Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Ουτε εγω πηγα εννοειται, ποιος ξερει αραγε αν θα με ψαξαν,καθως χθες αργα το βραδυ εφτασα Αθηνα.
ειχαν στειλει το αποσπασμα απο το σπιτι....καλα που ελειπες.....Ουτε εγω πηγα εννοειται, ποιος ξερει αραγε αν θα με ψαξαν,καθως χθες αργα το βραδυ εφτασα Αθηνα.
ειχαν στειλει το αποσπασμα απο το σπιτι....καλα που ελειπες.....
παλι αρρωστησες;yio
Κυριακη αυριο παιδακια , ετοιμοι για εκωλογες ?
ποσοι απ οσους πηγαντε θα ξαναπατε ?
ρε φαε την γλωσσα σου , λεω να παω τανες αυριοπαλι αρρωστησες;
ρε φαε την γλωσσα σου , λεω να παω τανες αυριο
αν δεν παω εκδρομη ....
yio
Κυριακη αυριο παιδακια , ετοιμοι για εκωλογες ?
ποσοι απ οσους πηγαντε θα ξαναπατε ?
Αφου ειναι εκωλογεs μηπωs πρεπει να παμε???
καλα αμα θες κανα φεικ χαρτι ζητα μου και θα λαβεις.....ρε φαε την γλωσσα σου , λεω να παω τανες αυριο
αν δεν παω εκδρομη ....
ετσι ετσι....βεντουζα σε θελω.....Δεν βαζεις μυαλο ετσι?
Δεν ειπαμε οτι θα πας?
Ειμαι εδω και παρακολουθω!
ωχ... μας πιασανεΔεν βαζεις μυαλο ετσι?
Δεν ειπαμε οτι θα πας?
Ειμαι εδω και παρακολουθω!
θα καλωπερασειςΜαγκες με καλεσαν εφορευτικη επιτροπη αλλα θα λειπω εκτος αθηνων.τι γινεται?εχω καποιες κυρωσεις η προστιμα η φυλακες?ξερει κανεις κατι να βοηθησει?
Μαγκες με καλεσαν εφορευτικη επιτροπη αλλα θα λειπω εκτος αθηνων.τι γινεται?εχω καποιες κυρωσεις η προστιμα η φυλακες?ξερει κανεις κατι να βοηθησει?
αν δεν πας χρειάζεσαι χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο............Μαγκες με καλεσαν εφορευτικη επιτροπη αλλα θα λειπω εκτος αθηνων.τι γινεται?εχω καποιες κυρωσεις η προστιμα η φυλακες?ξερει κανεις κατι να βοηθησει?
φιλαρακο την πουτσισες!!!!!Μαγκες με καλεσαν εφορευτικη επιτροπη αλλα θα λειπω εκτος αθηνων.τι γινεται?εχω καποιες κυρωσεις η προστιμα η φυλακες?ξερει κανεις κατι να βοηθησει?