You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Αναστάσιος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τσάρκας4
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.680
- Πόντοι
- 216
O Αναστάσιος ενσάρκωνε τέλεια το αρχέτυπο του μειλίχιου ήσυχου πράου Ιεράρχη που αναλωνόταν σε γενικόλογη "αγαπολογία" ...Δηλαδή ψόφιος...όπως κι ο "Συριζώνυμος" για να τον αποθεώνουν αριστεροί κι όλο το Σύστημα καταλαβαίνετε...Δεν γουστάρω τέτοιου τύπου "αγαπούληδες" Ιεράρχες η Χριστιανική θρησκεία είναι Αγάπη αλλά είναι και Δικαιοσύνη. Ο Λόγος του Θεού πρέπει να είναι ΛΕΩΝ, όχι γατάκι,δεν μπορείς να μην ψέγεις τον σοδομίτη Βαλλιανάτο για το πάθος του είναι αντικανονικό, Ιεράρχης απο τα LIDL ο Αναστάσιος(ΌΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ...) Θέλουμε Ιεράρχες σαν τον Κοσμά τον Αιτωλό,τον Διονύσιο Τρίκκης,τον μακαριστό Χριστόδουλο,τον Αυγουστίνο Καντιώτη,τον Σεραφείμ Πειραιώς &ιεροκήρυκες με πύρινο λόγο όπως ο αείμνηστος Νικόλαος Σωτηρόπουλος. ΥΓ. Αλήθεια τι έκανε ο Αναστάσιος για την απελευθέρωση της Βορείας Ηπείρου?Είπε ποτέ τίποτα δεν θυμάμαι...
https://www.topontiki.gr/2025/01/25...venta-gia-ton-erotiko-mou-prosanatolismo-mou/
https://www.topontiki.gr/2025/01/25...venta-gia-ton-erotiko-mou-prosanatolismo-mou/
Snip
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
με μια λέξη τα πες όλα!O Αναστάσιος ενσάρκωνε τέλεια το αρχέτυπο του μειλίχιου ήσυχου πράου Ιεράρχη που αναλωνόταν σε γενικόλογη "αγαπολογία" ...Δηλαδή ψόφιος...όπως κι ο "Συριζώνυμος" για να τον αποθεώνουν αριστεροί κι όλο το Σύστημα καταλαβαίνετε...Δεν γουστάρω τέτοιου τύπου "αγαπούληδες" Ιεράρχες η Χριστιανική θρησκεία είναι Αγάπη αλλά είναι και Δικαιοσύνη. Ο Λόγος του Θεού πρέπει να είναι ΛΕΩΝ, όχι γατάκι,δεν μπορείς να μην ψέγεις τον σοδομίτη Βαλλιανάτο για το πάθος του είναι αντικανονικό, Ιεράρχης απο τα LIDL ο Αναστάσιος(ΌΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ...) Θέλουμε Ιεράρχες σαν τον Κοσμά τον Αιτωλό,τον Διονύσιο Τρίκκης,τον μακαριστό Χριστόδουλο,τον Αυγουστίνο Καντιώτη,τον Σεραφείμ Πειραιώς &ιεροκήρυκες με πύρινο λόγο όπως ο αείμνηστος Νικόλαος Σωτηρόπουλος. ΥΓ. Αλήθεια τι έκανε ο Αναστάσιος για την απελευθέρωση της Βορείας Ηπείρου?Είπε ποτέ τίποτα δεν θυμάμαι...
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 814
- Πόντοι
- 86
Ε και? Στην Αλβανια τα εκτισε, οχι στην Ελλαδα!. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να στεναχωρηθω περισσοτερο γιατι παιθανε ενας παπας, (θιος σχωρεστονε τον ανθρωπο, αλλα μεχρι εκει) απο το οτι παιθανε προχτες, ενας παπουλης, η μια γιαγουλα, εδω στην γειτωνια μου? Ουτε βεβαιως και για τον καθε Σημιτη. Δεν μου λεει κατι, αν ενας μεγαλοπαπας υδρυσε εκλησιες στην Αφρικη. Εταιριες για να κονομαει το παπαδαριο. Πεστε μου για καποιον που εκτισε σχολεια και νοσοκομια, εδω στην Ελλαδα, να του αναψω ενα κερακι. Συγνωμη αν δισαρεστω καποιους, αλλα ετσι αισθανομαιΕντυπωσιακα αυτά που έκτισε στην Αλβανία, από εκκλησίες μέχρι νοσοκομεία και πανεπιστήμια
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.697
- Πόντοι
- 2.646
Rip
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.664
- Πόντοι
- 6.515
στην μιση νοτια αλβανια ειναι ελληνες, εξ αλλου σε υποχρεωσε κανεις να στεναχωρηθειςΕ και? Στην Αλβανια τα εκτισε, οχι στην Ελλαδα!. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να στεναχωρηθω περισσοτερο γιατι παιθανε ενας παπας, (θιος σχωρεστονε τον ανθρωπο, αλλα μεχρι εκει) απο το οτι παιθανε προχτες, ενας παπουλης, η μια γιαγουλα, εδω στην γειτωνια μου? Ουτε βεβαιως και για τον καθε Σημιτη. Δεν μου λεει κατι, αν ενας μεγαλοπαπας υδρυσε εκλησιες στην Αφρικη. Εταιριες για να κονομαει το παπαδαριο. Πεστε μου για καποιον που εκτισε σχολεια και νοσοκομια, εδω στην Ελλαδα, να του αναψω ενα κερακι. Συγνωμη αν δισαρεστω καποιους, αλλα ετσι αισθανομαι
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.125
- Πόντοι
- 2.356
Και είναι και η δική μου απορία! Σίγουρα μεγαλούργησε και μόνο θετικά σχόλια έχω διαβάσει!Εντυπωσιακα αυτά που έκτισε στην Αλβανία, από εκκλησίες μέχρι νοσοκομεία και πανεπιστήμια
Απορώ με τι χρήματα, από δωρεές πλουσίων που εκτίμησαν την προσωπικότητα να φανταστω
Η ορθοδοξία δεν κοιτάει σύνορα. Δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος τα έκανε, σημασία έχει το έργο του ...Ε και? Στην Αλβανια τα εκτισε, οχι στην Ελλαδα!. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να στεναχωρηθω περισσοτερο γιατι παιθανε ενας παπας, (θιος σχωρεστονε τον ανθρωπο, αλλα μεχρι εκει) απο το οτι παιθανε προχτες, ενας παπουλης, η μια γιαγουλα, εδω στην γειτωνια μου? Ουτε βεβαιως και για τον καθε Σημιτη. Δεν μου λεει κατι, αν ενας μεγαλοπαπας υδρυσε εκλησιες στην Αφρικη. Εταιριες για να κονομαει το παπαδαριο. Πεστε μου για καποιον που εκτισε σχολεια και νοσοκομια, εδω στην Ελλαδα, να του αναψω ενα κερακι. Συγνωμη αν δισαρεστω καποιους, αλλα ετσι αισθανομαι
Είσαι πολύ μικρός φίλε δυστυχώς ...O Αναστάσιος ενσάρκωνε τέλεια το αρχέτυπο του μειλίχιου ήσυχου πράου Ιεράρχη που αναλωνόταν σε γενικόλογη "αγαπολογία" ...Δηλαδή ψόφιος...όπως κι ο "Συριζώνυμος" για να τον αποθεώνουν αριστεροί κι όλο το Σύστημα καταλαβαίνετε...Δεν γουστάρω τέτοιου τύπου "αγαπούληδες" Ιεράρχες η Χριστιανική θρησκεία είναι Αγάπη αλλά είναι και Δικαιοσύνη. Ο Λόγος του Θεού πρέπει να είναι ΛΕΩΝ, όχι γατάκι,δεν μπορείς να μην ψέγεις τον σοδομίτη Βαλλιανάτο για το πάθος του είναι αντικανονικό, Ιεράρχης απο τα LIDL ο Αναστάσιος(ΌΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ...) Θέλουμε Ιεράρχες σαν τον Κοσμά τον Αιτωλό,τον Διονύσιο Τρίκκης,τον μακαριστό Χριστόδουλο,τον Αυγουστίνο Καντιώτη,τον Σεραφείμ Πειραιώς &ιεροκήρυκες με πύρινο λόγο όπως ο αείμνηστος Νικόλαος Σωτηρόπουλος. ΥΓ. Αλήθεια τι έκανε ο Αναστάσιος για την απελευθέρωση της Βορείας Ηπείρου?Είπε ποτέ τίποτα δεν θυμάμαι...
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.680
- Πόντοι
- 216
Ναι Αγγελικούλα μου ναι ναιΕίσαι πολύ μικρός φίλε δυστυχώς ...
Ρε φίλε τι το ψάχνεις; Δεν υπάρχει thread που να σέβεται τον εαυτό του σε αυτό το site - και γενικά σε όλα τα σόσιαλ- που να μην έχει και τους επαγγελματίες μαλάκες παπαρολόγους haters που δεν έχουν ζωή εκτός πληκτρολογίου, από αυτό το νήμα θα έλειπαν; Αν βρίσκονταν τετ α τετ με τον Αναστάσιο, εδώ κολλάει το "τι να μας πεις κι εσύ απ' τη ζωή σου. μια νύχτα απ' τη δική μου ολόκληρη η δική σου". Εν προκειμένω, βλέποντας μόνο το βιογραφικό του Αναστασίου στο wikipedia "μια μέρα από τη ζωή του ολόκληρη η δική τους".Είσαι πολύ μικρός φίλε δυστυχώς ...
Υ.Γ.: Μόνο το γεγονός ότι ο άλλος συγκρίνει τον Αναστάσιο με τον Καντιώτη είναι αρκετό να κοπεί κάθε συνδιαλλαγή μαζί του.
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 814
- Πόντοι
- 86
Την εχω γραμμενη την ορθοδοξια στα παλαιοτερα των υποδηματων μου, οπως και την καθολικια, μουσουλμανια, βουδιστικια και οποια; αλλη "κατασταση" βασιζεται στην αγνοια και στον τρομο του κοσμακι για να εξασφαλισει θυματα και να κονομαει.Η ορθοδοξία δεν κοιτάει σύνορα.
Και μην ξεχναμε, οσοι εχουμε ασχολιθει εστω και λιγο σοβαρα με την ιστορια, η ορθοδοξια υπηρξε ο φανατικοτερος διωκτης του Ελληνισμου και του Ελληνικου πνευματος. Παραδειγμα η φρικιαστικη δολοφονια της Υπατιας της γεωμετρικης απο τους φανατικους ορθοδοξους ανθρωπους του θεου. Ρε ουστ απο δω!
mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.260
- Πόντοι
- 1.106
Πολυ χαμηλό το επιπεδο στο σαιτ δε το συζητω"Εκοιμήθη" λέμε.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.828
- Πόντοι
- 2.606
Ο Κούλης στο καπάκι της απώλειας Σημίτη έμαθε, πριν 2-3 μέρες, ότι τα φύλα είναι δύο και έχει πάθει πολιτισμικό σοκ... πόσα ν' αντέξει πχια?Αναρωτιέμαι αν ο Κούλης (δεν βάζω τα γνωστά επίθετα από σεβασμό στον θανόντα), θα κηρύξει εθνικό πένθος όπως έκανε με τον Σημίτη. Και θα έπρεπε γιατί μόνος του και χωρίς υποστήριξη από κανένα έσωσε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία στην εχθρική και προς τα δύο, Τουρκαλβανία . Πέρα από το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο στην Αφρική και αλλού!
Ν' ασχοληθεί και με τον Αναστάσιο της Αλβανίας...?
Από τον εβδομαδιαίο απολογισμό του...
Μητσοτάκης: Τρία μεγάλα επενδυτικά σχέδια αναμένεται να δώσουν σημαντική ώθηση στην ελληνική οικονομία
Ο κυριακάτικος εβδομαδιαίος απολογισμός του πρωθυπουργού
www.protothema.gr
Καμιά αναφορά.
Τελευταία τροποποίηση:
bigtolis00
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2021
- Κριτικές
- 25
- Like
- 879
- Πόντοι
- 990
Rip εξαιρετική θεολογική μορφή
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.777
- Πόντοι
- 9.297
Aυτα είναι διακριτικά του βαθμού και της ιδιότητας όπως στον Στρατό και σε όλες τις ενστολες υπηρεσίες ..αν είχες πάει θα το ήξερες ...τα υψηλόβαθμα "συντροφια" έχουν και αυτά τους βαθμούς τους και την ιεραρχία τους.η καταγωγή του ειναι απο την ανατολικη Θράκη,θρακιώτης, ενω οι συγγενείς του εγκατάστηθηκαν Μακεδονία
Μου έκανε εντύπωση η ταπινοτητά του, ενω οι ελλαδίτες αρχιεπίσκοποι εμφανιζονται με χρυσοκέντιτα αμφια και χρυσαφικά σαν καρνάβαλοι , αυτός είχε την ακτινοβολία ιερομένου
Δεν είμαστε αταξική κοινωνία για να είμαστε ολοι το ιδιο.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.777
- Πόντοι
- 9.297
Είναι θέμα χαρακτήρα αλλά τήρησε και ισορροπίες...μην νομίζεις ότι η δράση του ήταν αρεστή στους αθεους καθεστωτικούς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ των Τιράνων και σε μεγάλο μέρος των πασοκοσυριζοψυχων ελληνόφωνων των Αθηνών.O Αναστάσιος ενσάρκωνε τέλεια το αρχέτυπο του μειλίχιου ήσυχου πράου Ιεράρχη που αναλωνόταν σε γενικόλογη "αγαπολογία" ...Δηλαδή ψόφιος...όπως κι ο "Συριζώνυμος" για να τον αποθεώνουν αριστεροί κι όλο το Σύστημα καταλαβαίνετε...Δεν γουστάρω τέτοιου τύπου "αγαπούληδες" Ιεράρχες η Χριστιανική θρησκεία είναι Αγάπη αλλά είναι και Δικαιοσύνη. Ο Λόγος του Θεού πρέπει να είναι ΛΕΩΝ, όχι γατάκι,δεν μπορείς να μην ψέγεις τον σοδομίτη Βαλλιανάτο για το πάθος του είναι αντικανονικό, Ιεράρχης απο τα LIDL ο Αναστάσιος(ΌΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ...) Θέλουμε Ιεράρχες σαν τον Κοσμά τον Αιτωλό,τον Διονύσιο Τρίκκης,τον μακαριστό Χριστόδουλο,τον Αυγουστίνο Καντιώτη,τον Σεραφείμ Πειραιώς &ιεροκήρυκες με πύρινο λόγο όπως ο αείμνηστος Νικόλαος Σωτηρόπουλος. ΥΓ. Αλήθεια τι έκανε ο Αναστάσιος για την απελευθέρωση της Βορείας Ηπείρου?Είπε ποτέ τίποτα δεν θυμάμαι...
Το έργο που άφησε ο Μακαριστός, πλέον, Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος είναι σημαντικό και μεγάλο. Στη χώρα που "τοποθετήθηκε", ανέλαβε στη κυριολεξία από μηδενική βάση την ανασύσταση και αναστήλωση της Ορθοδοξίας σε ένα έδαφος καθαρά εχθρικό και αφιλόξενο λόγω της καχυποψίας που υπήρχε από το αλβανικό καθεστώς λόγω της ελληνικής του καταγωγής αλλά και τη μη ύπαρξη έμπρακτης οικονομικής στήριξης από πλευράς Ελληνικού Κράτους. Είχε μεγάλη ουσιαστική συμβολή στη Συμφωνία που καθόρισε τις σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας με νόμο του Κράτους, το 2009. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε τους αγώνες διεκδίκησης της Εκκλησιαστικής Περιουσίας που είχαν δημευτεί από το άθεο κομμουνιστικό καθεστώς του Εμβέρ Χότζα. Συνέβαλε στη οικοδόμηση αλλά και συντήρηση Ορθόδοξων Ναών στην Αφρική, εκεί όπου υπήρχε ελληνικό στοιχείο (ομογένεια) αλλά και Ορθόδοξοι Χριστιανοί άλλων εθνοτήτων. Πραγματοποίησε, επίσης, μεγάλα κοινωνικά ε΄ργα: σχολεία, νοσοκομεία αλλά και κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης με σκοπό τη περίθαλψη του κόσμου και να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεφύγουν από τη φτώχεια. Στήριξε ενεργά τους Βορειοηπειρώτες μας που είναι επίσημα μία από τις αναγνωρισμένες μειονότητες στο κόσμο. Βραβεία, διακρίσεις, τιμές αλλά και πλούσιο συγγραφικό έργο συμπλήρωσαν τη πολυετή δράση του (πάνω από 30 χρόνια) ως Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας. Μακάρι να τον είχαμε ως Αρχιεπίσκοπο στη χώρα μας σε αντίθεση με τον "τουρίστα" και "απόντα" Ιερώνυμο απ' την εποχή που ανέλαβε στη θέση αυτή. Καλό Παράδεισο στο Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο!Δεν μου λεει κατι, αν ενας μεγαλοπαπας υδρυσε εκλησιες στην Αφρικη. Εταιριες για να κονομαει το παπαδαριο. Πεστε μου για καποιον που εκτισε σχολεια και νοσοκομια, εδω στην Ελλαδα, να του αναψω ενα κερακι. Συγνωμη αν δισαρεστω καποιους, αλλα ετσι αισθανομαι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 822
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις