ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
βραχιολάκι σε κάποιον που θα φέρει χαρτί από γιατρό που θα βεβαιώνει ότι ήταν άρρωστος;
απο νοσοκομειο για να θεωρειται δικαιολογημενος. βραχιολακι για τα υπολοιπα.
βραχιολάκι σε κάποιον που θα φέρει χαρτί από γιατρό που θα βεβαιώνει ότι ήταν άρρωστος;
Την βλεπω εξιμιση το πρωι να ειναι στημενη εξω απο το τμημα με το καφεδακι στο χεριεγω παντως αυριο θα δωσω σημα να σκισουν την κουαρ αν παει με τσαμπουκα χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Το ωραίο δε είναι ότι όλοι όσοι διαμαρτύρονται εδώ μέσα παίζει και να μην έχουν πληρώσει φόρο ούτε μία φορά στην ζωή τους.
Άσε τακτικές λατρείας.
Μου είπες ότι έχω υποχρέωση όπως όλοι.
Και σου απάντησα, ναι, εφορευτική, όπως όλοι.
Που διαφωνείς.
σε κάθε περίπτωση 900 είναι πολλά για λίγες ώρες γράψιμο και μία ημέρα παρουσίας σε μια αίθουσα
γνώμη μου, δεν λέω ότι έχω δίκιο
απο νοσοκομειο για να θεωρειται δικαιολογημενος. βραχιολακι για τα υπολοιπα.
δε καταλαβες και που διαφωνω τωρα ε. πιεξοτζονιζεις.
ναι οπως εγω για παραδειγμα.
καλωστον ηρθες μετα απο τσιπουρακια?![]()
καλα μην ξαναλεμε τα ιδια παλι ξεχνας και τη ευθυνη και το οτι δεν δουλευουμε για μια βδομαδα και οτι απο παρασκευη τρεχουμε να παρουσιαστουμε να παρουμε υλικο κτλ και οτι ειμαστε και γνωστες του θεματος συνεπως οχι ανειδικευτοι. εν πασει περιπτωση η κουαρ δεν γλυτωνει οτι και να κανετε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μεγάλε μου, κι από νοσοκομείο μπορεί να σου φέρει κάποιος με τα κατάλληλα κονέ. δεν ξέρεις τι διασυνδέσεις έχουν οι δικηγόροι; ένα 2% να μην πάει στα εκλογικά τμήματα, γαμήθηκαν οι εκλογές
ναι μιλάμε για τρελές ικανότητες, τόσο ώστε τα ίδια καθήκοντα να αναλαμβάνουν και να διεκπεραιώνουν επιτυχώς ακόμα και υπάλληλοι δικαστηρίων![]()
ναι μιλάμε για τρελές ικανότητες, τόσο ώστε τα ίδια καθήκοντα να αναλαμβάνουν και να διεκπεραιώνουν επιτυχώς ακόμα και υπάλληλοι δικαστηρίων![]()
Ε βέβαια.
Εσύ και η λατρεία σου.
Από τους βαρύτερα φορολογούμενους Έλληνες.
Για πες σε ποιά κατηγορία εισοδήματος ανήκεις.
Όχι, βέβαια.
Από δουλειά ήρθα.
Αλλά εσύ μας χρωστάς να μας πεις:
1) Τι ψήφισες.
2) Τι θα ψηφίσεις.
να το δυσκολεψουμε λεμε οχι να το αποκλεισουμε τελειως ευχης εργον. ας κατσουνε να βρουνε δικλειδες ασφαλειας.
ναι η άλλη που δουλεύει στις καταθέσεις ξέρει παπαγαλία τις διαδικασίες στα αστικά, ας την βάλουμε να κάνει εκλογές, όπα για δες τα κατάφερε![]()
ποινικο πρεπει να ξερεις και οι υπαλληλοι αλλαζουν θεσεις και φυσικα ξερουν νομικα γιατι θα βρεθουν και σε θεσεις που πρεπει να ξερουν ειδικα οι παλιοι μερικοι ξερουν πιο πολλα και απο νεους δικηγορους, δεν ειπαμε οτι ασκουν δικηγορια. εχεις παει ποτε δικαστηρια πουλι μου;
τετοιου ειδους ηλιθιες συζητησεις κανετε εσεις καποιοι οχι εγω. βρες τη λατρεια να παιξεις μπαλιτσα σε αυτα.
υ.γ. σιγα μη σου χρωσταω και ενα αρχιδι![]()
αυτή που πρωτοδιορίστηκε ας πούμε έχει προλάβει να δουλέψει μόνο στις καταθέσεις, θα την πάρουν στις εκλογές και θα τις διεκπεραιώσει, αμφιβάλλεις γι'αυτό?
ε, η πιο απλή δικλείδα ασφαλείας είναι αυτή που εφαρμόζεται. τους δίνουν μια αμοιβή ικανή να τους αποζημιώσει πιθανή χασούρα από τη δουλειά τους, συν την ευθύνη που πράγματι αναλαμβάνουν. ε, όπως σου λέει κι ο στριτ, γιατί όλων των πολιτών η υποχρέωση να περιορίζεται στο διορισμό τους ως μέλη εφορευτικής και αυτών να τους ζητάς κάτι παραπάνω στο τσάμπα;