Πόσα είναι τα χρήματα τώρα δεν ξέρω. Ξέρω όμως τα καθήκοντα. Ο κυρ Κώστας λοιπόν κλητήρας του Δήμου χρεώνεται 6-8 αίθοπυσες ενός σχολείου. Την Παρασκευή υποτίθεται καθαρίζει τις αίθουσες. Το Σαββάτο ανοίγει την πόρτα σε συναδέλφους του που αφήνουν το εκλογικό υλικό. Και από κεί και πέρα περιμένει σιχτιρίζοντας τον δικαστικό να του δώσει τα κλειδιά, Και αν τυχόν καθυστερεί κάποιος νάρθει τον παίρνει και τηλέφωνο άμα λάχει και του λέει να βιαστεί γιατί σε λίγο θα βγάλει η γυναίκα του το αρνί από το φούρνο (Γεγονός. Τοφαγε επίτηδες κρύο )και τον βρίζουν για την καθυστέρηση. Την Κυριακή έρχονται το βράδυ , σου σπάνε τα αρχίδια (τελειώνετε ?) και παίρνουν τελικά τα κλειδια. Τη Δευτέρα ανοίγουν τις πόρτες στις καθαρίστριες. Για αυτή τη δουλεία κάπουε έβγαζαν και ένα 600€ . Οι υπάλληλοι του ΟΤΕ τώρα. Εκεί να δεις, έρχονται το βράδυ της Κυριακής για να πάρουν 1-6 τηλεγραφήματα για να τα πάνε στον πλησιέστερο ΟΤΕ . Αμοιβή τα ίδια με τους προηγούμενους.
Λοπόν ο δικαστικός που επί 3 μέρες είναι στην πρέσα να γραφει 3 και 4 φορές τα σεντόνια των δημοτικών , να προσέχει δύο κάλπες ταουτόχρονα (προσεχώς 3), να προσέχει και συντονίζει εφορευτική, κοινό, αντιπροσώπους, αστυνομία, ΜΜΕκαι εγώ δεν ξέρω τι με την τεράστια ευθλυνη της ομαλής διεξαγωγή της ψηφοφορίας, δεν θάπρεπε να πάιρνει κατι τις παραπάνω από τον κυρ Κώστα ?