Νέα

Εγκυμοσύνη εκτός προγράμματος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αρα λοιπον καλα τα λεω εξ αρχης, κανενα δικαστηριο δεν επιδικασε 640 ευρω για δυο παιδια. Τωρα τα ειπες ολα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έχεις απόλυτο δίκιο. Ο άντρας έχει μια και μόνο αντισύλληψη, το προφυλακτικό. Η Γυναίκα έχει αντισυλληπτικά χάπια, σπιράλ, σπερματοκτόνο αλοιφή, το χάπι της επομένης μέρας και ΦΥΣΙΚΑ την έκτρωση
Η γυναικα εχει το υπ' αριθμον ενα αντισυλληπτικο, μην μπερδευεσαι. Το να πει "δεν μπαινεις μεσα μου χωρις προφυλακτικο". Ληξις. Ειχα κι εγω μια πρωην που το ειχε ξεκαθαρισει. Δεν με πλησιαζεις καν χωρις προφυλακτικο (της ειχε μπει η ιδεα οτι ηθελα να την γκαστρωσω). Μια φορα που πηγα να το κανω για πλακα, μας ακουσε η πολυκατοικια.
Τωρα ολες οι θερμοαιμες δεν μπορουν χωρις προφυλακτικο, και μετα αχ τι επαθα. Ουστ. Υποκριτριες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Συνεπώς, μια γυναίκα μένει έγκυος ή όχι, μόνο όταν το επιθυμεί εκείνη πραγματικά. Άρα λειτουργεί εκ του πονηρού όταν κάνει λεκανοκλείδωμα στον αντρα με τα πόδια της (μου έχει τύχει) ή να τρυπίσει με βελόνα το προφυλακτικό απο πρίν,(το έχω ακούσει).Με σκοπό να γκαστρωθεί.

Δεν έχεις ακούσει τη σπερματέγχυση από προφυλακτικό που έκλεψε;
Woman has twins with ex-boyfriend's stolen sperm, courts rule ex to pay child support

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι ρε τύπε, τι ξυνεις το κεφαλι σου? Εχεις κανει δυο παιδια με καποιον, μοιραστηκες τη ζωη σου μαζι του και ξερεις οτι ζει με 450-500 ευρω το μηνα, επειδη εσυ εισπραττεις υπερβολικα μεγαλο ποσο για τα παιδια. ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Woman has twins with ex-boyfriend's stolen sperm, courts rule ex to pay child support
Θα πω παλι μια ιστορια που ειχα διαβασει παλιοτερα, ερχεται καποιος και λεει στον κολλητο του την πατησα, εμεινε εγκυος η Λιτσα. Πώς εγινε ρε μαλακα, αφου δεν τελειωνες μεσα. Μωρε ξερεις τι εγινε, σκουπισα τον πουτσο μου με μια πετσετα μετα το σεξ και μετα σκουπισε κι εκεινη το μουνι της και γκαστρωθηκε.
Και του λεει ο κολλητος: Το κακο δεν ειναι οτι εισαι κερατας. Το κακο ειναι οτι εισαι και μαλακας κιολας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Ο χριστος και η παναγια, γιατι να επιβαρυνθεις με τοκους? Εσυ θα εξακολουθουσες να δινεις οσα σου επεβαλε η πρωτη αποφαση, δεν ειπαμε να σταματησεις να καταβαλεις μεχρι το εφετειο. Αρα γιατι να τρεχουν τοκοι? Αντιθετως ειχες σοβαρη πιθανοτητα να επιδικασει το εφετειο λιγοτερα και να ζητησεις επιστροφη καταβληθεντων.

ΠΑΛΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, αναπροσαρμοσες τα 500 ευρω στα 640 με ιδιωτικο συμφωνητικο???? Και σου φταιει η δικαιοσυνη? Μονος σου το εκανες. Εφετειο δεν πηγες, αποδεχθηκες μια αποφαση που εδινε πολλα και μετα μονος σου εδωσες και περισσοτερα.

Θελω να πιστευω οτι δεν καταλαβες τι σου ειπε ο δικηγορος σου ή δεν τα θυμασαι και μου τα μεταφερεις λαθος. Γιατι αυτα που διαβαζω ειναι ανω ποταμών. Και δεν πρεπει να κανω κριτικη σε συναδελφους χωρις να ξερω. Τελος παντων ας δωσω τοπο στην οργη. Παμε παρακατω. Προσεχε μονο μην σε "συμβουλεψει" την επομενη διετια να δωσεις κανενα χιλιαρικο και το δεχθεις απο φοβο μηπως το δικαστηριο επιδικασει δυο χιλιαρικα.

Όχι, το θέμα τελείωσε. Ο γιός μου αποφάσισε στα 16 του, όταν είχε το δικαίωμα, να έρθει να μείνει μαζί μου. Θα το πιστέψεις αν σου πω ότι η καλή μου η πρώην γυναικούλα είχε την απαίτηση να μέχω μαζί μου το ένα παιδί και να συνεχίσω να της πληρώνω 340€ για το κορίτσι; ότι άλλαξε τρεις δικηγόρους οι οποίοι προσπάθησαν να με πείσουν ότι θα πήγαινε δικαστικά (για να το αφήσει να φύγει της έδωσα για ένα μήνα διατροφή, με συμφωνητικό ότι θα συνέχιζα); Βέβαια δεν μάσησα, γιατί η δικηγόρος μου μου είπε ότι ακόμα κι αν κάποιο δικαστήριο επεδίκαζε διατροφή για το κορίτσι, εγώ θα ζητούσα επίσης διατροφή για το αγόρι. Τελικά δεν τόλμησε να το κάνει, αλλά συνέχισε να λέει σε όλους τους γνωστούς ότι την εξαπάτησα. Κι ας είχε το αγόρι πολύ περισσότερα έξοδα (φροντιστήριο για Πανεπιστήμιο) από κορίτσι (μόνο Αγγλικά)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Δεν αμφιβάλλω τύπε, γνωρίζω κατά βάθος τι δολοπλόκες  ..τάνες  είναι.
Οι πυρφόροι όμως δεν βάζουν μυαλό, καταπίνουν αμάσητα τα ψέμματα τους, και το παίζουν προστάτες της τιμής μίας χιλιο τρυπημένης τρύπας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όχι, το θέμα τελείωσε. Ο γιός μου αποφάσισε στα 16 του, όταν είχε το δικαίωμα, να έρθει να μείνει μαζί μου.

Βέβαια δεν μάσησα, γιατί η δικηγόρος μου μου είπε ότι ακόμα κι αν κάποιο δικαστήριο επεδίκαζε διατροφή για το κορίτσι, εγώ θα ζητούσα επίσης διατροφή για το αγόρι.
Δικαιωμα δεν ειχε, ανηλικος ηταν ακομη. Και την επιμελεια του την ειχε η μανα του. Αν το κυνηγουσε θα μπορουσες να εχεις μπελαδες, αλλά μαλλον δεν θελησε να το τραβηξει τοσο. Διατροφη δυσκολα θα μπορουσες να ζητησεις για το αγορι, αφου δικαστικά την επιμελεια δεν την ειχες παρει ποτέ εσυ αλλά εκεινη. Τελος παντων οπως καταλαβαινω ολα αυτα εχουν περασει πλεον, να χαιρεσαι τα παιδια σου και να κρατας μονο τις καλες στιγμες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Δεν αμφιβάλλω τύπε, γνωρίζω κατά βάθος τι δολοπλόκες  ..τάνες  είναι.
Οι πυρφόροι όμως δεν βάζουν μυαλό, καταπίνουν αμάσητα τα ψέμματα τους, και το παίζουν προστάτες της τιμής μίας χιλιο τρυπημένης τρύπας.

Ναι. Οι άντρες φταίνε που δεν θέλουν να πιστέψουν ότι αυτή που τους δηλώνει ότι τους αγαπάει έχει σχέδιο να τους κάνει οικονομική αφαίμαξη, χρησιμοποιώντας τα παιδιά σαν όπλο. Και φτάνει στο σημείο να πάρει το σπέρμα τους από τα προφυλακτικά και να κάνει εξωσωματική

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
506
Πόντοι
36
Ναι ρε τύπε, τι ξυνεις το κεφαλι σου? Εχεις κανει δυο παιδια με καποιον, μοιραστηκες τη ζωη σου μαζι του και ξερεις οτι ζει με 450-500 ευρω το μηνα, επειδη εσυ εισπραττεις υπερβολικα μεγαλο ποσο για τα παιδια. ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ?

Τύπε θέλει να πάρει όσο πιο πολλά μπορεί, γιατί φοβάται ότι δεν θα τους αφήσεις κληρονομιά αν ξαναπαντρευτείς

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Δικαιωμα δεν ειχε, ανηλικος ηταν ακομη. Και την επιμελεια του την ειχε η μανα του. Αν το κυνηγουσε θα μπορουσες να εχεις μπελαδες, αλλά μαλλον δεν θελησε να το τραβηξει τοσο. Διατροφη δυσκολα θα μπορουσες να ζητησεις για το αγορι, αφου δικαστικά την επιμελεια δεν την ειχες παρει ποτέ εσυ αλλά εκεινη. Τελος παντων οπως καταλαβαινω ολα αυτα εχουν περασει πλεον, να χαιρεσαι τα παιδια σου και να κρατας μονο τις καλες στιγμες.

Η Δικηγόρος μου μου είπε ότι η πρώην σύζυγος θα μπορούσε να κάνει αγωγή, αλλά ενάντια στο παιδί. Και θα ήταν αναγκασμένη να το αντιμετωπίσει στο δικαστήριο, κι ο Δικαστής θα έβλεπε δικόγραφο μητέρα εναντίον του παιδιού, το οποίο θα δήλωνε ότι επιθυμεί να μείνει με τον πατέρα του. Θα ζήταγε δηλαδή το παιδί πίσω με το ζόρι. Θα κατέστρεφε τελείως τη σχέση τους και η απόφαση θα έβγαινε όταν πια το παιδί θα ήταν ενήλικο, τελικά θα της ήταν άχρηστη. Και πάλι το θέμα ήταν τα λεφτά Άλεξ. Κι αναρωτιέσαι πως κοιμόταν. Στην υγεία του κορόιδου κοιμόταν    

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Ναι. Οι άντρες φταίνε που δεν θέλουν να πιστέψουν ότι αυτή που τους δηλώνει ότι τους αγαπάει έχει σχέδιο να τους κάνει οικονομική αφαίμαξη, χρησιμοποιώντας τα παιδιά σαν όπλο. Και φτάνει στο σημείο να πάρει το σπέρμα τους από τα προφυλακτικά και να κάνει εξωσωματική
Μία που το έφερε η συζήτηση. Πρίν μερικούς μήνες η πρώην μου είχε δώσει τελεσίγραφο (για να με ψαρώσει), ότι αν δεν έχω σκοπό να της κάνω παιδί θα προχωρήσει σε εξωσωματική. Και φυσικά αραίωσα, ώσπου εξαφανίστηκα απο την ζωή της.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Ωπα, κατσε. 640 ευρω διατροφη για ενα παιδι? Με μισθο 1400? Η μανα του παιδιου με τι εισοδηματα? Ποσων ετων το παιδι? Κατι δεν μας λες.

και ο μεσιέ μπόκολος γράφει κριτικές όλη την ώρα. Μάλλον το 1,400 είναι τα επικουρικά

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ΔΕΝ είμαι τρελός ρεεέεεεε φίλε!
Ο γάμος είναι φυλακή άσε που απαιτεί χρήμα! :s&m_3:
Και γενικά είμαι κατά του γάμου!  :thubsdown:
Από κει και πέρα ΔΕΝ είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας αλλά σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πάρω απόφαση να αφαιρέσω μια αθώα ψυχή.
δεν ειναι αναγκη να παντρευτεις...καντε το παιδακι,καντε ενα συμφωνω δυμβιωσης και ολα καλα...αν αγαπιεστε, αυτο θα σας δεσει...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Tυπε το να σου ριχνει 5ετια ειναι χοντρο. Μπορει να κρατιεται ακομα αλλα σε λιγο θα γινει θειτσα
Και εγω 30ρης ειμαι αλλα συνομηλικες τις εχω μονο για καμια πουτσα

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Tυπε το να σου ριχνει 5ετια ειναι χοντρο. Μπορει να κρατιεται ακομα αλλα σε λιγο θα γινει θειτσα
Και εγω 30ρης ειμαι αλλα συνομηλικες τις εχω μονο για καμια πουτσα
Μωρέ μπορεί  και αυτός για καμιά πουτσα να την είχε.. Αλλά την υπογραφή και την ψωλή όχι μόνο να ξέρουμε που την βάζουμε αλλά και πώς την βάζουμε. :coolcondom: :coolcondom:

Επισκέπτης
Θα πω παλι μια ιστορια που ειχα διαβασει παλιοτερα, ερχεται καποιος και λεει στον κολλητο του την πατησα, εμεινε εγκυος η Λιτσα. Πώς εγινε ρε μαλακα, αφου δεν τελειωνες μεσα. Μωρε ξερεις τι εγινε, σκουπισα τον πουτσο μου με μια πετσετα μετα το σεξ και μετα σκουπισε κι εκεινη το μουνι της και γκαστρωθηκε.
Και του λεει ο κολλητος: Το κακο δεν ειναι οτι εισαι κερατας. Το κακο ειναι οτι εισαι και μαλακας κιολας.
Τεχνικα δεν γινεται αυτο ρε φιλε. Εκτος και αν το εβαλε μεσα στο μουνι της και το στραγγιξε!
Παντως επειδη ειμαι σχετικος δεν ειναι δυνατον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom