Νέα

Εφορευτική επιτροπή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εφορευτική επιτροπή Σας εχουν καλεσει ? Πηγατε ?

• Με καλεσαν και πηγα

Ψήφοι: 44 27,7%
  • Με καλεσαν ΔΕΝ πηγα και δεν εγινε τιποτα

Ψήφοι: 47 29,6%
  • Δεν πηγα και ειχα κυρωσεις (πειτε τι )

Ψήφοι: 4 2,5%
  • Δεν με καλεσαν ποτε

Ψήφοι: 64 40,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οι δικοί σου πρέπει πάντως να ήταν εκλπηκτικοί ινστούχτορες - σου έχουν μπολιάσει μίσος απύθμενο για ο,τιδήποτε αντιτίθεται στο ιδεολογικό τους παραλήρημα.

Στο ξαναλέω.
Έλα να μου το πεις και απο κοντά αυτό.
Αλλά μετά μην εκπλαγείς που θα τρέφεσαι μόνο με καλαμάκι, στράκι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όλα αυτά περί βασανιστηρίων και εξοριών έχουν πια περάσει. Έχουμε μπει σε μια νέα εποχή πλέον και βαδίζουμε ενωμένοι ως έθνος. Δεν υπάρχουν πια θανάσιμες έχθρες παρα μόνο στο μυαλό κάποιων που τα έζησαν ή τους τα διηγήθηκαν.

Η Ελλάδα έχει άλλα προβλήματα πια να αντιμετωπίσει. Και έχουμε έλθει κατάφατσα πια με αυτά...

Νομιζω τα ειπες ολα...Πραγματικα ειναι επιτυχια οτι σε μεγαλο ποσοστο αυτα εχουν λησμονηθει...Και μαλιστα σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα. Στην Ελλαδα πραγματικα δεν περισσευει κανενας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν κάτι με προδιάθεσε αρνητικά έναντι της αριστεράς, όταν διαμόρφωνα πολιτική άποψη, ήταν το ατελείωτο κλαψομούνιασμα...
Σηκώσατε τα όπλα κατά της πατρίδας, πήγατε να δώσετε ελληνικό έδαφος σε εχθρικό κράτος, διαπράξατε τα 1002 εγκλήματα κατά αμάχων που είχαν άλλη άποψη από εσάς, στείλατε την ελλάδα χρόνια πίσω και περιμένατε ότι μετά δεν θα έτρεχε τίποτα και θα μπρούσατε να συνεχίσετε την εθνοκτόνο δράση σας;
Ότι δεν θα υπήρχαν συνέπειες και τιμωρία;

Απαντάς μόνος σου για την πηγάδα του Μελιγαλά, αν δεν το κατάλαβες.
Νούμερο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ΑΣΕΧΤΟ
Αλεξανδρος  τον νεο νομο τον εμαθες ?

:2funny:

Δεν το ηξερα, πολυ καλο ομως μου φαινεται. Εσυ ομως ξερεις οτι υπαρχει και νομος που υποχρεωνει το βραδυ τα κοπαδια να κυκλοφορουν με ενα φωτακι στο λαιμο του πρωτου και του τελευταιου ζωου στη σειρα?????????????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν το ηξερα, πολυ καλο ομως μου φαινεται. Εσυ ομως ξερεις οτι υπαρχει και νομος που υποχρεωνει το βραδυ τα κοπαδια να κυκλοφορουν με ενα φωτακι στο λαιμο του πρωτου και του τελευταιου ζωου στη σειρα?????????????

βεβαίως βεβαίως.. όπως και τα ποδήλατα να έχουν αριθμό κυκλοφορίας...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
υπάρχουν διαχρονικά επιχειρήματα αγαπητέ... που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές..

για πες μου λοιπόν γιατί ήταν Δημοκρατικός και γιατί ήταν Στρατός?

Έλα μου ντε.
Δεν υπήρχε κανένας, μα κανένας λόγος.
Όλα κυλούσαν ειδυλλιακά, ως γνωστόν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ω ρε πούστη δεν θα προλαβαίνουν οι βιοτεχνίες να φτιάχνουν γιλέκα...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αναπτυξιακά μέτρα λέγονται αυτά και τόνωση της ζήτησης ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα ιδια γιλεκα ομως δεν φοραει και η τροχαια το βραδυ? Αν δω καποια με φωσφοριζε γιλεκο το βραδυ να μου κανει νοημα, πως θα ξερω αν ειναι αστυνομικινα ή πουτανα???

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οι κι αν σου φανετε παραξενο ναι !
Ειχα διαβασει μαι φορα σε ενα σιτε κατι τετοιους νομους ξεχασμενος ( η χαρα του Δηκηγορου) και τωρα που το ειπες σαν να το θυμαμαι ...  :zfuck:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σωστά.
Θα έπρεπε να πούνε στα παιδιά τους πως η Μακρόνησος (όπου τους έστειλαν οι φωστήρες της εθνικοφροσύνης) ήταν οι "νέοι Παρθενώνες", κατά τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο.
Και το βασανιστήριο με το τσουβάλι και τη γάτα μέρος της στρατιωτικής προπαίδευσης.
Εμενα οι δικοι μου ηταν δεξιοι με περικεφαλαια, και ειχα τον παππου μου απο τα 6 να μου λεει για τους αριστερους που ηταν δειλοι και μουνοπανα. Ημουν τοσο ετοιμος να ακουσω τετοια πραγματα που πιστευα οτι εννοουσε τους αριστεροχειρες! Ειναι μαλακια να περνας μιση σε επομενες γενιες γιατι οι συνθηκες αλλαζουν και παλιες συμπεριφορες δεν εχουν πλεον νοημα. Εγω αντιθετα με το σοι μου υιοθετησα αριστερη ιδεολογια αλλα στο σημερα πλεον πιστευω οτι το "να περασουν τα μεσα παραγωγης στις μαζες" ειναι σαν να λεω οτι θα πηδηξω την Σκαρλετ Γιοχανσον. Νεες ιδεολογιες θα γεννηθουν οσονουπω πιστευω, και οι πολιτικες αντιπαραθεσεις του 20ου αιωνα θα συγκαταλεγονται σε λιγα χρονια στις γραφικοτητες του παρελθοντος

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τα ιδια γιλεκα ομως δεν φοραει και η τροχαια το βραδυ? Αν δω καποια με φωσφοριζε γιλεκο το βραδυ να μου κανει νοημα, πως θα ξερω αν ειναι αστυνομικινα ή πουτανα???
το ιδιο ειναι ... και στις δυο περιπτωσεις γαμησι θα παιξει .. το θεμα ειναι στους ρολους  :-

αλλα αυτα στο αλλο θεμα , ας μη τα μπερδεψουμε  ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Υ.Γ. Και αν βέβαια με τον όρο "καθίκια" εννοείς τους γονείς μου, έλα να μου το πεις και απο κοντά. Αλλά δεν θα φταίω μετά που θα ξαναπάρεις τροφή μόνο με καλαμάκι.
Ξέρω- ξέρω, θα πεις πάλι "δεν το εννούσα έτσι, με παρεξήγησες" και τα λοιπά αδερφίστικα που με έχεις συνηθίσει.

Με τόσο βρισίδι που έχω φάει από σένα, μάλλον δεν σε παίρνει να απειλείς τόσο εμένα  όσο και όλους αυτούς που τους έχεις αποκαλέσει παιδιά και εγγόνια ταγματασφαλιτών και δωσιλόγων...
Δεν ξέρω τους γονείς σου και δεν έχω άποψη. Επομένως το "καθίκια" δεν πάει σε αυτούς...
Αλήθεια, εσύ πώς ξέρεις τους γονείς αυτών που αποκαλείς παιδιά δωσιλόγων;
Αλλά είπαμε, όταν πιστεύεις ότι η πολιτική τοποθετηση είναι θέμα γονιδίων, τα σχόλια περιττευουν.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στο ξαναλέω.
Έλα να μου το πεις και απο κοντά αυτό.
Αλλά μετά μην εκπλαγείς που θα τρέφεσαι μόνο με καλαμάκι, στράκι.

Στέρεψαν τα επιχειρήματα και μπήκαν σε ενέργεια οι απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας;

Κρίμα, οι πληροφορίες για τον περίφημο fethry ήταν άλλες...

Απομυθοποιήθηκες που εμφανίστηκες...

Κακέκτυπο του supermouse... Εκείνος μιλάει για σφαλιάρες και ροχάλες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έλα μου ντε.
Δεν υπήρχε κανένας, μα κανένας λόγος.
Όλα κυλούσαν ειδυλλιακά, ως γνωστόν.

δεν απάντησες στο ερώτημα... κατά πόσον ήταν δημοκρατικός ο "Δημοκρατικός Στρατός" και κατά πόσον ήταν Στρατός..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στέρεψαν τα επιχειρήματα και μπήκαν σε ενέργεια οι απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας;

Εσυ πιστευεις οτι αν κατσουν να πιουν εναν καφε οι δυο τους, θα πιαστουν στα χερια?

metaxi

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν εχεις εναν γιατρο που δουλευει σε δημοσιο νοσοκομειο πες του να σου δωσει καποιο ψευτικο χαρτι οτι προσηλθες λογω γαστρετεριτιδας 'η κατι αλλο συναφες με την ειδικοτητα του, που να δικαιολογει βεβαια την εισαγωγη σου στο νοσοκομειο.

το ειχα κανει εγω σε εξετασεις αγγλικων και πηρα πισω ολα τα λεφτα. εγραψε οτι προσηλθα στις 7 το πρωι στα επειγοντα με στομαχικες διαταραχες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη (επαν)εμφανιζόμενος...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Με τόσο βρισίδι που έχω φάει από σένα, μάλλον δεν σε παίρνει να απειλείς τόσο εμένα  όσο και όλους αυτούς που τους έχεις αποκαλέσει παιδιά και εγγόνια ταγματασφαλιτών και δωσιλόγων...
Δεν ξέρω τους γονείς σου και δεν έχω άποψη. Επομένως το "καθίκια" δεν πάει σε αυτούς...
Αλήθεια, εσύ πώς ξέρεις τους γονείς αυτών που αποκαλείς παιδιά δωσιλόγων;
Αλλά είπαμε, όταν πιστεύεις ότι η πολιτική τοποθετηση είναι θέμα γονιδίων, τα σχόλια περιττευουν.

Δεν στο έλεγα;
Είσαι στράκι με περικεφαλαία.
Στην αρχή μιλάς για τους δικούς μου και τους αποκαλείς "ινστρούκτορες, που με δίδαξαν μίσος", και μετά, όπως όλες οι καλές αδερφές, "δεν το εννοούσες έτσι".
Χου ρε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom