soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
θα της την επεσαν τιποτα πιρφοροι τυπε
αυτο θα εννοει
Εκει τοτε τη δικαιολογω.Πασο...
θα της την επεσαν τιποτα πιρφοροι τυπε
αυτο θα εννοει
1ον αρα εμεις γιατι σαν μαλακες να παμε τζαμπα και εσεις μολις σας ριξαν τον μισθο δεν πατησατε???εμεις δηλαδη ειμαστε οι μαλακες και εσεις οι ΚΥΡΙΟΙ με τις ευθυνες μη χεσω..Για οσους παντως προτεινουν μεγαλη μειωση της αμοιβης του αντιπροσωπου, ας ψαξουν να δουν τι εγινε στις δημοτικες του 1994.
Η αμοιβή ειχε πεσει παρα πολυ, και οι αντιπροσωποι δεν πηγαν καν να παραλαβουν τους διορισμους.
Το πρωι των εκλογων, τα μισα εκλογικα τμηματα δεν ειχαν αντιπροσωπους και εγινε ο τρελος πανικος.
Αν λοιπον εχετε την αποψη περι αμοιβης 150-200 ευρω για τον αντιπροσωπο, πολύ απλα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Σωστα.
Οτι ο αλλος πρεπει να παρει αεροπλανο ή πλοιο και να πληρωσει και δυο βραδιες ξενοδοχειο αν διορισθει σε επαρχια, ειναι αδιαφορο για μερικους.
Εκλογικα τμηματα δεν εχουν μονο η Αθηνα ή η Θεσσαλονικη.
Ανα μπραβο τον μαλακαΔεχομαι ως δικηγορος να αναλαβω να στειλουμε εξωδικο σε αυτον που σου τοιχοκολλησε την κληση, επειδη σε συγχυσε και να ζητησουμε να μαστιγωθει στο Συνταγμα με κρεμασμενη μια ταμπελα στο λαιμο "δεν θα ξαναενοχλησω την μεγαλειοτατη".
1ον αρα εμεις γιατι σαν μαλακες να παμε τζαμπα και εσεις μολις σας ριξαν τον μισθο δεν πατησατε???εμεις δηλαδη ειμαστε οι μαλακες και εσεις οι ΚΥΡΙΟΙ με τις ευθυνες μη χεσω..
2ον Χιλια χρονια να μην γινουν εκλογες αν δεν υπαρχει dikaiωσυνη....
Θα παω να ψηφισω στις 7παρα αγαπημενε και θα τα πω μια χαρα αν χρειαστει ντοντ γουοριΚουάρ, στείλε μου το εκλογικό σου τμήμα και μην φοβάσαι τίποτα.
Θα σου δώσω την ευκαιρία να τα πεις σε αυτούς που πρέπει και να χαράξεις νέους δρόμους στο εκλογικό γίγνεσθαι.
σιγα μην μπει και στην καλπη ρε τυπεΤύπε τώρα που το σκέφτομαι, είναι διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
Τι το θες το γαμωξενοδοχείο; Βρες κανένα ξέφωτο κοντά στο τμήμα, άναψε μια φωτιά, χώσου στον εκλογικό σάκο και είσαι μια χαρά.
Αρα καλα λεω ΤΕΛΟΣ το τζαμπα ΤΕΛΟΣ και οι μαλακες επιτελουςΕδω θα συμφωνησω απολυτα.Απλα εμεις συνηθισαμε να πηγαινουμε τσαμπα και δεν μας κακοφαινοταν.Τωρα ειναι αργα ομως.
Πολλα νευρακια βλεπω, γιατι?1ον αρα εμεις γιατι σαν μαλακες να παμε τζαμπα και εσεις μολις σας ριξαν τον μισθο δεν πατησατε???εμεις δηλαδη ειμαστε οι μαλακες και εσεις οι ΚΥΡΙΟΙ με τις ευθυνες μη χεσω..
2ον Χιλια χρονια να μην γινουν εκλογες αν δεν υπαρχει dikaiωσυνη....
Αρα καλα λεω ΤΕΛΟΣ το τζαμπα ΤΕΛΟΣ και οι μαλακες επιτελους
Δεν καταλαβες.Θα παω να ψηφισω στις 7παρα αγαπημενε και θα τα πω μια χαρα αν χρειαστει ντοντ γουορι
Κράτα πισινή και φάε μεγάλη μπουκιά.Έχει ανεβάσει φωτό κι είναι τούμπανο.Εγω αν μου ερχοσουν στις 7 παρα και μαλιστα με υφακι, θα σε τυλιγα σε μια κολλα χαρτι.
Δεν καταλαβες.
Ο αντιπροσωπος θα σου πει.
Δεν θα του πεις εσυ.
Δεν φτανει που θα παρανομησεις και δεν θα πας απο το πρωι, θα πας το απογευμα για να του την πεις κιολας, επειδη σου χαλασαν με την τοιχοκολληση τη ζαχαρενια σου?
Εγω αν μου ερχοσουν στις 7 παρα και μαλιστα με υφακι, θα σε τυλιγα σε μια κολλα χαρτι.
φωτο?Κράτα πισινή και φάε μεγάλη μπουκιά.Έχει ανεβάσει φωτό κι είναι τούμπανο.
Δεν καταλαβες.
Ο αντιπροσωπος θα σου πει.
Δεν θα του πεις εσυ.
Δεν φτανει που θα παρανομησεις και δεν θα πας απο το πρωι, θα πας το απογευμα για να του την πεις κιολας, επειδη σου χαλασαν με την τοιχοκολληση τη ζαχαρενια σου?
Εγω αν μου ερχοσουν στις 7 παρα και μαλιστα με υφακι, θα σε τυλιγα σε μια κολλα χαρτι.
Ελαφρυντικο ελλεεινιδοσύνης πρεπει να αναγνωρισθει πιστευεις?Είμαι σίγουρος ότι ο δικαστής και ειδικά ο γραμματέας δίπλα, θα την ακούσουν με μεγάλη προσοχή
Δεν θα ακουσεις με κατανοηση το παραπονο της, οτι της τοιχοκολλησαν την κληση και συγχυστηκε?να ευχεται να μην βρεθει στο δικο μου τμημα ... κουαρρρρρρρ
Αυτη θα μας δειρει κιολας ρε τύπε.Κράτα πισινή και φάε μεγάλη μπουκιά.Έχει ανεβάσει φωτό κι είναι τούμπανο.
¨Ετσι είναι σύντροφε. Η αμοιβή είναι 115 Χ 7 = 805€. Μείον το (ανεπίτρεπτο) χαράτσι 27% περισσεύουν 585€. Μείον 150€ για ξενοδοχείο, μείον κανένα 100 για φαι, καφέδες κλπ μένει ένα 335 περίπου. Αν έχεις την ατυχία (όπως εγώ) να διοριστείς σε ορεινό χωριό που δεν έχει τακτική η βολική συγκοινωνία και πρέπει να μετακινηθείς 3-4 φορές στην πόλη όπου το ξενοχοχείο, τότε γυρνάς με κανα 250 καθαρό. Για 3 Πλήρεις ημέρες εργασίας και μάλιστα Σ/Κ με υπερωρία και τεράστια ευθύνη. Ενας οικοδόμος αν δούλευε με τις ίδιες συνθήκες (εκτός έδρας, Σ/Κ και υπερωρίες και μάλιστα νυκτερινές) θα έβγαζε περισσότερα!!!Για άτομα που διορίζονται επαρχία, ήδη τίθεται θέμα αν θα βγουν με τις νέες αποδοχές.
Γνωστή μου δικηγόρος που πήγε Κεφαλλονιά τον Μάιο, έβγαλε καθαρά ένα 200.
Ελαφρυντικο ελλεεινιδοσύνης πρεπει να αναγνωρισθει πιστευεις?