δε σε έβρισα, άμα θες να βρίσεις, ελεύθερα, ξες πού θα σε γράψω![]()
Που;
δε σε έβρισα, άμα θες να βρίσεις, ελεύθερα, ξες πού θα σε γράψω![]()
ναι και θα σκιαχτεί ο λάκης άμα του πει ο κάθε φπ να σκάσει![]()
![]()
εντιτ: και ο κάθε παράσιτος δηλαδή, θα μαζευτεί επειδή του λένε να σκάσει![]()
Οι ινστρούχτορες της υπόγας, όσο νάναι, όλο και κάποιο κύρος διαθέτουν έναντι της πλεμπάγιας.
Αν δεν το έχουν κι αυτό, τι σκατά ινστρούχτορες είναι;![]()
χυστη,τι θα ψοφήσουμε? δεν εχω αποφασίσει ακομα,εχεις καμιά ιδεα?![]()
επίσης, τι έχω χάσει με την υπόγα?
γιατί εγώ όταν την ακούω σκέφτομαι αναρχοτρομοκρατοσυμμορίτες?![]()
Μπα, εδώ και πολλά χρόνια δεν λέω πια σε κανέναν τι να κάνει.![]()
Γυναίκες ρε πούστη μου.
Πεταμένα λεφτά.![]()
Ερωτηση ...
Αν δεν παω να ψηφισω θα εχω κυρωσεις ?
Και αν ειναι δυνατον τι ειδους κυρωσεις θα ειναι αυτες....?
Ευχαριστω
Ερωτηση ...
Αν δεν παω να ψηφισω θα εχω κυρωσεις ?
Και αν ειναι δυνατον τι ειδους κυρωσεις θα ειναι αυτες....?
Ευχαριστω
και εγώ κομμουνιστής δεν είμαι αλλά σε αυτές τις εκλογές το ΚΟΚΚΙΝΟ τους πονάει πολύ πάρα πολύ!!!Γιατι ρε να μην πας να ψηφισεις ? Βαριεσε ή θα κανεις καμια εκδρομουλα ?
Εγω παντως σε αυτες τις εκλογες θα ψηφισω κομμουνια. Οχι συριζαιους που ψηφισα στις προηγουμενες, αλλα κουκουεδες υποψηφιους. Και το βραδι θα παω στο καφενειο να δω τα αποτελεσματα και να κανω χαβαλε με τους πασοκους και τους νεοδημοκρατες που θα αγωνιουν για το ποσοστα.
οχι ρε....εχω ακουσει οτι αν εισαι στην επιτροπη και δεν πας μαυριζει το ποινικο μητρωο ... ισχυει ;
εχω ακουσει οτι αν εισαι στην επιτροπη και δεν πας μαυριζει το ποινικο μητρωο ... ισχυει ;
κομμα ελληνων αναξιοπαθουντων....χυστη,τι θα ψοφήσουμε? δεν εχω αποφασίσει ακομα,εχεις καμιά ιδεα?![]()
Μπούμπα, δε λέει να βριστούμε απογευματιάτικα.
Άσε λοιπόν τις μαλακιούλες κορίτσι μου και βρες κανένα πραγματικό θέμα να μαλλιοτραβηχτείς, όπως χτες με τη βέλβυ και τη ροχάλα, αιωνία της η μνήμη.![]()
εχω ακουσει οτι αν εισαι στην επιτροπη και δεν πας μαυριζει το ποινικο μητρωο ... ισχυει ;