Νέα

Έχουν οι φασίστες ψυχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καμία σχέση με υστερία...
ειμαστε εδώ για να κάνουμε διάλογο με επιχειρήματα και να συζητήσουμε.
δέχομαικαι τις άλλες αποψεις αν ειναι τεκμηριωμένες....
Ναι, αλλά επιμένεις να χρεώνεις στον κομμουνισμό την διαστρέβλωσή του επι Στάλιν κλπ.
Και νομίζω οτι ήμουν σαφής.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ παρ ότι δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ άσχετα τι ψηφίζω ακόμα και το ίδιο το ΚΚΕ δεν ήταν απόλυτα υποστηρικτής αυτών που εφαρμοζόταν στην πρώην Σοβιετική Ένωση αλλά απλά επικροτούσε περισσότερο την ενέργεια του Ρώσικου λαού να ξεσηκωθεί ενάντια στην ολιγαρχία...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μπορείτε να μου πείτε τους ορισμούς του Κομουνιστή και του Φασίστα;Επίσης ποια κόμματα στην Ελλάδα είναι Κομουνιστικά και ποια φασιστικά;

Συνοπτικά,όχι πλήρη ανάλυση.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
δωσε μου ΕΝΑ παράδειγμα που να εφαρμόστηκε σε κάποιο κράτος ο κομμουνισμός και οι πολίτες να είχαν πραγματικές ελευθερίες και να μην υπέφεραν απο στερήσεις παντως είδους.
ισως να κάνω λάθος....

πολυ σωστο αυτο που λες

κομμουνισμος:
πεινα, ξυλο και φυλακη

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
θα ηθελα απο ενα γνησιο ομως κομμουνιστη να μου δανεισει 10.000ευρω και να μου χαρισει το αυτοκινητο του...
περιμενω προτασεις... :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εγώ παρ ότι δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ άσχετα τι ψηφίζω ακόμα και το ίδιο το ΚΚΕ δεν ήταν απόλυτα υποστηρικτής αυτών που εφαρμοζόταν στην πρώην Σοβιετική Ένωση αλλά απλά επικροτούσε περισσότερο την ενέργεια του Ρώσικου λαού να ξεσηκωθεί ενάντια στην ολιγαρχία...
Αρίωνα, κόψε κάτι.
Εδώ φύσαγε στη Μόσχα και πλευριτωνόντουσαν οι Κνίτες εδώ!    :)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
δωσε μου ΕΝΑ παράδειγμα που να εφαρμόστηκε σε κάποιο κράτος ο κομμουνισμός και οι πολίτες να είχαν πραγματικές ελευθερίες και να μην υπέφεραν απο στερήσεις παντως είδους.
ισως να κάνω λάθος....

Μήπως δε φταίει ο κομμουνισμός αυτός καθεαυτός αλλά αυτοί που πήγαν να τον εφαρμόσουν; :uglystupid:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.602
Πόντοι
42.697
Αν ζούσαμε στο 1789, θα σου ζητούσα να μου υποδείξεις ΕΝΑ κράτος που να είχε ζήσει τη Δημοκρατία, όπως την ξέρουμε σήμερα.
Και σου ξαναλέω, ΜΗΝ ταυτίζεις τα γκουλάγκ με τον κομμουνισμό, εκτός αν το κάνεις σκόπιμα. Στο είπα τόσες φορές.

και για να σου αποδείξω πως δεν ειμαι δογματικός και οτι δεν φοράω παρωπίδες, θα σου πώ πως θεωρούσα ως τον μοναδικό χαρισματικό πολιτικό ηγέτης στον κόσμο τον Κάστρο...
άσχετα και εκει αν στην ουσία πεινάει ο κόσμος

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Και σου ξαναλέω, ΜΗΝ ταυτίζεις τα γκουλάγκ με τον κομμουνισμό, εκτός αν το κάνεις σκόπιμα. Στο είπα τόσες φορές.
Γιατί μόνο τα γκούλαγκ ήταν?
Ή μόνο οι θάλαμοι αερίων απο την άλλη.

Και για την κωλοτούμπα....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μήπως δε φταίει ο κομμουνισμός αυτός καθεαυτός αλλά αυτοί που πήγαν να τον εφαρμόσουν; :uglystupid:

Το κακό είναι πως αυτοί που συνήθως λένε κάτι τέτοια, δηλώνουν χριστιανοί.
Και είναι σαν να χρεώνουν στο Χριστό τις ...σταυροφορίες.        :)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπορείτε να μου πείτε τους ορισμούς του Κομουνιστή και του Φασίστα;Επίσης ποια κόμματα στην Ελλάδα είναι Κομουνιστικά και ποια φασιστικά;

Συνοπτικά,όχι πλήρη ανάλυση.
είναι πολύ απλό ο κομουνισμός βασίζεται επάνω στην λαϊκή κυριαρχία δηλαδή την εξουσία και τον πλούτο τον έχει η εργατική τάξη........

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι άλλο δηλαδή μαγαζί;
Είσαι σίγουρος πως έχεις διαβάσει έστω και ΜΙΑ σελίδα του Μπρεχτ;
Όσο για τους υπόλοιπους δύο, ο τρόπος που τους χρεώνεις τη στράτευση στην κομμουνιστική ιδέα, είναι της Τρίτης Δημοτικού.
Τι λες ρε. Φοξ-Τροτσκιστη του κωλου. Η απαξιωση και ο ρεμβασισμος ειναι τα μονα σου οπλα ως συνηθως. Εισαι πιστος στις επιταγες το κομματος. Το θεμα δεν ειναι να εχεις διαβασει Μπρεχτ, παπαγαλια. Το θεμα ειναι να τον εχεις καταλαβει κι'ολας. Θα ηξερες τοτε οτι  πλησιασε την Ιδεα με τροπους που ουτε τολμησαν ποτε να φανταστουν οι του ΚΚ.
Για τον Πικασο και τον Βαρναλη δεν μπαινω καν στον κοπο να σου απαντησω.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί μόνο τα γκούλαγκ ήταν?
Ή μόνο οι θάλαμοι αερίων απο την άλλη.

Και για την κωλοτούμπα....

Τι άλλο δηλαδή είναι ο φασισμός εκτός απο την μισανθρωπική εφαρμογή του (βλέπε θάλαμοι αερίων;)
Για πες μας κι εμάς να μάθουμε!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και για να σου αποδείξω πως δεν ειμαι δογματικός και οτι δεν φοράω παρωπίδες, θα σου πώ πως θεωρούσα ως τον μοναδικό χαρισματικό πολιτικό ηγέτης στον κόσμο τον Κάστρο...

Ο Κάστρο είναι κομμουνιστής;
Εγώ για παρανοϊκό δικτάτορα τον βλέπω!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι λες ρε. Φοξ-Τροτσκιστη του κωλου. Η απαξιωση και ο ρεμβασισμος ειναι τα μονα σου οπλα ως συνηθως. Εισαι πιστος στις επιταγες το κομματος. Το θεμα δεν ειναι να εχεις διαβασει Μπρεχτ, παπαγαλια. Το θεμα ειναι να τον εχεις καταλαβει κι'ολας. Θα ηξερες τοτε οτι  πλησιασε την Ιδεα με τροπους που ουτε τολμησαν ποτε να φανταστουν οι του ΚΚ.
Για τον Πικασο και τον Βαρναλη δεν μπαινω καν στον κοπο να σου απαντησω.

Δυστυχώς, δεν μου απαντάς σε τίποτα, πέραν του να ψελλίζεις όρους που δεν κατανοείς.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
η ουσία είναι όμως ποιος ευθύνεται περισσότερο στην Κούβα για αυτό το πολιτικό σύστημα η το εμπάργκο των ΗΠΑ ? και εγώ να σε ρωτήσω εσένα σαν δημοκράτη και κύρια σαν άνθρωπο έστω και μια φορά έμπρακτα εξέφρασες την οργή σου για αυτό το έγκλημα των ΗΠΑ?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
είναι πολύ απλό ο κομουνισμός βασίζεται επάνω στην λαϊκή κυριαρχία δηλαδή την εξουσία και τον πλούτο τον έχει η εργατική τάξη........

Ακριβώς δηλαδή αυτό που συνέβαινε επί Στάλιν, η επι Χόνεκερ!        :dancing:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το κακό είναι πως αυτοί που συνήθως λένε κάτι τέτοια, δηλώνουν χριστιανοί.
Και είναι σαν να χρεώνουν στο Χριστό τις ...σταυροφορίες.        :)

Αυτό λέμε. Δηλαδή χρεώνουμε στον κομμουνισμό την ψυχοπάθεια του κάθε δικτάτορα κ τελικά την κατάρρευση κ ανικανότητα να δώσει λύσεις. Πώς να τις δώσει; Μόνος του; Κάποιοι πρέπει να τον υλοποιήσουν.
Δηλαδή φταίει ο κομμουνισμός άμα ο Στάλιν ήταν ψυχοπαθής; (που ήταν και με επίσημο πόρισμα επιστημόνων ανά τον κόσμο. Ο δε συγκεκριμένος στέκεται επάξια δίπλα στον Χίτλερ!)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τι άλλο δηλαδή είναι ο φασισμός εκτός απο την μισανθρωπική εφαρμογή του (βλέπε θάλαμοι αερίων;)
Για πες μας κι εμάς να μάθουμε!
Περιορισμός κάθε ελευθερίας θα έλεγα.
Δεν συνέβει όμως το ίδιο και στα ανατολικά καθεστώτα???
Η συνέχεια αργότερα......

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom