alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Η ποινη ποια ειναι ,
ακομα δε καταλαβα ... :-
σορρυ αν ειμαι πολυ μαλακας
η ιδια με το αν βρισεις τον μπροστινο σου στο φαναρι...30 μερες με αναστολη.
Η ποινη ποια ειναι ,
ακομα δε καταλαβα ... :-
σορρυ αν ειμαι πολυ μαλακας
Για να σε δω να γινεσαι γραναζι της καθεστωτικης αστικης δημοκρατιας στην κορυφαια εκδηλωση της.....![]()
Είσαι πολύ πιο ευφυής απο αυτές τις παπαριές που λές ώρες- ώρες.
Να υποθέσω οτι την εμπάθεια του μαλάκα του χασοδίκη με τα "κκεδια" δεν την πήρες χαμπάρι;
30 μερες φυλακη με αναστολη ?η ιδια με το αν βρισεις τον μπροστινο σου στο φαναρι...30 μερες με αναστολη.
Απο την οικογένειά σου θα εμπιστευόμουνα τον παππού σου, όχι εσένα.
Που τον αποκήρυξες, you remember.
30 μερες φυλακη με αναστολη ?δηλαδι αν λειψω απο το εκλογικο τμημα ξανα τις απομενες 30 μερες τοτε ?
αδυνατω να καταλαβω , σορυυ φιλε που το ψηριζω τοσο αλλα εχω σκασει γαμω την Ελλαδα μου μεσα ,
Λοιπον, για να μην κουραζεσαι και μπερδευεσαι και επειδη "το πολυ γαρ της ερεύνης γεννα αμφιβολιαν", κρατα το οτι αν δεν πας, δεν θα γινει τιποτα. Προσωπικα θεωρω οτι η πιθανοτητα να γινει σεισμος και να πεσει το σπιτι που θα εισαι μεσα την ωρα των εκλογων (και να λες γιατι ρε γμτ δεν πηγα στην εφορευτικη), ειναι μεγαλυτερη απο το να σου κανουν το παραμικρο.
μου αρεσει παντως, που εσεις οι δικηγοροι, αφηνετε ενα μικροοοοοοοοο παραθυρακι παντα.....![]()
30 μερες φυλακη με αναστολη ?δηλαδι αν λειψω απο το εκλογικο τμημα ξανα τις απομενες 30 μερες τοτε ?
αδυνατω να καταλαβω , σορυυ φιλε που το ψηριζω τοσο αλλα εχω σκασει γαμω την Ελλαδα μου μεσα ,
μου αρεσει παντως, που εσεις οι δικηγοροι, αφηνετε ενα μικροοοοοοοοο παραθυρακι παντα.....![]()
Σιγά ρε φίλε. Μια μέρα είναι και θα περάσει. Άιντε και την επόμενη εβδομάδα εάν είσαι άτυχος. Πώς κάνεις έτσι;
Κούλαρε και μην το σκέπτεσαι. Που μου άνοιξες και νήμα να σου πούμε το πώς θα χώσεις τους άλλους που θα παρουσιαστούν στη θέση τους ή που θα έχουν την ατυχία να πάνε να ψηφίσουν πρώτοι.
διασταλτική ερμηνεία του νόμου λέγεται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
από την πολύ διαστολή του κάνουν και πρωκτοραφή μετά..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωπα και "διασταλτικες ερμηνειες"?? τελικα ειμαστε πολλοι εδω ε?
Αδερφε ευχαριστω για τις απαντησεις σουΛοιπον, για να μην κουραζεσαι και μπερδευεσαι και επειδη "το πολυ γαρ της ερεύνης γεννα αμφιβολιαν", κρατα το οτι αν δεν πας, δεν θα γινει τιποτα. Προσωπικα θεωρω οτι η πιθανοτητα να γινει σεισμος και να πεσει το σπιτι που θα εισαι μεσα την ωρα των εκλογων (και να λες γιατι ρε γμτ δεν πηγα στην εφορευτικη), ειναι μεγαλυτερη απο το να σου κανουν το παραμικρο.
Τωρα γιατι το αφηνουν τοσο φλου δε ξερω ... θα μπορουσαν να βαζουν τους δασκαλους , να στελνουν φανταρους κτλ και να εισια σιγουρα καποιος εκει η σιλβα δλδ
με το παρων συστημα ειναι ενα βορδελο και μισο ...
Αδερφε ευχαριστω για τις απαντησεις σου
Δηκηγορος εισαι ε ? μια παροιμια λεει , μακρυα απο Δηκηγορους γιατρους και πουτανες...
Το πρωι πηγα εβγαλα ενα δοντι , τωρα ψαχνω τι παιζει με τους νομους , αν το βραδυ παω και στις πουτανες .. παει καταστραφηκα ολοσχερως![]()
Εγω δε ξερω αν θα παω η οχι , μπορει αν βαριεμαι εκεινη την μερα και να μην υπαρχει κατι καλυτερο απο το να παω να χαζευω γκομενες στο εκλογικο τμημα
οποτε τελος με τις κυρωσεις μου ,σ ευχαριστω και παλι που απαντησες ( αυτα ηξερα και γω και σε πιστευω )
Ασε μου ενα τηλεφωνο μονο ν ασε παρω αν με πανε στο αυτοφορο![]()
![]()
Τωρα γιατι το αφηνουν τοσο φλου δε ξερω ... θα μπορουσαν να βαζουν τους δασκαλους , να στελνουν φανταρους κτλ και να εισια σιγουρα καποιος εκει
με το παρων συστημα ειναι ενα βορδελο και μισο ...