Νέα

Έχουν οι φασίστες ψυχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
και για να σου αποδείξω πως δεν ειμαι δογματικός και οτι δεν φοράω παρωπίδες, θα σου πώ πως θεωρούσα ως τον μοναδικό χαρισματικό πολιτικό ηγέτης στον κόσμο τον Κάστρο...
άσχετα και εκει αν στην ουσία πεινάει ο κόσμος

Καλό λαμόγιο είναι κι αυτός...

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
θα ηθελα απο ενα γνησιο ομως κομμουνιστη να μου δανεισει 10.000ευρω και να μου χαρισει το αυτοκινητο του...
περιμενω προτασεις... :rockon:

Δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου... Για τα ευρώ το έθεσα στην ολομέλεια διότι έχουμε κοινό ταμείο  :rockon:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Φασίστες είναι μόνο οι νοσταλγοί του Χϊτλερ;Δεν είναι φασίστες οι κουκουλοφόροι που σπάνε ότι βρουν;Φασίστες δεν είναι αυτοί που καίνε τα βιβλιοπωλεία επειδή δήθεν είναι των φασιστών;Φασίστες δεν είναι όσοι ξυλοκοπούν τους ιδεολογικούς αντιπάλους;Κομουνιστής ήταν ο Τσαουσέσκου;Όλοι τους για κλωτσιές είναι.Παίρνουν μια ιδεολογική σημαία,και στην πορεία μόνο η σημαία τους χαρακτηρίζει διότι οι πράξεις τους είναι εντελώς αντίθετες με την ιδεολογία.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Περιορισμός κάθε ελευθερίας θα έλεγα.
Δεν συνέβει όμως το ίδιο και στα ανατολικά καθεστώτα???
Η συνέχεια αργότερα......

Με την ίδια λογική, ο περιορισμός της -ουσιαστικής- ελευθερίας είναι αυτός που βιώνουμε και σήμερα, επι Δημοκρατίας.
Ξεκόλλα και δέστο βαθύτερα το θέμα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.598
Πόντοι
42.697
Καλό λαμόγιο είναι κι αυτός...

μαζί σου, αλλά δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις ηγετικες ικανότητες...
μόνο που έχει τόσα χρόνια τις ΗΠΑ γραμμένες στα παπάρια του μου αρκεί

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φασίστες είναι μόνο οι νοσταλγοί του Χϊτλερ;Δεν είναι φασίστες οι κουκουλοφόροι που σπάνε ότι βρουν;Φασίστες δεν είναι αυτοί που καίνε τα βιβλιοπωλεία επειδή δήθεν είναι των φασιστών;Φασίστες δεν είναι όσοι ξυλοκοπούν τους ιδεολογικούς αντιπάλους;Κομουνιστής ήταν ο Τσαουσέσκου;Όλοι τους για κλωτσιές είναι.Παίρνουν μια ιδεολογική σημαία,και στην πορεία μόνο η σημαία τους χαρακτηρίζει διότι οι πράξεις τους είναι εντελώς αντίθετες με την ιδεολογία.

Καλό είναι, όταν μιλάς για κάτι, να είσαι ακριβής.
Φασισμός ήταν ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κοινωνικοπολιτικό καθεστώς, με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ νοσταλγούς.
Όλοι οι άλλοι που λες, μπορεί να επιδεικνύουν αντικοινωνική συμπεριφορά ενίοτε, αλλά δεν είναι φασίστες, επειδή εσύ θες να τους εντάξεις όλους σε ένα τσουβάλι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.598
Πόντοι
42.697
η ουσία είναι όμως ποιος ευθύνεται περισσότερο στην Κούβα για αυτό το πολιτικό σύστημα η το εμπάργκο των ΗΠΑ ? και εγώ να σε ρωτήσω εσένα σαν δημοκράτη και κύρια σαν άνθρωπο έστω και μια φορά έμπρακτα εξέφρασες την οργή σου για αυτό το έγκλημα των ΗΠΑ?

εχώ κατέβει σε πορείες αν εννοείς αυτό...
αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μαζί σου, αλλά δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις ηγετικες ικανότητες...
μόνο που έχει τόσα χρόνια τις ΗΠΑ γραμμένες στα παπάρια του μου αρκεί
Και ο Σαντάμ -έλεγε οτι- τους είχε γραμμένους στα παπάρια του.
Δεν μου αρκεί αυτό.
Και φυσικά ΔΕΝ θα ήθελα να είμαι πολίτης της Κούβας σήμερα.
Εσύ θα ήθελες;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.598
Πόντοι
42.697
Και φυσικά ΔΕΝ θα ήθελα να είμαι πολίτης της Κούβας σήμερα.
Εσύ θα ήθελες;

άλλο το ένα , άλλο το άλλο....
δεν θα ήθελα, αλλά θα ήθελα να βρίσκομαι ανάμεσα σε Κουβανέζες!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μα οι περισσότεροι από αυτούς είναι προβοκάτορες με στόχο τον εκφυλισμό και κατά συκοφάντηση του λαϊκού κινήματος...

και κάτι επίκαιρο σήμερα για συγκεκριμένο άτομο τον Τσουκάτο ξέρετε ποιος ήταν και ποιος ο βίος και η πολιτεία του?  

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ έχω μια απορία. Αυτό που έχουν στην Κίνα τη σήμερον ημέρα, είναι κομμουνισμός ή φασισμός;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.598
Πόντοι
42.697
Εγώ έχω μια απορία. Αυτό που έχουν στην Κίνα τη σήμερον ημέρα, είναι κομμουνισμός ή φασισμός;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

μόνο και μόνο που δόθηκε σε ένα τέτοιο κράτος να διοργανώσει Ολυμπιάδα είναι ντροπή.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και κάτι επίκαιρο σήμερα για συγκεκριμένο άτομο τον Τσουκάτο ξέρετε ποιος ήταν και ποιος ο βίος και η πολιτεία του? 

Ο ίδιος με της Δαμανάκη και του Μπίστη, Αρίωνα.
Όσο ευθύνεται το μαοϊκό ΕΚΚΕ που εξέθρεψε τον Τσουκάτο, άλλο τόσο ευθύνεται και το ΚΚΕ για τους άλλους δύο.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Καλό είναι, όταν μιλάς για κάτι, να είσαι ακριβής.
Φασισμός ήταν ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κοινωνικοπολιτικό καθεστώς, με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ νοσταλγούς.
Όλοι οι άλλοι που λες, μπορεί να επιδεικνύουν αντικοινωνική συμπεριφορά ενίοτε, αλλά δεν είναι φασίστες, επειδή εσύ θες να τους εντάξεις όλους σε ένα τσουβάλι.

Αυτοί που λες έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά,πράττουν τα ίδια που έπρατταν και οι φασίστες.Ποια είναι η διαφορά τους;Ο Χίτλερ δεν έκαιγε βιβλία;Αυτοί δεν καίνε βιβλία;Αυτοί δεν κυνηγούσαν αντιφρονούντες;Οι σημερινοί "αντικοινωνικοί" το ίδιο δεν κάνουν;Η διαφορά τους ποια είναι;Ότι ο Χίτλερ κυνηγούσε τους αριστερούς και τους εβραίους ενώ οι σημερινοί κυνηγάνε τους δεξιους;Η ουσία είναι ότι το βασικό τους κίνητρο είναι η επιβολή των δικών τους απόψεων ακόμα και δια της βίας.Αυτό όμως δεν είναι δημοκρατικό,όσο και αν κόβονται μερικοί να το παίζουν δημοκράτες.Η δημοκρατία έχει αρχές και κανόνες.Οι αντικοινωνικοί,δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία.Ή υπακούουν στους κανόνες ή απορρίπτονται από την ίδια τη δημοκρατία.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δυστυχώς, δεν μου απαντάς σε τίποτα, πέραν του να ψελλίζεις όρους που δεν κατανοείς.
Και τι εκανες εσυ που και καλα "κατανοεις" τους ορους, τοσα χρονια?Τι εχεις να προτεινεις. Γιατι συνεχεια μας λες 'τΙ ΔΕΝ εισαι".Τι εισαι μπορεις να το πεις ξεκαθαρα?
Ουτε μπροστα εχεις τα αρχειδια να πας, ουτε πισω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.598
Πόντοι
42.697
Ακόμα κι αν είχε έναν χαρισματικό ηγέτη σαν τον Κάστρο;    :dancing:

και αν είχε η γιαγια μου καρούλια θα ήταν άμαξα... :grin:

αφου το θέλεις να μιλάμε σε τέτοια επίπεδο, νο μπρομπλεμα.... :sunglasses:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτοί που λες έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά,πράττουν τα ίδια που έπρατταν και οι φασίστες.Ποια είναι η διαφορά τους;Ο Χίτλερ δεν έκαιγε βιβλία;Αυτοί δεν καίνε βιβλία;Αυτοί δεν κυνηγούσαν αντιφρονούντες;Οι σημερινοί "αντικοινωνικοί" το ίδιο δεν κάνουν;Η διαφορά τους ποια είναι;Ότι ο Χίτλερ κυνηγούσε τους αριστερούς και τους εβραίους ενώ οι σημερινοί κυνηγάνε τους δεξιους;Η ουσία είναι ότι το βασικό τους κίνητρο είναι η επιβολή των δικών τους απόψεων ακόμα και δια της βίας.Αυτό όμως δεν είναι δημοκρατικό,όσο και αν κόβονται μερικοί να το παίζουν δημοκράτες.Η δημοκρατία έχει αρχές και κανόνες.Οι αντικοινωνικοί,δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία.Ή υπακούουν στους κανόνες ή απορρίπτονται από την ίδια τη δημοκρατία.

Ποιος έκαψε βιβλία σήμερα;
Αν και όχι στις πλατείες και δημόσια, όπως επί Χίτλερ.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
μα οι περισσότεροι από αυτούς είναι προβοκάτορες με στόχο τον εκφυλισμό και κατά συκοφάντηση του λαϊκού κινήματος...

Τόσο ισχυροί είναι οι "προβοκάτορες" αυτοί που δεν μπορούν να απομονωθούν;Ή δε συμφέρει συγκεκριμένες πολιτικές παρατάξεις η απομόνωσή τους;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom