stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Με στράκια και νενέκους δεν μιλάω.
Πόσο μάλλον να πιω καφέ μαζί τους.
Καφέ πίνω με όσους εκτιμώ.
...άρα πίνεις μόνος σου καφέ....
Με στράκια και νενέκους δεν μιλάω.
Πόσο μάλλον να πιω καφέ μαζί τους.
Καφέ πίνω με όσους εκτιμώ.
Aκόμη ασχολείστε με τον
τον κύριο fethry?
Ειλικρινά, ύστερα από τα όσα είχα διαβάσει στο παρελθόν για αυτόν, περίμενα τουλάχιστο να είναι ένας αξιοπρεπής συνομιλητής και απολαυστικός στο να συνδιαλέγεσαι μαζί του ακόμη και εαν υποστηρίζεις διαφορετική άποψη απο εκείνον.
Αυτό το κακεντρεχές, αμόρφωτο, αστοιχείωτο, θρασύτατο, υβριστικό, κολλημένο, κομπλεξικό, "πράγμα" που εμφανίζεται τελευταίως στο σαϊτ ή ΔΕΝ είναι ο παλιός καλός κύριος fethry ή ειναι η ζωντανή απόδειξη του τί κακό προκαλούν στον εγκέφαλο η αγαμία σε συνδιασμό με "ληγμένα" και αριστερές αντιλήψεις....
κρίμας......
Aκόμη ασχολείστε με τον
τον κύριο fethry?
Ειλικρινά, ύστερα από τα όσα είχα διαβάσει στο παρελθόν για αυτόν, περίμενα τουλάχιστο να είναι ένας αξιοπρεπής συνομιλητής και απολαυστικός στο να συνδιαλέγεσαι μαζί του ακόμη και εαν υποστηρίζεις διαφορετική άποψη απο εκείνον.
Αυτό το κακεντρεχές, αμόρφωτο, αστοιχείωτο, θρασύτατο, υβριστικό, κολλημένο, κομπλεξικό, "πράγμα" που εμφανίζεται τελευταίως στο σαϊτ ή ΔΕΝ είναι ο παλιός καλός κύριος fethry ή ειναι η ζωντανή απόδειξη του τί κακό προκαλούν στον εγκέφαλο η αγαμία σε συνδιασμό με "ληγμένα" και αριστερές αντιλήψεις....
κρίμας......
Ρε osooso από το fethry ό,τι εμπειρίες είχαμε, είχαμε. Εσύ γιατί δε μπαίνεις με το κανονικό nick να απολαύσουμε τις απόψεις;
εντάξει λοιπόν,Ρε osooso από το fethry ό,τι εμπειρίες είχαμε, είχαμε. Εσύ γιατί δε μπαίνεις με το κανονικό nick να απολαύσουμε τις απόψεις;
Είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να οπισθοεπικροτήσω.
Κι ας είχαμε κοντραριστεί τόσο παλιότερα.
εντάξει λοιπόν,
κάθε δευτέρα, τετάρτη και παρασκευή είμαι ο str81977
τρίτη πέμπτη και σαββατο είμαι ο erevnitis
κυριακές και αργίες ρεπάρω ως κλώνος....
ικανοποιηθήκατε? μη μου πείτε οτι δε με πιστεύετε ουτε εσεις τωρα?
Εγώ βασικά περίμενα κάποιον να κάνει διάλογο, να παραπέμπει σε βιβλιογραφία (στην οποία δεν θα είχα καμμία πρόσβαση διότι δεν θα ήξερα καν τα βιβλία), να ραπίζει δια του λόγου κτλ. Όχι να απειλεί τον άλλον ότι θα τρέφεται με καλαμάκι και να μιλάει για δεκσό DNA.
Ας ελπίζουμε να αλλάξει ρότα.
Εγώ βασικά περίμενα κάποιον να κάνει διάλογο, να παραπέμπει σε βιβλιογραφία (στην οποία δεν θα είχα καμμία πρόσβαση διότι δεν θα ήξερα καν τα βιβλία), να ραπίζει δια του λόγου κτλ. Όχι να απειλεί τον άλλον ότι θα τρέφεται με καλαμάκι και να μιλάει για δεκσό DNA.
Ας ελπίζουμε να αλλάξει ρότα.
Έλα όμως που δεν ήτανε.
Οι δικοί μου παππούδες και γονείς ήτανε στην Αντίσταση.
Και είμαι περήφανος γι αυτούς.
Κάτι που δεν μπορείς να νιώσεις.
Παίκτη μου που προβλέπεται αυτό?Στις αλλαγές του 2010 ή στο γνωστό Π.Δ.? (αναφέρομαι στη βούτα των εκλογέων). Διατηρώ μία σοβαρή επιφύλαξη, διότι όπως καλά ξέρεις (από ό,τι φαίνεται) η ανάδειξη των μελών της Ε.Ε. γίνεται με πράξη του αρμοδίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Περιφέρειας. Αν έχεις πρόχειρη τη διάταξη θα το εκτιμούσα. Να είμαι έτοιμος για τραμπουκισμούς...
Τι μας λες ρε κακομοίρη.... ποιος σου είπε πως η περηφάνια για την εθνική αντίσταση είναι προνόμιο της αριστεράς?
Και οι δυο παππούδες μου ήταν στην εθνική αντίσταση (δεξιός και κεντρώος) εντάχθηκαν στο ΕΑΜ – ΕΛΛΑΣ (στη περιοχή τους υπήρχαν μόνο οργανώσεις του ΕΑΜ – ΕΛΛΑΣ).
Με τη λήξη του πολέμου αποχώρησαν όπως και χιλιάδες άλλοι που δεν ήθελαν να αιματοκυλήσουν τη χώρα που μόλις είχε βγει από τον πόλεμο.
Μήπως οι δικοί σου παρέμειναν για να μας οδηγήσουν στην αγκαλιά του πατερούλη Στάλιν?
ο αριθμός των ποστς σε ένα φορουμ αποτελεί κάποιο πιστοποιητικό γνώσεων? έιναι μηπως καποιος μετρητής αξιοπιστίας ενός ψευδώνυμου? κατι σαν το ECDL ξερω γω? για πείτε μου να ξέρω... οχι τιποτε άλλο, να το επισυνάπτω στα βιογραφικά μου βρε παιδί μου...Με 93 ποστ όλα κι όλα, ούτε εσύ δεν θα σε πίστευες, μαλακάκο.
άρα πίνει καφέ μαζί μου
...και διαβάζοντας το Κεφάλαιο....