alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
ουτε ψεματα λεει το Ελληνικο κρατος και οι μπατσοι
Σιγα μην ειχαν διαθεση να σου πουνε ψεμματα. Απλα, δεν ξερανε.
ουτε ψεματα λεει το Ελληνικο κρατος και οι μπατσοι
Ναι αλλ δεν ειδε ξερουμε , ειναι υποχρεωτικο λεει και να πας και να ψηφησεις
τεςπα , ειπαμε μπολικα το μεσημερι φτανει
Γιατι τα εχω σιχαθει ολα τα κομματοσκυλα...Γιατι ρε να μην πας να ψηφισεις ? Βαριεσε ή θα κανεις καμια εκδρομουλα ?
Εγω παντως σε αυτες τις εκλογες θα ψηφισω κομμουνια. Οχι συριζαιους που ψηφισα στις προηγουμενες, αλλα κουκουεδες υποψηφιους. Και το βραδι θα παω στο καφενειο να δω τα αποτελεσματα και να κανω χαβαλε με τους πασοκους και τους νεοδημοκρατες που θα αγωνιουν για το ποσοστα.
σωστότατος φίλος, μόνο με μεροκάματο λέει να πας αλλιώς είναι σαν να είσαι επιταγμένος, ο μαλάκας της παρέας. Οποιον τον καλέσουν να πα να βγάλει ένα χαρτί γιατρού και να μη χάσει εκεί πέρα την Κυριακή τουγράψτους στ' αρχίδια σου.
Με καλούν από το 90 μέχρι τώρα, δεν έχω μείνει ούτε μία φορά.
Όποτε μου τη λέει ο δικονομικός εκπρόσωπος στο θρανιάκι του η απάντηση μου είναι: Πόσα παίρνεις εσύ για τις ώρες που θα κάτσεις εδώ;
(Παίρνουν νομίζω μερικά κατοστάρικα ευρώ για την παράσταση)...
Εγώ λοιπόν -του- λέω, γιατί να κάτσω τσάμπα;
Το τσάμπα και το φιλότιμο τελειώσανε προ πολλού στον τόπο φίλε, μη σε πιάνουν κορόϊδο.
Γιατι τα εχω σιχαθει ολα τα κομματοσκυλα...
Ολοι πανε μονο με γνωμονα την θεση και το χρημα.....
Και δεν γουσταρω κανεναν γιατι κανενας δεν με εκφραζει.....
καλα τωρα θα ψαχνουν και τους ψηφοφορους και τα μελη της εφορευτικης....κανεις δε θα παει....καποτε ναι οι εκλογες ηταν σοβαρη υποθεση..τωρα πια ειναι κατι σαν το στρατο...χαμενος χρονος.Φιλάρα, κάνω είκοσι χρόνια εκλογές, φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν θα πάω.
Η πρώτη μου ενέργεια ως δικαστικός αντιπρόσωπος είναι να πάρω τα ονόματα της εφορευτικής από το πρωτοδικείο και να τα σημειώσω στον εκλογικό κατάλογο, ώστε, όταν μου έρθουν να ψηφίσουν, να τους μαγκώσω, αν δεν έχουν έρθει στην ώρα τους.
Οι εκλογές είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και αφορά όλους τους πολίτες.
Δεν είναι υποχρεωμένος μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος να τις κάνει.
Κάποτε που μου την κοπάνησε ένα μέλος της εφορευτικής του έκανα αναφορά στον έφορο.
Από την άλλη, πάντα οργανώνω την ψηφοφορία έτσι ώστε να μην κουράζεται κανείς παραπάνω και μόλις μπορέσω τους διώχνω.
Η εφορευτική δεν ξύνει τα αρχίδια της στο εκλογικό κέντρο, αλλά ελέγχει και εξασφαλίζει την νομιμότητα της ψηφοφορίας και αποφασίζει για κάθε ζήτημα.
Aν θυμαμε καλα οσοι Δημ.Υπαλ.δεν εχουν αμεση εμπλοκη στην εκλογικη διαδικασια (υπ.εσωτερ. δημοτικοι υπαλ. κτλ),μπορουν να διοριστουν ως εφορευτικη επιτροπη.Αλλωστε τι πιο ευκολο για το Υπ.Εσ.να διορισει απο τα ονοματα που εχει ηδη στους καταλογους του.Παντως δεν βαζω το χερι μου στη φωτιαΙσχύει οτι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι Απαλλάσονται των διαδικασιών της εφ επιτροπης?
Μαζι σου +100000. Φαντασου οτι οι δικαστικοι αντιπροσωποι περνουν πανω απο 2000 ευρω + οδοιπορικα αν αλλαζουν πολη.Και ως εκ θαυματος στην Αθηνα ερχονται και απο αλλες πολεις,λες & δεν επαρκουν οι δικηγοροι της Αθηνας... Τα λαμογια δεν πληρωνουν ποτε, μονο τα ΠΕΡΝΟΥΝΜΟΥΝΟΠΑΝΑ......ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.....
ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΡΧΙΔΙΑ..... ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ....
για να τα χωσουμε σε καποια πουτανα