streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
η ευθύνη πληρωνόταν κάποτε με 1000+
Πότε πληρωνόταν 1000+;
η ευθύνη πληρωνόταν κάποτε με 1000+
Εγω θελω να δω αν θα παραληφθούν οι διορισμοι για τα απομακρυσμενα μερη.δικαιολογίες, ευκαιρία για κονόμα ήταν τόσο καιρό και το ξέρεις πολύ καλά
η ευθύνη πληρωνόταν κάποτε με 1000+ τώρα θα πληρωθεί με 500, δεν υπάρχει μέτρο αποτίμησης υπάρχει όμως μέτρο λογικής
ποιό είναι το επίδομα που παίρνει ο δημοτικός υπάλληλος και ποιό το ύψος της αποζημίωσης του δικαστικού?
εγώ δεν είπα να μην αποζημιωθεί κανείς για τον κόπο που θα καταβάλλει, απλώς επεσήμανα την υπερβολή και την ευκαιρία για κονόμα
Ο πολιτης εχει υποχρεωσεις και ο δικηγορος οχι;Έχεις απόλυτο δίκιο. Ο δικηγόρος είναι το μόνο επάγγελμα το οποίο χρεώνει για τις υπηρεσίες που προσφέρει το δημόσιο.
ξαναλέω ότι δεν υποστηρίζω ότι θα πρέπει να το κάνουν τζάμπα, αλλά θα πρέπει να αποζημιώνονται για τον κόπο τους και για το βάρος της ευθύνης σε πιο λογικά πλαίσιαΤο εκλογικο επιδομα των υπαλληλων ειναι περισσοτερα απο την εκλογικη αποζημιωση του αντιπροσωπου.
Και το παιρνουν ΟΛΟΙ βεβαια.
Αλλά κατα τα άλλα, τα βαζουμε με τους δικαστικους αντιπροσωπους οι οποιοι πρεπει να πανε τσαμπα και να βγαλουν ολη τη δουλεια.
Εγω ενα 946 θυμαμαι μονο μια φορα. Και μετα 880.Πότε πληρωνόταν 1000+;
Εχει πολυ κοσμο ρεΕ τωρα γιατι μου το χαλασες ενω ειχα φτιαχτει για καυγα?
Ο πολιτης εχει υποχρεωσεις και ο δικηγορος οχι;
ποιό είναι το επίδομα που παίρνει ο δημοτικός υπάλληλος και ποιό το ύψος της αποζημίωσης του δικαστικού?
εγώ δεν είπα να μην αποζημιωθεί κανείς για τον κόπο που θα καταβάλλει, απλώς επεσήμανα την υπερβολή και την ευκαιρία για κονόμα
σε εκτός έδρας διορισμούς? στις τελευταίες δημοτικές-νομαρχιακές ας πούμεΠότε πληρωνόταν 1000+;
Εγω ενα 946 θυμαμαι μονο μια φορα. Και μετα 880.
ο κοσνικ ειναι μισογυνης δεν συμπαθει καμια γυναικαΕκτος απτον κοσνικ και ενα σονια κατι συνηθως με συμπαθουν παντως επειδη αν δεν συμφωνω με κατι απο ενα σημειο και μετα χαβαλεδιαζω και δεν καθομαι να μαλωσω με καποιον που δεν γνωριζω προσωπικα το θεωρω χαζο και βλακεια.. Γιαυτο χαρηκα μεσιε και ας μην συμφωνησουμε ποτε εδω Εχω 2 κολλητες φιλες του κλαδου σου και διοριστικαν και οι δυο και με αυτες να δεις τι "ξυλο" επεσε σε συζητηση
σε εκτός έδρας διορισμούς? στις τελευταίες δημοτικές-νομαρχιακές ας πούμε
αν θυμάμαι καλά 1130 για εκτός έδρας διορισμό στις τελευταίες δημοτικές στην άνδροΚαι εγώ 900 περίπου ήξερα ως οροφή, επί κουρασμένου.
Τώρα το τι μαλακία έχω ακούσει... μέχρι και για 2 χιλιάρικα έλεγε ένας γνωστός.
Και εσενα αμα σε καλεσουν για αντιπροσωπο να πας.Αν τον καλέσουν εφορευτική, να πάει.
αν θυμάμαι καλά 1130 για εκτός έδρας διορισμό στις τελευταίες δημοτικές στην άνδρο
δικαιολογίες, ευκαιρία για κονόμα ήταν τόσο καιρό και το ξέρεις πολύ καλά
η ευθύνη πληρωνόταν κάποτε με 1000+ τώρα θα πληρωθεί με 500, δεν υπάρχει μέτρο αποτίμησης υπάρχει όμως μέτρο λογικής
ο κοσνικ ειναι μισογυνης δεν συμπαθει καμια γυναικα
ο σονιας δεν θα σε συμπαθει γιατι θα ειπες κατι αρνητικο για τις εξης λεξεις κλειδια
τανκς
αμερικη
δολλαριο
κασιδιαρης
πραξικοπημα
παναμας
Και εσενα αμα σε καλεσουν για αντιπροσωπο να πας.
950Αν περιλαμβάνει και εισητήρια, τροφεία κτλ δεν μου λέει κάτι. Πάλι στα 900 γυρίζεις.