Νέα

Εγκυμοσύνη.....

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τύπε ολα στο μυαλο ειναι. σκεψου να σου κατσει και κανα δυσκολο παιδι στον υπνο να σε παει γαμιοντας για αλλα δυο χρονια. ελα μη μασας αλλα τρία χρονια συνολο και μετα θα ερθεις στα ισα σου :undecided: :undecided: :undecided:
Αν έχεις καλή ηχομόνωση στο δωμάτιο που κοιμάσαι δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.080
Πόντοι
22.266
Τι έγινε τελικά;;
Γενησε ο φίλος μας;:confused:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αν βγει αγόρι να το γράψετε μέλος όταν γίνει 18...αφού από εδώ μάθαμε ότι ψήνεται!
Βaby Boom προτείνω όνομα....έχω απωθημένο να γίνω νονός μέλους και ελπίζω να τα καταφέρω!
Μπορει να του ανοιξει λογαριασμο απο τωρα :upsidedown:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Πως τι παλέψατε 9 μήνες ρε μάγκες?Εγω 6 εβδομάδες και έχω τρελαθεί ......Αργότερα λέει ο γιατρός θα μπορέσουμε 5ο-6ο μήνα ....

Αν σας πούμε δηλαδή πως την παλέψαμε με νηστεία και προσευχή, θα το υιοθετήσετε;

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.201
Πόντοι
2.646
Τυπε, οι επιλογές είναι μετρημένες. Ρούμπα, πιπα, κωλο, γκόμενα ή βιζιτα. Πήγαινε κατευθείαν στη βιζιτα θα προτείνω.

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
Πως τι παλέψατε 9 μήνες ρε μάγκες?Εγω 6 εβδομάδες και έχω τρελαθεί ......Αργότερα λέει ο γιατρός θα μπορέσουμε 5ο-6ο μήνα ....
Ναι κατά τον έκτο μηνα κάτι θα παιχτεί σε συγκεκριμένες στάσεις...Μην περιμένεις αεροπλανικα

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Το γαματο με την εγκυμοσύνη είναι ότι δεν μπορεί να ξανά μείνει έγκυος όποτε άφοβα τελειώνεις μέσα - μεγάλο πράγμα αυτό. Εξυπακούεται ότι αλλάζουν καποιες στασεις και χρειάζεται λίγο προσοχή στα ακροβατικά .Το πιο δύσκολο πράγμα της εγκυμοσύνης είναι το ορμονικό ανεβοκατεβασμα το οποίο ποικίλλει από γυναίκα σε γυναίκα. Επίσης θα μεγαλώσουν τα στήθια της ένα νούμερο όποτε θα βγάλετε γούστα! Εμείς το καναμε συχνά και σταματήσαμε κατά το τέλος του 7ου όταν ήταν πλέον άβολα και δεν υπήρχαν ορέξεις λόγω δυσφορίας. Προσωπικά βρίσκω τις ΜιΛφ τρομερά ερωτικες και σεξυ. Να το χαρείτε και να το ευχαριστηθείτε-είναι εμπειρία ζωής μεγάλη!

Τελευταία τροποποίηση:

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια κι ευχές!
Δεν θα αλλάξει μόνο η σεξουαλική ζωή και η καθημερινότητά σου με το μωρό -- κυρίως θα αλλάξεις εσύ.
Σε λίγους μήνες θα καταλάβεις.

Στα σεξουαλικά τώρα: ναι, στην αρχή χρειάζεται προσοχή, γράφτηκε και παραπάνω. Μιλησε παλι στο γυναικολόγο μήπως κάτι δεν κατάλαβες σωστά.
Η γυναίκα σου θα περάσει από στάδια ορμονικής αλλαγής και θα τρίβεται μόνη της πάνω σου παρακαλώντας σε να την περιποιηθείς.
Η συνουσία δεν είναι ο μοναδικός τρόπος. Να επιδοθείτε σε 69 και βάλτε στοίχημα ποιος θα τελειώσει πρώτος -- μάλλον γνωρίζουμε την έκβαση :D:
Σε κάθε περίπτωση πάντως η επαφή μπορεί να γίνει με ασφάλεια για το μωρό.

Αντε, τυχεράκια!..

• Like
Αντιδράσεις: Katz

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Πέραν της πλάκας και αυτά που γράψαμε επειδή μιλάμε για εγκυμοσύνη και επειδή η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή να ακούσετε αυτά που σας προτείνει η/ο γυναικολόγος περί συχνότητας στο σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom