redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Άμα είναι του κόμματος να πάει στο τέλος και να πει ότι είναι λεβέντης τύπε Δεν θα τον πειράξει κανείςκαι αν ειναι του κομματος τυπε??? ;)
Άμα είναι του κόμματος να πάει στο τέλος και να πει ότι είναι λεβέντης τύπε Δεν θα τον πειράξει κανείςκαι αν ειναι του κομματος τυπε??? ;)
Άμα είναι του κόμματος να πάει στο τέλος και να πει ότι είναι λεβέντης τύπε Δεν θα τον πειράξει κανείς
αρχηγε εσυ τι θα ψηφισεις?Το thread συγχωνεύτηκε. Τα off-topic/σπαμ θα σβήνονται.
βλιαξΉ Ν.Δ., ή Ποτάμι ή Τζήμερο.
ριξτο στο λεβεντη ρε συ...Ή Ν.Δ., ή Ποτάμι ή Τζήμερο.
Αν πας φίλε, Candlemas τους έχεις χάσει σίγουρα. Για ghost ίσως προλάβεις encore...Καλησπέρα συμφουρουμίτες,
Γνωρίζει κανείς πόση ώρα είναι περίπου η εφορευτική επιτροπή ; (ήρθε ένα χαρτί, μου το φερε νετο αστυνομικίνα πριν ώρα)
Εκεί που ανυπομονούσα για candlemass και ghost (για τους γνώστες) και έχω κλείσει απ’ τους πρώτους εισιτήριο σκάει χαρτάκι για εφορευτική επιτροπή. Και αναρωτιέμαι ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ;
Πόση διάρκεια έχει αυτή η ρημάδα η επιτροπή ρε παιδιά; Θα προλάβω τους ghost;
Αλλιώς σκέφτομαι να πάω και το απόγευμα να το παίξω αδιάθετος ή ότι πόνεσε η μέση.
Ένα ρεπό έχουμε και να μας το βγάλουν από τη μύτη δηλαδή!
Τόσο σκατά ε ; Καμία ελπίδα να φύγω νωρίτερα...Αν πας φίλε, Candlemas τους έχεις χάσει σίγουρα. Για ghost ίσως προλάβεις encore...
Κοίτα επειδή σε αυτές τις εκλογές δεν έχει καταμέτρηση ψήφων είσαι θα είναι πιο σύντομη διαδικασία αλλά δεν ξέρω τι ώρα θέλεις να είσαι εκεί.Τόσο σκατά ε ; Καμία ελπίδα να φύγω νωρίτερα...
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία!Κοίτα επειδή σε αυτές τις εκλογές δεν έχει καταμέτρηση ψήφων είσαι θα είναι πιο σύντομη διαδικασία αλλά δεν ξέρω τι ώρα θέλεις να είσαι εκεί.
ΤΙ εννοείς δεν εχει καταμέτρηση ψήφων;Κοίτα επειδή σε αυτές τις εκλογές δεν έχει καταμέτρηση ψήφων είσαι θα είναι πιο σύντομη διαδικασία αλλά δεν ξέρω τι ώρα θέλεις να είσαι εκεί.
Μόνο αν το κανονίσεις με τον δικαστικό αντιπρόσωπο. Να κάτσεις κάποιες ώρες και να μην κάτσεις στην καταμέτρηση. Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχουν άτομα.Σε ευχαριστώ για την πληροφορία!
5 μισή ανοίγουν οι πόρτες - 9 μιση βγαίνουν οι ghost . 8 μιση θέλω να έχω φύγει από εκεί . 6 Το πρώι θα πάω πάντως να είμαι τυπικός!
Σταυρών ήθελα να γράψω, σόρρυΤΙ εννοείς δεν εχει καταμέτρηση ψήφων;