Νέα

Εγκυμοσύνη εκτός προγράμματος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δύο παιδιά Άλεξ. Και η μάνα είχε σχεδόν το ίδιο μισθό με μένα, ίσως ελάχιστα μεγαλύτερο. Παιδιά έξι το αγόρι και 4 το κορίτσι
1.400 εσυ, 1.400 η μανα.
Και βγαζει το δικαστηριο 640 σε σενα (δηλαδη σαν να λεμε 340 το ενα παιδι και 300 το αλλο).
Δηλαδη το δικαστηριο υπολογισε οτι τα παιδια χρειαζονται 1.280 ευρώ το μηνα? Αφου ειχατε τα ιδια εισοδηματα, βαρυνεστε το ιδιο. Αρα και η μανα θεωρητικα καλυπτε το ιδιο ποσό.
Παλι δεν μου καθεται. Το ποσο ειναι τεραστιο. Στο εφετειο πηγες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το απολυτως φυσιολογικο οπως τα διαβαζω, θα ηταν να εδινες ΑΚΡΙΒΩΣ τα μισα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αναρωτιεμαι παντως καμια φορα, τι ψυχη κουβαλανε οι ανθρωποι. Ακομη και αυτοι που μοιραστηκαν καποτε τη ζωη τους μαζι μας. Εχει ο αλλος 1.400 ευρω και για τον οποιονδηποτε λογο, τον βαζει το δικαστηριο να δινει τα 640 σε σενα κυρια μου. Και δινει και 300 νοικι. Και πρεπει να ζησει με 500 ευρω.
Πώς κοιμασαι το βραδυ?
Γιατι δεν περναει απο το μυαλο σου να σκεφθεις και να πεις "Ρε Γιαννακη, μαλακιες ειπε το δικαστηριο, δεν πρεπει να δινεις τοσα, δωσε μου τα μισα να μην με καταριεσαι κιολας".
Αλλά μπα. Μερικες φορες νιωθω μεγαλη απογοητευση απο τους ανθρωπους.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.090
Πόντοι
456
Αναρωτιεμαι παντως καμια φορα, τι ψυχη κουβαλανε οι ανθρωποι. Ακομη και αυτοι που μοιραστηκαν καποτε τη ζωη τους μαζι μας. Εχει ο αλλος 1.400 ευρω και για τον οποιονδηποτε λογο, τον βαζει το δικαστηριο να δινει τα 640 σε σενα κυρια μου. Και δινει και 300 νοικι. Και πρεπει να ζησει με 500 ευρω.
Πώς κοιμασαι το βραδυ?
Γιατι δεν περναει απο το μυαλο σου να σκεφθεις και να πεις "Ρε Γιαννακη, μαλακιες ειπε το δικαστηριο, δεν πρεπει να δινεις τοσα, δωσε μου τα μισα να μην με καταριεσαι κιολας".

Σωστό. Μόνο που σε περιπτώσεις εκδικασμένης πληρωμής, άσχετα για ποιο λόγο εκδικάστηκε, όση καλή διάθεση και να έχει ο άλλος (ή η άλλη στην προκειμένη περίπτωση, εσύ αυτά τα λεφτά πρέπει να τα καταβάλλεις. Ακόμα και αν έρχεται η πρώην σου την άλλη μέρα, με τα μισά λεφτα στο χέρι, να στα δίνει πίσω. Ελέγχονται οι καταθέσεις/εμβάσματα/πληρωμές για εκδικασμένες διαταγές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σωστό. Μόνο που σε περιπτώσεις εκδικασμένης πληρωμής, άσχετα για ποιο λόγο εκδικάστηκε, όση καλή διάθεση και να έχει ο άλλος (ή η άλλη στην προκειμένη περίπτωση, εσύ αυτά τα λεφτά πρέπει να τα καταβάλλεις. Ακόμα και αν έρχεται η πρώην σου την άλλη μέρα, με τα μισά λεφτα στο χέρι, να στα δίνει πίσω. Ελέγχονται οι καταθέσεις/εμβάσματα/πληρωμές για εκδικασμένες διαταγές.

Τύπε αυτα λυνονται, μην μπερδευεσαι. Κάνετε ενα ιδιωτικο συμφωνητικο για αφεση χρεους κατα το ημισυ και εξασφαλιζεσαι, αν θελεις και εγγραφη εξασφαλιση. Απλα πραγματα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.928
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• umWMYqf.jpg
    umWMYqf.jpg
    203,9 KB · Εμφανίσεις: 53
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
1.400 εσυ, 1.400 η μανα.
Και βγαζει το δικαστηριο 640 σε σενα (δηλαδη σαν να λεμε 340 το ενα παιδι και 300 το αλλο).
Δηλαδη το δικαστηριο υπολογισε οτι τα παιδια χρειαζονται 1.280 ευρώ το μηνα? Αφου ειχατε τα ιδια εισοδηματα, βαρυνεστε το ιδιο. Αρα και η μανα θεωρητικα καλυπτε το ιδιο ποσό.
Παλι δεν μου καθεται. Το ποσο ειναι τεραστιο. Στο εφετειο πηγες?

Όχι, δεν πήγα στο Εφετείο. Η αρχική διατροφή ήταν 480 για κάθε ανήλικο, από τα οποία θα κατέβαλα ποσό 250 εγώ και 230 η μητέρα. Τώρα όποιος νομίζει ότι δύο παιδιά στην ηλικία αυτή έχουν ανάγκες 960 ευρώ το μήνα ( το γυμναστήριο το πλήρωνα εγώ ξεχωριστά) απλά διαφωνεί με το Δικαστή. Μετά από δύο χρόνια αναπροσαρμόστηκε κι έφτασε στα 640€. Η καλή μου πρώην σύζυγος ζητούσε 740€ ως συνολική  διατροφή και ο καλός Δικαστής θεώρησε ότι το πραγματικό ποσό ήταν 960€. Αυτά για τη δικαιοσύνη που αντιμετωπίζουμε ως πατέρες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όχι, δεν πήγα στο Εφετείο. Η αρχική διατροφή ήταν 480 για κάθε ανήλικο, από τα οποία θα κατέβαλα ποσό 250 εγώ και 230 η μητέρα. Τώρα όποιος νομίζει ότι δύο παιδιά στην ηλικία αυτή έχουν ανάγκες 960 ευρώ το μήνα ( το γυμναστήριο το πλήρωνα εγώ ξεχωριστά) απλά διαφωνεί με το Δικαστή. Μετά από δύο χρόνια αναπροσαρμόστηκε κι έφτασε στα 640€. Η καλή μου πρώην σύζυγος ζητούσε 740€ ως συνολική  διατροφή και ο καλός Δικαστής θεώρησε ότι το πραγματικό ποσό ήταν 960€. Αυτά για τη δικαιοσύνη που αντιμετωπίζουμε ως πατέρες
Εξακολουθεις να μην μου τα λες καλα και θα βαλω τον Ιακωβο να ποσταρει κανενα φιδι. Τωρα μου τα γυρνας. Μου λες οτι η αρχικη διατροφη ηταν 480 για καθε ανηλικο (τσιμπημενο ποσο) και 250 βαρυναν εσενα. Αρα επιβαρυνθηκες 500 με την αποφαση του Πρωτοδικειου. Εφετειο δεν πηγες. Να πηγαινες ομως. Εσυ φταις. Αποκλειεται να εμεναν τοσα.
Και οχι μονο εμειναν τοσα, αλλά μετα εγιναν και "σκαλοπατι" για να παει 640. Δηλαδη 320 για καθε παιδι. Πώς "αναπροσαρμοστηκε" ομως? Παλι με αποφαση Πρωτοδικειου? Ούτε τωρα πηγες εφετειο? Μου φαινεται μονος σου εχεις βγαλει τα ματια σου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Πώς κοιμασαι το βραδυ?

Άλεξ δεν ήταν μόνο το πρόβλημα που έδινα τα χρήματα αυτά. Τη στιγμή που έφυγα μόνο με τα προσωπικά μου αντικείμενα, αναγκάστηκα και αγόρασα καινούργια οικοσκευή, έπιπλα  και φυσικά κρεβάτια, σεντόνια, σκεπάσματα για τα παιδιά. Αυτά με δάνειο βέβαια, τα οποίο ξεπλήρωνα και επιβαρυνόμουν και με τόκους. Και σαν Δικηγόρος σίγουρα γνωρίζεις ότι τα δικαστικά έξοδα τα πλήρωνα εγώ, εκτός από την παράσταση του δικού μου Δικηγόρου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Άλεξ δεν ήταν μόνο το πρόβλημα που έδινα τα χρήματα αυτά. Τη στιγμή που έφυγα μόνο με τα προσωπικά μου αντικείμενα, αναγκάστηκα και αγόρασα καινούργια οικοσκευή, έπιπλα  και φυσικά κρεβάτια, σεντόνια, σκεπάσματα για τα παιδιά. Αυτά με δάνειο βέβαια, τα οποίο ξεπλήρωνα και επιβαρυνόμουν και με τόκους. Και σαν Δικηγόρος σίγουρα γνωρίζεις ότι τα δικαστικά έξοδα τα πλήρωνα εγώ, εκτός από την παράσταση του δικού μου Δικηγόρου
Γιατι, το δικαστηριο σού επεβαλε και εξοδα? Δεν τα συμψηφισε λογω συγγενειας? Η αποφαση γραφει στο τελος οτι σου επιβαλλει τα εξοδα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Εξακολουθεις να μην μου τα λες καλα και θα βαλω τον Ιακωβο να ποσταρει κανενα φιδι. Τωρα μου τα γυρνας. Μου λες οτι η αρχικη διατροφη ηταν 480 για καθε ανηλικο (τσιμπημενο ποσο) και 250 βαρυναν εσενα. Αρα επιβαρυνθηκες 500 με την αποφαση του Πρωτοδικειου. Εφετειο δεν πηγες. Να πηγαινες ομως. Εσυ φταις. Αποκλειεται να εμεναν τοσα.
Και οχι μονο εμειναν τοσα, αλλά μετα εγιναν και "σκαλοπατι" για να παει 640. Δηλαδη 320 για καθε παιδι. Πώς "αναπροσαρμοστηκε" ομως? Παλι με αποφαση Πρωτοδικειου? Ούτε τωρα πηγες εφετειο? Μου φαινεται μονος σου εχεις βγαλει τα ματια σου.

Εφετείο δεν πήγα, γιατί ο Δικηγόρος μου, βλέποντας ότι ο Δικαστής επιδίκασε περισσότερα από όσα ζητούσε η αντίδικος, με συμβούλεψε να μην πάω γιατί κατά τη γνώμη του απλά θα επιβαρυνόμουν περισσότερα δικαστικά έξοδα και φυσικά τόκους. Ακολούθησα τη συμβουλή του και τα υπόλοιπα αναπροσαρμόστηκαν με Ιδιωτικό Συμφωνητικό, το οποίο πάλι μου πρότεινε ο Δικηγόρος μου

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Για την ακριβεια ειχε γραφτει οτι αυτος ηταν πολυ μεγαλος οταν παντρευτηκαν κι αυτη επαιρνε αντισυλληπτικα, ωστε να μην κανει παιδι και οταν πεθανει αυτος, να παρει την περιουσια του και να κανει παιδι με αλλον. Αλλά ο διαολος τα εφερε ετσι ωστε ο γερος εζησε πολλα χρονια ακομη, και οταν πεθανε, πλεον η κυρια δεν μπορουσε να κανει παιδια.
Συνεπώς, μια γυναίκα μένει έγκυος ή όχι, μόνο όταν το επιθυμεί εκείνη πραγματικά. Άρα λειτουργεί εκ του πονηρού όταν κάνει λεκανοκλείδωμα στον αντρα με τα πόδια της (μου έχει τύχει) ή να τρυπίσει με βελόνα το προφυλακτικό απο πρίν,(το έχω ακούσει).Με σκοπό να γκαστρωθεί.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Γιατι, το δικαστηριο σού επεβαλε και εξοδα? Δεν τα συμψηφισε λογω συγγενειας? Η αποφαση γραφει στο τελος οτι σου επιβαλλει τα εξοδα?

Αντιγράφω από την απόφαση .... Επιβάλλει στον Εναγόμενο ένα μέρος από τις δικαστικές δαπάνες της ενάγουσας, το οποίο ορίζει σε 300 ευρώ. Κρίθηκε, αποφασίστηκε κλπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συνεπώς, μια γυναίκα μένει έγκυος ή όχι, μόνο όταν το επιθυμεί εκείνη πραγματικά. Άρα λειτουργεί εκ του πονηρού όταν κάνει λεκανοκλείδωμα στον αντρα με τα πόδια της (μου έχει τύχει) ή να τρυπίσει με βελόνα το προφυλακτικό απο πρίν,(το έχω ακούσει).Με σκοπό να γκαστρωθεί.
Eχω πει κατ' επαναληψη (και καποιοι με κριτικαριζαν σφοδρα) οτι ειναι αδυνατο να μεινει εγκυος γυναικα χωρις να το θελει ή εστω χωρις να το αποδεχεται ως ενδεχομενο. Εκτος αν προκειται για βιασμο ή αν ειναι διανοητικα καθυστερημενη ή κατω απο 13 ετων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αντιγράφω από την απόφαση .... Επιβάλλει στον Εναγόμενο ένα μέρος από τις δικαστικές δαπάνες της ενάγουσας, το οποίο ορίζει σε 300 ευρώ. Κρίθηκε, αποφασίστηκε κλπ
Καταλαβα. Γιατι δεν εκανες εφεση θα μου πεις????

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Eχω πει κατ' επαναληψη (και καποιοι με κριτικαριζαν σφοδρα) οτι ειναι αδυνατο να μεινει εγκυος γυναικα χωρις να το θελει ή εστω χωρις να το αποδεχεται ως ενδεχομενο. Εκτος αν προκειται για βιασμο ή αν ειναι διανοητικα καθυστερημενη ή κατω απο 13 ετων.
:hi:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Καταλαβα. Γιατι δεν εκανες εφεση θα μου πεις????

Ξανά. Αυτή ήταν η συμβουλή του Δικηγόρου μου. Έκρινε ότι δεν είχα ελπίδες. Εσύ μάλλον έχεις άλλη γνώμη, αλλά εγώ φοβήθηκα τα χειρότερα και την παραπάνω επιβάρυνση με δικαστικά έξοδα και τόκους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Έχεις απόλυτο δίκιο. Ο άντρας έχει μια και μόνο αντισύλληψη, το προφυλακτικό. Η Γυναίκα έχει αντισυλληπτικά χάπια, σπιράλ, σπερματοκτόνο αλοιφή, το χάπι της επομένης μέρας και ΦΥΣΙΚΑ την έκτρωση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εφετείο δεν πήγα, γιατί ο Δικηγόρος μου, βλέποντας ότι ο Δικαστής επιδίκασε περισσότερα από όσα ζητούσε η αντίδικος, με συμβούλεψε να μην πάω γιατί κατά τη γνώμη του απλά θα επιβαρυνόμουν περισσότερα δικαστικά έξοδα και φυσικά τόκους. Ακολούθησα τη συμβουλή του και τα υπόλοιπα αναπροσαρμόστηκαν με Ιδιωτικό Συμφωνητικό, το οποίο πάλι μου πρότεινε ο Δικηγόρος μου
Ο χριστος και η παναγια, γιατι να επιβαρυνθεις με τοκους? Εσυ θα εξακολουθουσες να δινεις οσα σου επεβαλε η πρωτη αποφαση, δεν ειπαμε να σταματησεις να καταβαλεις μεχρι το εφετειο. Αρα γιατι να τρεχουν τοκοι? Αντιθετως ειχες σοβαρη πιθανοτητα να επιδικασει το εφετειο λιγοτερα και να ζητησεις επιστροφη καταβληθεντων.

ΠΑΛΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, αναπροσαρμοσες τα 500 ευρω στα 640 με ιδιωτικο συμφωνητικο???? Και σου φταιει η δικαιοσυνη? Μονος σου το εκανες. Εφετειο δεν πηγες, αποδεχθηκες μια αποφαση που εδινε πολλα και μετα μονος σου εδωσες και περισσοτερα.

Θελω να πιστευω οτι δεν καταλαβες τι σου ειπε ο δικηγορος σου ή δεν τα θυμασαι και μου τα μεταφερεις λαθος. Γιατι αυτα που διαβαζω ειναι ανω ποταμών. Και δεν πρεπει να κανω κριτικη σε συναδελφους χωρις να ξερω. Τελος παντων ας δωσω τοπο στην οργη. Παμε παρακατω. Προσεχε μονο μην σε "συμβουλεψει" την επομενη διετια να δωσεις κανενα χιλιαρικο και το δεχθεις απο φοβο μηπως το δικαστηριο επιδικασει δυο χιλιαρικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom