Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Για αυτόν που τον έσφαξε ο γιος του στα Καλύβια.Για ποιον λες?
Για αυτόν που τον έσφαξε ο γιος του στα Καλύβια.Για ποιον λες?
Έτσι γράφτηκε στα σάιτ, ότι έφερνεΓια αυτόν που τον έσφαξε ο γιος του στα Καλύβια.
Ναι είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος ξέρει.Έτσι γράφτηκε στα σάιτ, ότι έφερνε
Εδώ είσαι, παιδάκι μου και εμείς τρώμε τα νύχια μας στους παππούληδες;Έτσι γράφτηκε στα σάιτ, ότι έφερνε
56/57 είναι το σωστό. 1 εξαϋλώθηκε. Απλά και μόνο για την ιστορία.Τέμπη - Μάτι
Μαζικές δολοφονίες , κανείς να τιμωρηθεί.
Στο μάτι οι υπεύθυνοι της πυροσβεστικής του συριζα πλειμελιματικα την έβγαλαν και επί Κούλη πήραν και αναβάθμιση
Τέμπη, ιατροδικαστής λείπουν 34 άτομα καθώς η ιατροδικαστής είπε ότι μάλλον κάηκαν και δεν βρίσκουν τίποτα πέρα απτους 56 νεκρούς αν θυμάμαι καλά τα νούμερα,και στην ιατροδικαστική έκθεση δεν έγραψε καν το υλικό που κάηκαν .
Έκλεισε ο φάκελος τσιμεντωθηκε η περιοχή με συνοπτικές διαδικασίες.
Η ιατροδικαστής αυτή πρώην Λαος μετά Κούλη και έχει και στο μητρώο της 7 μήνες φυλάκιση για ψευδορκία σε παλιότερη περίπτωση νεκρού ασθενή.
Κανένας εγκληματίας δεν μπορεί να αγγίξει το επίπεδο εγκληματικότητας του κράτους αυτού και αυτών που το δοιηκουν,που πάντα βέβαια έχουν άσυλο από όλα.
Η κάντε ένα γαμωδημόσιο που δουλεύει πάντως η φέρτε εισαγωγή το πρωθυπουργό της Χιλής.56/57 είναι το σωστό. 1 εξαϋλώθηκε. Απλά και μόνο για την ιστορία.
Μακάρι ξήλωμα στον ΟΣΕ, ιδιωτικοποίηση του μπουρδέλου ΧΤΕΣ.
γνωστο παρασιτο της περιοχης...δημοσιογραφος της σχολης τριανταφυλλοπουλου...Ναι είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος ξέρει.
Αλλά θα μου πεις τότε το σωματεμπόριο ήταν " χόμπι " για πολύ κόσμο.
Ουκρανή δεν είπαν ; Όχι ότι έχει πολύ σημασία.γνωστο παρασιτο της περιοχης...δημοσιογραφος της σχολης τριανταφυλλοπουλου...
παντως η ρουμανα που ειχε για γυναικα, πολυ δυνατο τεμαχιο....
Eιχα διαβασει ενα αρθρο σχετικα με την δολοφονια πριν 3-4 χρονια,νομιζω.Τωρα ξανατσεκαρα και ειδα πως ο Ταϋλανδος και η γυναικα του ειχαν φυγει πριν δολοφονηθει ο Χρυσαφιδης,αλλα δεν βρεθηκε ποτε ο συνεργοςΥπόθεση Χρυσαφίδη, αρχές δεκαετίας 90. Να σκεφτεί κανείς, ότι με είχαν προσλάβει κάποτε σαυτή την εταιρεία ....
αστειο ειναι αυτο ρε μλκ;
Βασικά είναι ανεξιχνίαστη η υπόθεση ως σήμερα. Ο ιδιοκτήτης κ ανιψιός που μου πήρε συνέντευξη κ τους βρήκε νεκρούς, στο γραφείο είχε κάποιες φωτο. Κ μου λέει απο δω στη φωτο ο ιδρυτής προπάππους μου, ο παππούς μου κ ο θειος μου. Κ τώρα εγώ. Λέω από μέσα μου τι παίζει...Τυχαία λίγο αργότερα έμαθα το στόρι ...Eιχα διαβασει ενα αρθρο σχετικα με την δολοφονια πριν 3-4 χρονια,νομιζω.Τωρα ξανατσεκαρα και ειδα πως ο Ταϋλανδος και η γυναικα του ειχαν φυγει πριν δολοφονηθει ο Χρυσαφιδης,αλλα δεν βρεθηκε ποτε ο συνεργος
είδα σήμερα ότι στην Ιταλία δολοφόνησε ένας 40χρονος τον 7χρονο γιο του.. σκέφτηκα ότι ίσως έχει ενδιαφέρον να γίνει ένας κατάλογος με τα πιο φρικτά και παράλογα εγκλήματα - δολοφονίες που έχουν συμβεί, πρόσφατα ή και παλιότερα..
Το μέλλον στο Ελλαδισταν είναι για τους λαθροεισβολεις.εχει φαει η αγαμια τους αντρες.35 χρονων,λογικα χωρις λεφτα,χωρις γκομενα,χωρις μελλον,δε θελει και πολυ να γινει κατι κακο..αγαμισταν που ελεγε ο σαμπ
Oυκρανη......ρουμανα....συναφή επαγγελματα...τα μπερδευω καμια φορα...Ουκρανή δεν είπαν ; Όχι ότι έχει πολύ σημασία.
Ουζμπέκος. Καλά παιδιάΣημερινό. Ρωσοπόντιος έσφαξε το πατέρα του ο οποίος με τη σειρά του βάραγε τη μάνα του.