Νέα

Έχουν οι φασίστες ψυχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και αν είχε η γιαγια μου καρούλια θα ήταν άμαξα... :grin:

αφου το θέλεις να μιλάμε σε τέτοια επίπεδο, νο μπρομπλεμα.... :sunglasses:

Ρε Ζίρο, εσύ δεν έλεγες οτι παρά το οτι οι Κουβανοί πεινάνε, εσύ είσαι με τον Κάστρο;
Τόσο παράξενο θα σου φαινότανε αν υπηρχε μια ανάλογη προσωπικότητα τώρα στην Κίνα;
Ο Μάο δηλαδή ήτανε λιγότερο χαρισματικός;

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο ίδιος με της Δαμανάκη και του Μπίστη, Αρίωνα.
Όσο ευθύνεται το μαοϊκό ΕΚΚΕ που εξέθρεψε τον Τσουκάτο, άλλο τόσο ευθύνεται και το ΚΚΕ για τους άλλους δύο.
άτομα σαν και αυτά είναι που εκφύλισαν γενικά αυτή την κοσμοθεωρεία γιατί απλά άφησαν την εργατική τάξη στην απ έξω και πήραν μια ιδεολογία και την έκαναν σαν τα μούτρα τους γιατί απλά δεν νοείται κομμουνισμός χωρίς οι αποφάσεις του κόμματος να ξεκινούν μέσα από της λαϊκές μάζες κάτι που ελπίζω ότι το ΚΚΕ στο προσεχές του συνέδριο θα αναγνωρίσει αυτά τα λάθη και θα χαράξει την πραγματική πορεία που θα πρέπει να έχει το κόμμα της εργατικής τάξης...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ποιος έκαψε βιβλία σήμερα;
Αν και όχι στις πλατείες και δημόσια, όπως επί Χίτλερ.

Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει αλλά έχουν κάψει τις τελευταίες ημέρες περίπου 4 βιβλιοπωλεία.Τελευταία το βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ (από το οποίο δεν έχω αγοράσει κανένα απολύτως βιβλιο ΠΟΤΕ).Και δε με ενδιαφέρει τι βιβλία πουλάνε.Κάποιοι έχουν το δικαίωμα να τα αγοράζουν και να τα διαβάσουν.Και δεν είναι κανείς κριτής των πάντων να τα καίει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τόσο ισχυροί είναι οι "προβοκάτορες" αυτοί που δεν μπορούν να απομονωθούν;Ή δε συμφέρει συγκεκριμένες πολιτικές παρατάξεις η απομόνωσή τους;

Τους μπάτσους δεν συμφέρει η απομόνωσή τους.
Ξύπνα.              :)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τόσο ισχυροί είναι οι "προβοκάτορες" αυτοί που δεν μπορούν να απομονωθούν;Ή δε συμφέρει συγκεκριμένες πολιτικές παρατάξεις η απομόνωσή τους;
μα φυσικά όταν είναι όργανα του παρακράτους και της ασφάλειας όταν ακόμα μετακινούνται με της κλούβες των ΜΑΤ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει αλλά έχουν κάψει τις τελευταίες ημέρες περίπου 4 βιβλιοπωλεία.Τελευταία το βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ (από το οποίο δεν έχω αγοράσει κανένα απολύτως βιβλιο ΠΟΤΕ).Και δε με ενδιαφέρει τι βιβλία πουλάνε.Κάποιοι έχουν το δικαίωμα να τα αγοράζουν και να τα διαβάσουν.Και δεν είναι κανείς κριτής των πάντων να τα καίει.
Ε και λοιπόν;
Είδες κανέναν να επιχαίρει επειδή κάποιοι που δηλώνουν αναρχικοί έκαψαν το βιβλιοπωλείο του Άδωνι;
Αυτό αυτομάτως εξομοιώνει τους κομμουνιστές με τους φασίστες;
Αν και ένα δημόσιο γιαούρτωμα στον εν λόγω Άδωνι θα το επικροτούσα.      :)

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ε και λοιπόν;
Είδες κανέναν να επιχαίρει επειδή κάποιοι που δηλώνουν αναρχικοί έκαψαν το βιβλιοπωλείο του Άδωνι;
Αυτό αυτομάτως εξομοιώνει τους κομμουνιστές με τους φασίστες;

τι επιπεδο μοντγιεεεερ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.598
Πόντοι
42.697
Ρε Ζίρο, εσύ δεν έλεγες οτι παρά το οτι οι Κουβανοί πεινάνε, εσύ είσαι με τον Κάστρο;
Τόσο παράξενο θα σου φαινότανε αν υπηρχε μια ανάλογη προσωπικότητα τώρα στην Κίνα;
Ο Μάο δηλαδή ήτανε λιγότερο χαρισματικός;

και ο Μάο χαρισματικός ήτανε

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Ναι δε λέω,το χρειάζεται το γιαούρτωμα,αλλά να μην ξεχάσουμε να πάρουμε μερικούς κεσέδες για τον Στρατούλη,τον Μαργαρίτη,και κάποιους ακόμα αντιπαθέστατους της Κουμουνδούρου.Αν και το γιαούρτι κοστίζει πολύ και δεν το αξίζουν.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και ο Μάο χαρισματικός ήτανε

Είσαι με την πολιτιστική επανάσταση, σαν να λέμε;
Γιατί εγώ, αν και αριστερός, ούτε ν' ακούσω δεν θέλω.
Και πίστεψέ με, δεν θα σου άρεσε καθόλου αν δεν την έκρινες απο την ασφάλεια του υπολογιστή σου αλλά απο κοντά, στην πλατεία Τιεν Αν Μεν π.χ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ναι δε λέω,το χρειάζεται το γιαούρτωμα,αλλά να μην ξεχάσουμε να πάρουμε μερικούς κεσέδες για τον Στρατούλη,τον Μαργαρίτη,και κάποιους ακόμα αντιπαθέστατους της Κουμουνδούρου.Αν και το γιαούρτι κοστίζει πολύ και δεν το αξίζουν.

Ώρα είναι να μου πεις οτι ο Στρατούλης και ο Μαργαρίτης είναι πιο επικίνδυνοι απο τον Άδωνι.
Τρέλλανέ με!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ώρα είναι να μου πεις οτι ο Στρατούλης και ο Μαργαρίτης είναι πιο επικίνδυνοι απο τον Άδωνι.
Τρέλλανέ με!

Η βλακεία είναι πάντα επικίνδυνη φίλε μου.Και είναι πολύ μεγάλοι βλάκες οι συγκεκριμένοι άνθρωποι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η βλακεία είναι πάντα επικίνδυνη φίλε μου.Και είναι πολύ μεγάλοι βλάκες οι συγκεκριμένοι άνθρωποι.

Αν ήταν έτσι, τότε θα γιαουρτώναμε τρεις στους δέκα που βλέπουμε μπροστά μας.
Τον Άδωνι δεν θα τον γιαούρτωνα επειδή είναι βλάκας πάντως, αλλά ακριβώς γιατί είναι έξυπνος και προσπαθεί μέσα απο το φασιστιλίκι να κάνει τον καμπόσο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ έχω μια απορία. Αυτό που έχουν στην Κίνα τη σήμερον ημέρα, είναι κομμουνισμός ή φασισμός;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Αν μου βρεις ένα κομμουνιστικό καθεστώς το οποίο να μην έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός φασιστικού καθεστώτος, θα σου απαντήσω..

Και για να μην ξεχνιόμαστε...Ο Φασισμός είναι η ιδεολογία του κόμματος του Μουσολίνι και ευδοκίμησε μόνο στην ιταλία από τις αρχές του 1920 έως το 1943...Ο Εθνικοσοσιαλισμός ήταν η ιδεολογία του Χίτλερ και ευδοκίμησε στη Γερμανία από το 1933 έως το 1945..
Αμφότερα τα κόμματα προήλθαν από μεταλλάξεις σοσιαλιστικών - εργατικών κομμάτων και ως αντίδραση στη διεθνιστική λαίλαπα του κομμουνισμού...
Από τους ευρωπαίους δικτάκτορες του μεσοπολέμου μόνο ο Φράνκο μπορεί να χαρακτηριστεί ως αυθεντικά ακροδεξιός...

Οι προβοκάτορες δεν είναι απλοί προβοκάτορες αλλά ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο...Οι μπάτσοι ακολουθουν έναντί τους πολιτική κατευνασμού για λόγους πολιτικού κόστους..Αν γινόταν κανά ντου στο νοσότρος ή σε κάποιο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι θα είχαμε σίγουρα νεκρούς και η μάστιγα που αυτοαποκαλείται "γενιά του πολυτεχνείου" και αποτελεί το ισχυρότερο "λόμπυ" στην ελλάδα καθώς και οι νεότεροι κλώνοι της θα χάλαγαν τον κόσμο...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom