streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Σου γυαλισε το γκομενακι τυπε?
Αν είναι δικηγορίνα δαγκώνει πάντως.
Σου γυαλισε το γκομενακι τυπε?
ελπιζω να καταλαβες ο ιδιος τι εννοεις καθως οσες φορες και να το διαβασω δεν βγαζω συμπερασμα....
Ελληναρας με δικαιωμα ψηφου.
Εχω καθε δικαιωμα να κρινω, επειδη καποιοι σαν κι εσενα ειναι υπευθυνοι που γαμιεμαι πατοκορφα επι 16 ωρες μονος μου καθε φορα, αυπνος και νηστικος να βγαλω τα αποτελεσματα ως δικαστικος αντιπροσωπος, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια
τιποτα δεν χρειαζεται να κανει τυπεΕγώ που πήγα στις 6 Μαίου τώρα ήμασταν 2/8 και η δικαστικός δεν κυνήγησε κανέναν και στα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα ήταν κάπως έτσι η κατάσταση. Κοινώς στο πούτσο τους. Η δικαστικός που είχαμε εμείς ήτανε πολύ καλή κοπέλα και δεν έκανε τίποτα. Μόνο μια έστειλε περιπολικό για να την μαζέψουνε και οι μπάτσοι τσιμπήσανε χαρτί από γιατρό. Εγώ θα σου λέγα βγάλε χαρτί από γιατρό ή πάνε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, εξάλλου αν είστε πολλά άτομα μπορείτε να το κάνετε με βάρδιες και δεν τρέχει τίποτα απλά λίγες ώρες ο καθένας... δεν είναι κ τόσο τρομερό.
εχεις δικιο που λες να δινουν και τπτ 50-60 ευρω στην εφορευτικη και να τα κοβουν απο τον δικαστικο που δεν κανει απολυτως τπτ ολη την μερα, αντε να βοηθησει κανα τυφλο 'η κουτσο να ψηφισει....ααα υπογραφει και τα ψηφοδελτια...
...εκτος αν θεωρεις οτι η υπερογκη αμοιβη(που μειωθηκε αρκετα φετος) που παιρνετε δικαιολογειται απο την ορθοστασια στο πρωτοδικειο την αλλη μερα..
Εχω καθε δικαιωμα να κρινω, επειδη καποιοι σαν κι εσενα ειναι υπευθυνοι που γαμιεμαι πατοκορφα επι 16 ωρες μονος μου καθε φορα, αυπνος και νηστικος να βγαλω τα αποτελεσματα ως δικαστικος αντιπροσωπος, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.
Καταλαβες?
φιλαρακο θα ειμαι στα χανια σε κηδεια του παππου μου πιστευω οτι μου ειναι πιο σημαντικο απο τις εκλογες τι λες?
Πού βαζω συγγενεις μου ?Οπως και να βαζεις συγγενεις σου για να τσεπωνουν το επιδομα.Τραβα μονος σου τωρα
Πού βαζω συγγενεις μου ?
Για ποιο επιδομα?
Μαλλον μην απαντησεις. Δεν εχει νοημα η συζητηση.
Δεν πρεπει να εισαι πανω απο 13 ετων.
Μπραβο ρε ελληναρα.Ειδικα στο νηστικος επεσε πολυ γελιο αλλα ναι ξεχασα πλεον δεν σας ταιζουν.Μετρα τωρα μονος σου και τσιμουδια
Να πάτε στην εφορευτική για να μάθετε πως γίνονται οι εκλογές. Και επίσης να κράξετε τον αντιπρόσωπο, εάν δεν έχει κάνει την απαραίτηση προετοιμασία.
Μπραβο ρε ελληναρα.
Σε χαιρομαι.
Ο δικηγορος, ειναι δημοσιος υπαλληλος?Προσεχε στο ζυγι της ελληνοφροσυνης μην κανεις κανενα λαθος.Θα σε κυνηγαει το κρατος μετα.
Μιλανε και οι δημοσιοι υπαλληλοι ελεος
σου φαινεται λογικο το μεροκαματο δηλαδη που παιρνεις για 16 ωρες δουλειας???
μηπως υπογραμμιζεις εσυ? μηπως γραφεις τα ονοματα στο τετραδιο εσυ? οχι βεβαια... ο δικος σου γραμματεας που παιρνει εστω ενα κατοσταρικο και της εφορευτικης...
μηπως φτιαχνεις εσυ τα πακετακια με τα 30 κολοκομματα για να τα δινεις στο ψηφοφορο???? οχι βεβαια
ασε ρε φιλε , εμενα η δικια μου ουτε τις οδηγιες για το ποια ψηφοδελτια ειναι ακυρα δεν ηξερε.
ουτε οτι αν δεν υπαρχει ψηδοφελτιο κομματος , το γραφεις αυτο που θελεις στο λευκο ψηφοδελτιο και δεν το πιστευε οταν της το λεγα...