str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ώρα είναι να μου πεις οτι ο Στρατούλης και ο Μαργαρίτης είναι πιο επικίνδυνοι απο τον Άδωνι.
Τρέλλανέ με!
Ναι, είναι..Ειδικά ο δεύτερος...
Ώρα είναι να μου πεις οτι ο Στρατούλης και ο Μαργαρίτης είναι πιο επικίνδυνοι απο τον Άδωνι.
Τρέλλανέ με!
Αυτό λέμε. Δηλαδή χρεώνουμε στον κομμουνισμό την ψυχοπάθεια του κάθε δικτάτορα κ τελικά την κατάρρευση κ ανικανότητα να δώσει λύσεις. Πώς να τις δώσει; Μόνος του; Κάποιοι πρέπει να τον υλοποιήσουν.
Δηλαδή φταίει ο κομμουνισμός άμα ο Στάλιν ήταν ψυχοπαθής; (που ήταν και με επίσημο πόρισμα επιστημόνων ανά τον κόσμο. Ο δε συγκεκριμένος στέκεται επάξια δίπλα στον Χίτλερ!)
Αν ήταν έτσι, τότε θα γιαουρτώναμε τρεις στους δέκα που βλέπουμε μπροστά μας.
Κ ποιος δεν ήταν ψυχοπαθής, ο Μαο ή ο Κάστρο?? Ή τα σημερινά κουμάσια της Ν. Αμερικής που κυριολεκτικά πουλάνε τρέλα, αλλά παρόλα αυτά φροντίζουν για το καλό των συμφερόντων του λαού φιμώνοντας τα ΜΜΕ (ο Ούγο Τσάβες στη Βενεζουέλα).
Και Β. Κορέα έχουμε:
Μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει ιδιαίτερες μεταρυθμίσεις στη Β.Κορέα,τον Κιμ Ιλ Σουνγκ έχει διαθεχθεί ο γιός του Κιμ Γιονγκ Ιλ(Η κληρονομικότητα στη διαδοχή είναι πλέον επίσημα θεσμοθετημένη). Για τα οικονομικά της χώρας δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία,όμως γνωρίζουμε σίγουρα ότι το 1997 υπήρξε λιμός, κάτι που ανάγκασε τη χώρα να ζητήσει για πρώτη φορά διεθνή βοήθεια,ενώ κυκλοφορούν και βίντεο που δείχνουν παιδιά σε κατάσταση υποσιτισμού [1]. Η Βόρεια Κορέα θεωρείται αυτή τη στιγμή το πιο απομονωμένο κράτος του κόσμου, καθώς στους πολίτες της απαγορεύεται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό,ενω για να ταψιδέψει κάποιος εκεί θα πρέπει να περιμένει αρκετό καιρό(ίσως και χρόνια,ειδικά αν είναι δημοσιογράφος) για να του δοθεί άδεια εισόδου. Π.χ.ένας Ελληνας δημοσιογράφος του Καναλιού MEGA ο Σωτήρης Δανέζης περίμενε δύο χρόνια για να πάρει άδεια εισόδου,για να πάει να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ.[2] Συνεχίζει να απαγορεύεται οποιαδήποτε επαφή με τη δύση και τη δυτική κουλτούρα,ενώ η μοναδική χώρα με την οποία υπάρχει αεροπορική γραμμή είναι η Κίνα.Συνεχίζουν να τιμωρούνται αδικήματα όπως ότι "δεν χαιρέτησαν σωστά το άγαλμα του Κιμ Ιλ Σουνγκ" και άλλα παρόμοια.Σύμφωνα με τη διεθνή αμνηστία και τον Ο.Η.Ε., εκτελέσεις γίνονται συχνά,πολιτικοί κρατούμενοι και στρατόπεδα συγκέντρωσης συνεχίζουν να υπάρχουν.
Πολιτιστικά έχει να επειδείξει τα μπαλέτα του Αριρανγκ που είναι θεαματικές χωρογραφίες με παιδιά. Ένα αξιοπερίεργο γεγονός είναι ότι οι κάτοικοι ξυπνούν κάθε πρωί,μέσω μίας σειρήνας που χτυπάει σε όλες τις πόλεις. Δεν υπάρχει κάποια οργανωμένη αντιστασιακή ομάδα, εντός ούτε και εκτός της χώρας και τα περισσότερα στοιχεία για τη χώρα είναι από λίγους ανθρώπους που κατάφεραν να διαφύγουν από τη χώρα και από ελάχιστους δημοσιογράφους που καταφέρνουν να ταξιδέψουν εκεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζονται από την πλευρά της Βόρειας Κορέας κάποιες σκέψεις για ένωση με το νότο,διατηρώντας το πολιτικό σύστημά της,αλλά καθαρά σε θεωρητικό και προφορικό επίπεδο(χρησιμοποιούν συχνά το σύνθημα "Η Κορέα είναι μία") και χωρίς να γίνονται συγκεκριμένες συζητήσεις.Η μοναδική σχετική συζήτηση που έγινε ανάμεσα σε βορά και νότο είναι για δημιουργία κοινής Ολυμπιακής ομάδας το 2008,όμως ναυάγησε. Πρόσφατα λύθηκε το θέμα με τα πυρηνικά όπλα που ήθελε να κατασκευάσει η χώρα παίρνοντας ένα χρηματικό ποσό από ΗΠΑ και Κίνα, έτσι ματαιώθηκε η κατασκευή τους.
Ναι, είναι..Ειδικά ο δεύτερος...
Δεν μου κάνεις και λιανά όμως το γιατί;
Δεν μου κάνεις και λιανά όμως το γιατί;
Αν εσύ βρίσκεις επικίνδυνο το κύρηγμα του άδωνη, άλλο τόσο επικίνδυνο βρίσκω εγώ το παραλήρημα του μαργαρίτη και των συν αυτώ...
Ωστόσο, η διαφορά έγκειται στο ότι ο Μαργαρίτης απευθύνεται μέσω ενός εντύπου ευρείας κυκλοφορίας σε πού μεγαλύτερο κοινό απ' ό,τι ο άδωνις..
Και χάρη στους συναδέλφους του δημοδιογράφους που σε ποσοστό 90% είναι πρώην κνίτες και ρηγάδες, παρουσιάζεται ως ένας σοβαρός αναλυτής- πολιτικός- δημοσιογράφος, την ίδια στιγμή που ο άδωνις παρουσιάζεται από τους ίδιους ως γραφικός ακροδεξιός, χωρίς καν αν αντικρουστούν οι θέσεις του, πράγμα το οποίο θα ήταν αρκετά εύκολο αν είναι τόσο "ακραίες" όσο τις παρουσιάζουν...
Αν και σε συζητήσεις που έχω δει το μαργαρίτη, παρά τη σοβαροφάνεια, το τουπέ και το δυνατό λεξιλόγιο, τρώει σε επίπεδο επιχειρηματολογίας τον πούλο...
Αυτό ήταν ένα μαθητικό λογύδριο για τα κακά της στράτευσης των νέων στην Αριστερά.
Ισχυρίστηκες όμως πως ο Άδωνις είναι ΠΙΟ επικίνδυνος απο τον Μαργαρίτη.
Δεδομένου οτι ο Άδωνις είναι ΥΠΕΡ των ναζιστικών θαλάμων αερίων (βλέπε δίκη Πλεύρη πατρός), τι πιο επικίνδυνο έχει πει πια ο Μαργαρίτης;
Μπορώ να έχω μια σαφή απάντηση;
Αυτό ήταν ένα μαθητικό λογύδριο για τα κακά της στράτευσης των νέων στην Αριστερά.
Δεδομένου οτι ο Άδωνις είναι ΥΠΕΡ των ναζιστικών θαλάμων αερίων (βλέπε δίκη Πλεύρη πατρός), τι πιο επικίνδυνο έχει πει πια ο Μαργαρίτης;
δεν δηλωσε υπερ φιλε απλα αμφισβητησε το μεγεθος και την ουσια της υποθεσης , εσυ ξερεις κανενα λογικο που θα κανε σαπουνια ανθρωπους;
δεν δηλωσε υπερ φιλε απλα αμφισβητησε το μεγεθος και την ουσια της υποθεσης , εσυ ξερεις κανενα λογικο που θα κανε σαπουνια ανθρωπους;
Στρέϊτ, σου αρέσει που διάφοροι μαλακοπίτουρες σαν τον Νεοκλή πετάγονται σαν πορδές και κάνουν κώλο τη συζήτηση;
Η θεωρείς οτι αυτό "δικαιώνει" τις απόψεις σου;