Ε όχι και δεν τσιμπάς!
Τόσα δακρύβρεχτα και απολογητικά σεντόνια μας έχεις ρίξει για να μας "εξηγήσεις" πως και γιατί αποκήρυξες τον παππού σου.
Σε πονάει και σε σφάζει, στράκι!
Ο παππούς του Ισιου ήταν αριστερός?
Ε όχι και δεν τσιμπάς!
Τόσα δακρύβρεχτα και απολογητικά σεντόνια μας έχεις ρίξει για να μας "εξηγήσεις" πως και γιατί αποκήρυξες τον παππού σου.
Σε πονάει και σε σφάζει, στράκι!
Ναι φιλε μου, σιγουρα.
Λαθος. Ο καταλογος με τα ονοματα των μελων της εφορευτικης, ειναι μεσα στο φακελο με τα χαρτια που παραλαμβανει.
Εγω ειχα παει, ηταν πολυ κουλ η διαδικασια, κανενα προβλημα πηγα απο περιεργεια. Το φαγητο που μας εφερναν ομως ηταν κατι ελεινα σαντουιτς απο το περιπτερο, και στραβωσα και με τους υποψηφιους που ηρθαν να με χαιρετησουν εγκαρδια και δια χειραψιας λες και τους ηξερα απο χθες. Απο την αρχη παντως οταν μου ειπε η δικαστικος οτι αν πας μια φορα σε καλουν και τις επομενες, δηλωσα οτι ημουν Δημ υπαλληλος (αρχιδια φυσικα) και με διεγραψε απο τον καταλογο για ολες τις επομενες εκλογεςδεν τρεχει μια αν δεν σε βρουν να σου παραδωσουν το χαρτι του ''διορισμου'' ημουν στις ευρωεκλογες και δεν πηγα, δεν πηγα και να ψηφισω βεβαια!!!
Εγω ειχα παει, ηταν πολυ κουλ η διαδικασια, κανενα προβλημα πηγα απο περιεργεια. Το φαγητο που μας εφερναν ομως ηταν κατι ελεινα σαντουιτς απο το περιπτερο, και στραβωσα και με τους υποψηφιους που ηρθαν να με χαιρετησουν εγκαρδια και δια χειραψιας λες και τους ηξερα απο χθες. Απο την αρχη παντως οταν μου ειπε η δικαστικος οτι αν πας μια φορα σε καλουν και τις επομενες, δηλωσα οτι ημουν Δημ υπαλληλος (αρχιδια φυσικα) και με διεγραψε απο τον καταλογο για ολες τις επομενες εκλογες
Κομμουνιστής με εξορίες κτλ.
Ψήφιζε κκε από τότε που νομιμοποιηθηκε έως το θάνατό του.
Συνολικα για τις δυο εβδομαδες, 1.100 ευρω.Ο δικ/κός αν/πος με 1.000(?) Euro αμοίβεται?
Δεν ισχύει οτι αν σε καλέσουν μια φορά σε καλούν και τις επόμενες.
Με έχουν καλέσει μία φορά, στις δημοτικές του 2002, και δεν με ξανακαλέσανε ποτέ, χωρίς να κάνω κάτι γι αυτό.
δεν περιλαμβάνεται ρε στον σάκο, υποτίθεται ότι θα πρέπει να έχεις μεριμνήσει εκ των προτέρων να μάθεις από Εισαγγελία ή/και αστυνομία (δεν θυμάμαι ακριβώς) τα ονόματά τους.
Ειπαμε. Ειναι στο σακο που παραλαμβανεις, στο φακελο με τα χαρτια. Πως να το κανουμε δλδ?
Έχεις λάθος.
Μπορεί και ο ίδιος να διορίσει μέλη εφορευτικής επιτροπής.
Μιλάω απο πριν, όχι αν προκύψει πρόβλημα αν δεν εμφανιστούν οι ήδη διορισμένοι, οπότε αναγκάζεται να "επιστρατεύσει" κάποιουςάλλους ψηφοφόρους του ίδιου τμήματος.
μήπως ο δικαστικός αντιπρόσωπος συνέταξε κανένα μυστικό πρακτικό αξιολόγησης μελών εφορευτικής επιτροπής
Ημουν στις προηγουμενες δημοτικες. Η τυπισσα μου ειπε οτι επειδη δεν παει σχεδον κανενας, κρατανε τα ονοματα οσων πανε και τους ξανακαλουν. Παντως απο οτι ειδα κανεις δεν ηταν διατεθειμενος να πιεσει με οποιονδηποτε τροπο αυτους που δεν ειχαν ερθει. Μια που ηρθε να ψηφισει της εβαλαν χερι αλλα ουτε ιδρωσε το αυτι της, ψηφισε και σηκωθηκε και εφυγεΔεν ισχύει οτι αν σε καλέσουν μια φορά σε καλούν και τις επόμενες.
Με έχουν καλέσει μία φορά, στις δημοτικές του 2002, και δεν με ξανακαλέσανε ποτέ, χωρίς να κάνω κάτι γι αυτό.
ε αφού ΔΕΝ είναι!
Τα μελη της εφορευτικης επιτροπης οριζονται με αποφαση του πρωτοδικειου. αυτη η αποφαση διανεμεται στις κατα τοπους νομαρχιες, και φωτοτυπειται η σελιδα καθε εκλογικου τμηματος και μπαινει στον αναλογο σακο. Νομιζω ειναι πολυ απλο.
Έχει και δ). Νομίζω ότι έχει δικαίωμα, εάν δεν έχει παρουσιαστεί κάποιος, να επιστρατεύσει όποιους πάνε πρώτοι να ψηφίσουν.
Δεν ισχύει αυτό που λες.
Όπως καταλαβαίνεις, φίλε που ρώτησες, μια τέτοια "πρόκληση" δεν ήταν δυνατόν να μείνει αναπάντητη απο το βλαστάρι του.
Που είναι τόσο στράκι ώστε δεν μας λέει γιατί πήγε εξορία ο παππούς του.
Να μάθουμε κι εμείς τι "έγκλημα" έκανε δηλαδή.