιους αξίζει η θανατική ποινή
Θα έπρεπε να το ποστάρω στο νήμα των γύφτων αλλά ταιριάζει περισσότερο εδώ λόγω της φύσης του εγκλήματος
Θα έπρεπε να το ποστάρω στο νήμα των γύφτων αλλά ταιριάζει περισσότερο εδώ λόγω της φύσης του εγκλήματος
Κως: Με μώλωπες κι εκδορές το νεκρό βρέφος - Συνελήφθησαν οι γονείς του
Μόλις ενός έτους το άτυχο κοριτσάκι - Οι γονείς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Ρομά και η μητέρα είναι έγκυος - Ο πατέρας έχει απασχολήσει τις Αρχές για πορνογραφία
www.protothema.gr
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K