kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ε κι εγω πώς βρισκω εκει τον καταλογο καθε φορα?
α)είσαι κωλόφαρδος
β)έχεις μέσον
γ)δεν ξέρεις να διαβάζεις
(οκ, αν λες ότι το έχεις βρει, τέλος)
Ε κι εγω πώς βρισκω εκει τον καταλογο καθε φορα?
Ποτέ και για κανένα λόγο.Εγκυρα
Κομμουνιστής με εξορίες κτλ.
Ψήφιζε κκε από τότε που νομιμοποιηθηκε έως το θάνατό του.
Ποτέ και για κανένα λόγο.Εγκυρα
α)είσαι κωλόφαρδος
β)έχεις μέσον
γ)δεν ξέρεις να διαβάζεις
(οκ, αν λες ότι το έχεις βρει, τέλος)
Ναι ρε μαλακοπίτουρα.
Τα σχόλια για τους "ινστρούχτορες που ενσταλάζουν μίσος" γονείς μου είσαι στραβός και δεν τα είδες, ε;
Α ρε υπερποντικέ, να αγιάσει το στόμα σου.
Το δεξιό DNA βγάζει μόνο στράκια.
νομίζω ότι μπορεί να το κάνει (99 τοις εκατό σίγουρος )
Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου...
Μείνε στο 1949, εκεί που πράγματι ανήκεις.
Ανέφερα την ιστορία του παππού μου για να δείξω ότι τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν πρέπει να επηρρεάζουν την οπτική μας 60 χρόνια μετά...
Θεώρησα πως αυτό ήταν περίπου αυτονόητο και πως όλοι μας σχηματίζουμε πολιτική αντίληψη πέρα και πανω από τα βιώματα των γονιών ή πολύ περισσότερο από τα βιώματα των παππούδων μας...
Προφανώς κάποιοι αντιλαμβάνονται την πολιτική τοποθέτηση ως οικογενειακή παράδοση και οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά την αντιλαμβάνονται ως προδοσία στην οικογένεια...
Πολιτική σκέψη 1949 με αντίληψη 1849...
Ή μια μια λέξη, Φέθρυ...
Εχει δικαιωμα να το κανει. Πρακτικα ομως θα ακουσει μπινελικια και το ξερει γιαυτο δεν μπαινουν στην διαδικασια εκτος και αν δεν εχει πατησει κανεναςνομίζω ότι μπορεί να το κάνει (99 τοις εκατό σίγουρος )
Τώρα sorry αλλά είμαι περίεργος...
Πολιτικά έχετε/είχατε(?) συζητήσει?
Δεν μ'ενδιαφέρει να μάθω τι λέγατε...απλά αν είχες μπει σ'αυτή τη διαδικασία.
Κιο επειδή είναι καθαρά προσωπικό, η άρνηση απάντησης δεχτή.
Χαχαχ!Για πες μας,έχει τύχει ποτέ να μην εμφανιστεί κανένας από την εφορευτική επιτροπή;
Επίσης οκ βάζεις τους κομματικούς αντιπρόσωπους και βοηθάνε..στο τέλος όμως που γίνεται η καταμέτρηση των ψήφων δεν πρέπει να ναι οπωσδήποτε και κάποιος από την εφορευτικη επιτροπή;
Επίσης παίζει ρόλο το να σε έχουν καλέσει αναπληρωματικό μέλος ή τακτικό; Παίρνει η μπάλα το ίδιο και τους αναπληρωματικούς;
Σύμφωνα με την ισχύουσα εκλογική νομοθεσία ακόμη και μόνος του ο Δικ. Αντιπρόσωπος υποχρεούται να κάνει τις εκλογές ακόμη και με ούτε ένα μέλος εφορευτικής. Αν τώρα δεν εμφανιστεί κανείς ....
Όχι, το σχόλιό του για τους ινστρούχτορες το είδα και δεν συμφωνώ να μπαίνουν στη συζήτηση που κάνουμε μεταξύ μας παππούδες και γονείς (εν γένει συγγενείς).
Είπες για παππού, είπε για γονείς, 1-1 σκορ. Δεν ξέρω και τί έχετε πει μεταξύ σας πιο παλιά διότι είμαι μέλος του 2008 και σε πολιτικά νήματα μπήκα ακόμη αργότερα. Για αυτό και δεν παρενέβην. Μέρες λέγατε για παππού και όταν ήλθε η ώρα των γονέων σου, υπήρξε έκρηξη...
Τώρα, μπήκα στο πανηγύρι όταν άρχισαν τα περί τροφής με το καλαμάκι. Κι εγώ όμοια θα εκνευριζόμουν άμα έλεγε κάποιος κουβέντα για τους γονείς μου. Όχι όμως εφ' όσον έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα έχοντας μιλήσει για δικό του συγγενή.
Όσο για το ότι βγήκα από δεκσό DNA... Πίστευε ό,τι θέλεις... Όπως και για το ότι είμαι στράκι...
Κρίμα σου λέω και πάλι εάν αυτό που δείχνεις είναι όντως αυτό που είσαι και δεν μπορείς καλύτερα...
δεν ειπα οτι δε σε πιστευω αδερφε , απλα πριν ειπες
Η μονη υπαρκτη αλλά ακραια περιπτωση ειναι να σε πανε οπως σου ειπα στον εισαγγελεα για παρακωλυση ψηφοφοριας
και τωρα λες οτι δεν υπαρχει προστυμο .. τοτε τι θα κανω στον εισαγκελεα που θια με πανε ? ( μια στις 1000)
Καταλαβες , μπερδευτικα λιγο
( και αυτο που ειπες οτι εχεις κανει αντιπρωσοπος μου ξεφυγε τωρα το ειδα ...)
και τωρα που το ειδα σε ρωταω και κατι αλλο ...
μπορω καπου να κανω παραπονα γιατι εχω βαρεθει ? ολο τους ιδιους βαζουν και ξερω γιατι ... το θυμουνται τελευταια μερα και βαριουνται να ψαχνουν !
Σκευτικα να παρω τα δικαιωματα μου αλλου μακρυα...
Ευχαριστω για τις απαντησεις σου οπως και να χει
Έχει και δ). Νομίζω ότι έχει δικαίωμα, εάν δεν έχει παρουσιαστεί κάποιος, να επιστρατεύσει όποιους πάνε πρώτοι να ψηφίσουν.
Ασ' το φίλε...
Καλά κάνεις και ρωτάς αλλά εγώ έκανα λάθος που ανέφερα κάτι προσωπικό εδω μέσα, δίνοντας λαβή σε τραμπούκους (ναι φέθρυ για εσένα το λέω) να αρχίσουν τα καφριλίκια...
Επαναλαμβάνω, το είπα ως παράδειγμα του ότι η πολιτική τοποθέτηση δεν πρέπει να είναι προϊόν κληρονομικής διαδοχής...
Το τί έκανε ή δεν έκανε ο παππούς μου είναι μια άλλη ιστορία που δεν θέλω να μοιραστώ με 10000 κόσμο...
Φυσικα υποχρεουται. Φανταζεσαι να ελεγε ο αντιπροσωπος οτι δεν κανω τις εκλογες???? Παντως πραγματι προβλεπεται να παρει τους πρωτους ψηφοφορους για εφορευτικη. Εννοειται βεβαια οτι στην πραξη δεν το κανει κανενας, ουτε εγω το εκανα ποτέ.
και αυτό ισχύει....
Τελικα οντως ειμαστε πολλοι εδω μεσα.... ;)