Επισκέπτης
Στο σφιχτόθρεντ,ψιλοπρόσφατα.Θα το βρεις έμπειρε ματάκια μου εσύ.Εχει πιο πολλά τετραγωνάκια στην κοιλιά κι από σκανδιναβικό-γίγας η τύπισσα.φωτο?
που πως ποτε τυπε?
λινκ να παρουμε ματι υπαρχει?
Στο σφιχτόθρεντ,ψιλοπρόσφατα.Θα το βρεις έμπειρε ματάκια μου εσύ.Εχει πιο πολλά τετραγωνάκια στην κοιλιά κι από σκανδιναβικό-γίγας η τύπισσα.φωτο?
που πως ποτε τυπε?
λινκ να παρουμε ματι υπαρχει?
Οταν λες μια χαρα πως το εννοεις?
Γιατι εγω δεν μπορω να πω οτι πεταγα και απο την χαρα μου.
Εκτος αν επρεπε να σπαω πετρες για να πω οτι ηταν χαλια...
Πρωτα απο ολα δεν μου το δωσαν καν στο χερι οι μαλακες να εχουν και μια υπογραφη οτι πηρα οντως το χαρτι..Δεν καταλαβες.
Ο αντιπροσωπος θα σου πει.
Δεν θα του πεις εσυ.
Δεν φτανει που θα παρανομησεις και δεν θα πας απο το πρωι, θα πας το απογευμα για να του την πεις κιολας, επειδη σου χαλασαν με την τοιχοκολληση τη ζαχαρενια σου?
Εγω αν μου ερχοσουν στις 7 παρα και μαλιστα με υφακι, θα σε τυλιγα σε μια κολλα χαρτι.
Δεν θα ακουσεις με κατανοηση το παραπονο της, οτι της τοιχοκολλησαν την κληση και συγχυστηκε?
Δικηγόρος;να ευχεται να μην βρεθει στο δικο μου τμημα ... κουαρρρρρρρ
¨Ετσι είναι σύντροφε. Η αμοιβή είναι 115 Χ 7 = 805€. Μείον το (ανεπίτρεπτο) χαράτσι 27% περισσεύουν 585€. Μείον 150€ για ξενοδοχείο, μείον κανένα 100 για φαι, καφέδες κλπ μένει ένα 335 περίπου. Αν έχεις την ατυχία (όπως εγώ) να διοριστείς σε ορεινό χωριό που δεν έχει τακτική η βολική συγκοινωνία και πρέπει να μετακινηθείς 3-4 φορές στην πόλη όπου το ξενοχοχείο, τότε γυρνάς με κανα 250 καθαρό. Για 3 Πλήρεις ημέρες εργασίας και μάλιστα Σ/Κ με υπερωρία και τεράστια ευθύνη. Ενας οικοδόμος αν δούλευε με τις ίδιες συνθήκες (εκτός έδρας, Σ/Κ και υπερωρίες και μάλιστα νυκτερινές) θα έβγαζε περισσότερα!!!
...και στις 7 παρα, θα σου ερθει ενα μελος της εφορευτικης να ψηφισει και να παραπονεθει οτι της τοιχοκολλησαν την κληση και τσαντιστηκε.¨Ετσι είναι σύντροφε. Η αμοιβή είναι 115 Χ 7 = 805€. Μείον το (ανεπίτρεπτο) χαράτσι 27% περισσεύουν 585€. Μείον 150€ για ξενοδοχείο, μείον κανένα 100 για φαι, καφέδες κλπ μένει ένα 335 περίπου. Αν έχεις την ατυχία (όπως εγώ) να διοριστείς σε ορεινό χωριό που δεν έχει τακτική η βολική συγκοινωνία και πρέπει να μετακινηθείς 3-4 φορές στην πόλη όπου το ξενοχοχείο, τότε γυρνάς με κανα 250 καθαρό. Για 3 Πλήρεις ημέρες εργασίας και μάλιστα Σ/Κ με υπερωρία και τεράστια ευθύνη. Ενας οικοδόμος αν δούλευε με τις ίδιες συνθήκες (εκτός έδρας, Σ/Κ και υπερωρίες και μάλιστα νυκτερινές) θα έβγαζε περισσότερα!!!
εριναααααααααααααααααααααααααααααααααααα μου μπορει να ειμαι και στο δικο σου εσυ κανε με οτι θες :-* :-* :-*να ευχεται να μην βρεθει στο δικο μου τμημα ... κουαρρρρρρρ
Ναι μωρε, ενταξει.ναι μου ρθε τις προαλλες ενα παλικαρακι με υφακι και σε ενα δεκαλεπτο παρακαλουσε να μεινει.. ενα αλλο κοριτσακι το αφησα γιατι μου χε ερθει απο τα μπουζουκια και τους αλλους τους μεοιρασα σε βαρδιες αλλα δεν ηθελε να φυγει κανεις τελικα. Αν ερχονταν ολοι το πρωι τακτικοι αναπληρωματικοι θα καθοταν 3 ωρες οκαθενας και θα τελειωνε η ιστορια . εμενα σκασιλαρα μου αν ερθει η εφορευτικη γιατι η λογικη ειναι οτι δινει ο νομοθετης τη ευκαιρια τον πολιτη να παρισταται και να ελεγχει την διαδικασια. Αν δεν θελει να ην ελεγχει να κατσει σπιτι του και να αφησει εμενα να κανω οτι μου κατεβει αφου εχε εμπιστοσυνη. σωστα; μια χαρα μου ακουγεται..λες να ζοριστουμε τρελα να βγαλουμε εκλογες με ενα ατομο ακομα; και τους αντιπροσωπους να μοιραζουν φυλλαδια ..; σιγα τα αυγα..
Ισχύει.ισχύει ο νόμος που απαγορεύει στους δημόσιους υπαλλήλους να διορίζονται μέλη της εφορευτικής;
Προσεχετε μην παθετε τιποτα απτη κουραση ρε..που μου συγκρινεστε και με οικοδομο μη χεσω...και στις 7 παρα, θα σου ερθει ενα μελος της εφορευτικης να ψηφισει και να παραπονεθει οτι της τοιχοκολλησαν την κληση και τσαντιστηκε.
¨Ετσι είναι σύντροφε. Η αμοιβή είναι 115 Χ 7 = 805€. Μείον το (ανεπίτρεπτο) χαράτσι 27% περισσεύουν 585€. Μείον 150€ για ξενοδοχείο, μείον κανένα 100 για φαι, καφέδες κλπ μένει ένα 335 περίπου. Αν έχεις την ατυχία (όπως εγώ) να διοριστείς σε ορεινό χωριό που δεν έχει τακτική η βολική συγκοινωνία και πρέπει να μετακινηθείς 3-4 φορές στην πόλη όπου το ξενοχοχείο, τότε γυρνάς με κανα 250 καθαρό. Για 3 Πλήρεις ημέρες εργασίας και μάλιστα Σ/Κ με υπερωρία και τεράστια ευθύνη. Ενας οικοδόμος αν δούλευε με τις ίδιες συνθήκες (εκτός έδρας, Σ/Κ και υπερωρίες και μάλιστα νυκτερινές) θα έβγαζε περισσότερα!!!
Ναι ρε τύπε, γνωστο.Δικηγόρος;
Και λοιπον? Αυτο μειωνει απλως καπως τον χρονο καταμετρησης.ξεχασες να πεις οτι αν εισαι σε ορεινο χωριο, 40 ατομα θα ερθουν ολα και ολα να ψηφισουν
Οχι βεβαια, αυτο ελειπε να συγκριθουμε.Προσεχετε μην παθετε τιποτα απτη κουραση ρε..που μου συγκρινεστε και με οικοδομο μη χεσω
Ο φιλος μας ομως πριν αυτο ειπεΟχι βεβαια, αυτο ελειπε να συγκριθουμε.
Τι καταλαβες οτι ειπα?Ο φιλος μας ομως πριν αυτο ειπε
Οτι συμφωνισες μαζι μου μεσιε οτι δεν συγκρινεται ουτε για αστειο η μια δουλεια με την αλλη "δουλεια"Τι καταλαβες οτι ειπα?