Νέα

Εφορευτική επιτροπή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εφορευτική επιτροπή Σας εχουν καλεσει ? Πηγατε ?

• Με καλεσαν και πηγα

Ψήφοι: 44 27,7%
  • Με καλεσαν ΔΕΝ πηγα και δεν εγινε τιποτα

Ψήφοι: 47 29,6%
  • Δεν πηγα και ειχα κυρωσεις (πειτε τι )

Ψήφοι: 4 2,5%
  • Δεν με καλεσαν ποτε

Ψήφοι: 64 40,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι αλλ δεν ειδε ξερουμε , ειναι υποχρεωτικο λεει και να πας και να ψηφησεις  :idiot:

τεςπα , ειπαμε μπολικα το μεσημερι φτανει  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ναι αλλ δεν ειδε ξερουμε , ειναι υποχρεωτικο λεει και να πας και να ψηφησεις  :idiot:

τεςπα , ειπαμε μπολικα το μεσημερι φτανει  :grin:

Ε τελικα τι θα κανεις, θα πας? Αληθεια, ποσων ετων εισαι αν επιτρεπεται?

Επισκέπτης
Ήμουν στην εφορευτική πριν ένα χρόνο στις εθνικές εκλογές.Παρουσιαστήκαμε 2 άτομα από τους 5-6.Οι άλλοι έστειλαν γονείς με χαρτιά από γιατρούς  :jerking:Κανονίσαμε με την δικαστικό αντιπρόσωπο να μείνω εγώ το πρωί και το άλλο άτομο-κοπέλα-θα ερχόταν στις 3 το μεσημέρι και θα καθόταν και στην καταμέτρηση.Ευτυχώς στο φτιάξιμο των ψηφοδελτίων με βοηθούσαν και οι εκπρόσωποι των κομμάτων.Όλων πλην του ΚΚΕ που δεν κουνήθηκε καθόλου.Μόνος μου να φτιάχνω ψηφοδέλτια,να προσέχω την κάλπη...Η μαλακία είναι ότι έπρεπε και η εφορευτική να πέρνει μια αμοιβή και όχι μόνο η δικαστικός και ο/η γραμματέας της.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Γιατι ρε να μην πας να ψηφισεις ? Βαριεσε ή θα κανεις καμια εκδρομουλα ?

Εγω παντως σε αυτες τις εκλογες θα ψηφισω κομμουνια. Οχι συριζαιους που ψηφισα στις προηγουμενες, αλλα κουκουεδες υποψηφιους. Και το βραδι θα παω στο καφενειο να δω τα αποτελεσματα και να κανω χαβαλε με τους πασοκους και τους νεοδημοκρατες που θα αγωνιουν για το ποσοστα.
Γιατι τα εχω σιχαθει ολα τα κομματοσκυλα...
Ολοι πανε μονο με γνωμονα την θεση και το χρημα.....
Και δεν γουσταρω κανεναν γιατι κανενας δεν με εκφραζει.....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
30 ειμαι

δεν ξερω τι θα κανω , δεν θελω να παω ποιο πολυ απο αντιδραση γιατι ξερω πως παμε ολο οι ιδιοι λογο μαλακιας καποιο υπαλληλου που δεν αλλαζει τα ονοματα
και του ειναι ευκολοτερο να βαλει τα < περσινα >
θυμαμαι μια χρονια που δεν ημουν εφορευτικη , ολοι στο εκλογικο την ειχαμε πεσει (επαρχια ) και καναμε χαβαλε
οποτε δεν τρεχει και τιποτα αν παω , θα περασει και η μερα , θα γλυτωσω και ενα 40 ρι , γιατι αν δεν παω εκει θα παω στις πουτανες  :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως μου την δινει που υπαρχει μια ασαφεια , εψαχνα στο νετ και δεν βρηκα τιποτα , ολο εικασιες και αβεβαιοτητες

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
γράψτους στ' αρχίδια σου.

Με καλούν από το 90 μέχρι τώρα, δεν έχω μείνει ούτε μία φορά.
Όποτε μου τη λέει ο δικονομικός εκπρόσωπος στο θρανιάκι του η απάντηση μου είναι: Πόσα παίρνεις εσύ για τις ώρες που θα κάτσεις εδώ;
(Παίρνουν νομίζω μερικά κατοστάρικα ευρώ για την παράσταση)...
Εγώ λοιπόν -του- λέω, γιατί να κάτσω τσάμπα;

Το τσάμπα και το φιλότιμο τελειώσανε προ πολλού στον τόπο φίλε, μη σε πιάνουν κορόϊδο.
σωστότατος φίλος, μόνο με μεροκάματο λέει να πας :rockon: αλλιώς είναι σαν να είσαι επιταγμένος, ο μαλάκας της παρέας. Οποιον τον καλέσουν να πα να βγάλει ένα χαρτί γιατρού και να μη χάσει εκεί πέρα την Κυριακή του

Επισκέπτης
Γιατι τα εχω σιχαθει ολα τα κομματοσκυλα...
Ολοι πανε μονο με γνωμονα την θεση και το χρημα.....
Και δεν γουσταρω κανεναν γιατι κανενας δεν με εκφραζει.....

Κοιτα μορτη, στις ευρωεκλογες προτειμησα να αραξω διπλα σ΄ενα ποταμι να πινω μπυρες και μπαφους. Στις εκλογες ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ για λογους που βαριεμε να σου εξηγω, αλλα και να μην πηγαινα  δεν ετρεχε και τιποτα. Στις δημοτικες παντα ψηφιζω γιατι εχουν να κανουν με τον τοπο μου με ζητηματα που με αφορουν αμεσα. Βεβαια τωρα με τον Καληκρατη αρχιδια τοπικη αυτοδιοικηση θα εχουμε αλλα εγω πιστευω οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι και πως καποιοι πραγματικα θελουν να προσφερουν στον τοπο και στους συμπολιτες τους. Απο παρτη σου ψαξε να βρεις ποιοι ειναι αυτοι. Στη περιοχη μου εγω καταληξα, χωρις να ειμαι κομμουνιστης, μονο ο λαλακης33 με θεωρει κομμουνι, οτι ο υποψηφιος που στηριζεται απο το ΚΚΕ ειναι ο πιο ξηγημενος και πως μπορω να τον εμπιστευτω. Αυτα για αποψε μορτη, παω να δω βαζελο. Καλο βολι.

Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φιλάρα, κάνω είκοσι χρόνια εκλογές, φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν θα πάω.
Η πρώτη μου ενέργεια ως δικαστικός αντιπρόσωπος είναι να πάρω τα ονόματα της εφορευτικής από το πρωτοδικείο και να τα σημειώσω στον εκλογικό κατάλογο, ώστε, όταν μου έρθουν να ψηφίσουν, να τους μαγκώσω, αν δεν έχουν έρθει στην ώρα τους.
Οι εκλογές είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και αφορά όλους τους πολίτες.
Δεν είναι υποχρεωμένος μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος να τις κάνει.
Κάποτε που μου την κοπάνησε ένα μέλος της εφορευτικής του έκανα αναφορά στον έφορο.
Από την άλλη, πάντα οργανώνω την ψηφοφορία έτσι ώστε να μην κουράζεται κανείς παραπάνω και μόλις μπορέσω τους διώχνω.
Η εφορευτική δεν ξύνει τα αρχίδια της στο εκλογικό κέντρο, αλλά ελέγχει και εξασφαλίζει την νομιμότητα της ψηφοφορίας και αποφασίζει για κάθε ζήτημα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Φιλάρα, κάνω είκοσι χρόνια εκλογές, φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν θα πάω.
Η πρώτη μου ενέργεια ως δικαστικός αντιπρόσωπος είναι να πάρω τα ονόματα της εφορευτικής από το πρωτοδικείο και να τα σημειώσω στον εκλογικό κατάλογο, ώστε, όταν μου έρθουν να ψηφίσουν, να τους μαγκώσω, αν δεν έχουν έρθει στην ώρα τους.
Οι εκλογές είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και αφορά όλους τους πολίτες.
Δεν είναι υποχρεωμένος μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος να τις κάνει.
Κάποτε που μου την κοπάνησε ένα μέλος της εφορευτικής του έκανα αναφορά στον έφορο.
Από την άλλη, πάντα οργανώνω την ψηφοφορία έτσι ώστε να μην κουράζεται κανείς παραπάνω και μόλις μπορέσω τους διώχνω.
Η εφορευτική δεν ξύνει τα αρχίδια της στο εκλογικό κέντρο, αλλά ελέγχει και εξασφαλίζει την νομιμότητα της ψηφοφορίας και αποφασίζει για κάθε ζήτημα.
καλα τωρα θα ψαχνουν και τους ψηφοφορους και τα μελη της εφορευτικης....κανεις δε θα παει....καποτε ναι οι εκλογες ηταν σοβαρη υποθεση..τωρα πια ειναι κατι σαν το στρατο...χαμενος χρονος.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ναι αλλα ποιος πληρωνεται για να συμπληρωσει ενα πρακτικο και να πάρει απουσιες και ποιος ψοφα για να βγει ή δουλεια?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.819
Πόντοι
3.715
το τι έχουν δει τα μάτια δικηγόρων πάντως από κοινούς εφορους σε εκλογικά κέντρα δε λέγεται...Συμπλήρωμα σταυρών, παντελόνιασμα ψηφοδελτίων, ακυρώσεις έγκυρων.

Και πάλι λέω ότι όπως δεν αξίζει κανείς να πάει στρατό, το ίδιο δεν αξίζει και να ιδιοποιηθεί μια επίπλαστη υποχρέωση εξυπηρέτησης ενός σάπιου συστήματος εκλογών.

(Εγώ στρατό πήγα, αλλά μου αρέσαν και τα όπλα...η μαλακία είναι ότι αντί για όπλα και σκοποβολή έλιωσα στην αγγαρεία στα κάτεργα του άνευρου Έβρου)

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ισχύει οτι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι Απαλλάσονται των διαδικασιών της εφ επιτροπης?

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
χαχαχαχα τι λες ρε φίλε.γιατί να εξαιρούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι.μη σου πω ότι μερικές φορές είναι και οι πρώτοι πρώτοι που επιλέγονται...

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
και μενα μου εχει ερθει να παω σαν αναπληρωματικος......

σιγα μην παω.....

εδω εχουμε εκατομυρια ευρω ελλειμα κ αυτοι κανουν εκλογες.... :pipa3:

για μαλακες μας περνούν μαλλον...

ασε που σημερα ειχαν συζητηση στην βουλη για ΔΙΠΛΑΣΙΑΜΟ (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ), των αποδοχών των βουλευτων....
και ειμαστε στο δντ κ οι πουστηδες θελουν να κανουν εκλογες....δηλαδη να βγουν & τα τσεπωσουν ...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.....ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ......

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ισχύει οτι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι Απαλλάσονται των διαδικασιών της εφ επιτροπης?
Aν θυμαμε καλα οσοι Δημ.Υπαλ.δεν εχουν αμεση εμπλοκη στην εκλογικη διαδικασια (υπ.εσωτερ. δημοτικοι υπαλ. κτλ),μπορουν να διοριστουν ως εφορευτικη επιτροπη.Αλλωστε τι πιο ευκολο για το Υπ.Εσ.να διορισει απο τα ονοματα που εχει ηδη στους καταλογους του.Παντως δεν βαζω το χερι μου στη φωτια

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ......ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.....

ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΡΧΙΔΙΑ..... ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ....

για να τα χωσουμε σε καποια πουτανα  :pipa2:

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Και όσον αφορά αυτό που λέει ο φίλος ως δικαστικός αντιπρόσωπος ότι μαρκάρει τα ονόματα της εφορευτικής ώστε όταν πάνε να ψηφίσουν να τους μαγκώσει, τι γίνεται ρε φίλε μου όμως αν δεν έρθουν καν να ψηφίσουν;μένεις μόνος σου; με ποιο δικαίωμα το κράτος σου ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να συμμετάσχεις σε μια διαδικασία όπως είναι οι εκλογές η οποια ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ και όχι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ όπως μας έχουν κανει να πιστεύουμε;

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ......ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.....

ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΡΧΙΔΙΑ..... ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ....

για να τα χωσουμε σε καποια πουτανα  :pipa2:
 Μαζι σου +100000. Φαντασου οτι οι δικαστικοι αντιπροσωποι περνουν πανω απο 2000 ευρω + οδοιπορικα αν αλλαζουν πολη.Και ως εκ θαυματος στην Αθηνα ερχονται και απο αλλες πολεις,λες & δεν επαρκουν οι δικηγοροι της Αθηνας... Τα λαμογια δεν πληρωνουν ποτε, μονο τα ΠΕΡΝΟΥΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom