Νέα

Έχουν οι φασίστες ψυχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ολα αυτα τα πιτσιρικια που γουσταρουν τον Χιτλερ χωρις να τον εχουν φανε στη μαπα θα επρεπε να ειχαν ζησει τοτε να τρωγανε λιγο σκατο για παξιμαδι να δουμε τι θα λεγανε.Αλλα να μου πεις ολοι αυτοι τοτε κουκουλες θα φοραγανε και θα δινανε γνωστους και φιλους προκειμενου να περασουν καλα.Πλεον οταν μιλαω με ναζι απλα γελαω γιατι τα επιχειρηματα τους ειναι αστεια.Κατι του στυλ δεν εγινε ποτε το ολοκαυτωμα και δεν καηκανε 1.000.000 εβραιοι γιατι για να γινει αυτο επρεπε ολοι οι φουρνοι της γερμανιας να δουλευουν 24/7 δεν ξερω γω ποσα χρονια και οτι το νεφος θα καλυπτε την μιση γερμανια.Ακου μαλακιες.Μερικους τους σκοτωνανε με σφαιρες και τους πεταγανε σε μαζικους ταφους αλλα αυτοι δεν πιανονται ε?Σωστα αφου δεν καηκανε δεν πιανονται.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μου αρέσει το "δεδομένου"...
Άλλο το καταθέτω μάρτυρας υπέρ κάποιου σε δικαστήριο και άλλο προσυπογράφω τις θέσεις του..Ο άδωνις ποτέ δεν υποστήριξε τους θαλάμους και το ξέρεις...
Εσύ σε μια παράταξη που έχει κάνει τη μαρτυρία σε δίκες φάμπρικά, θα έπρεπε να το ξέρεις...
Εκτός εάν που μες ότι όσα στελέχη του τσύριζα κατέθεσαν σε δίκες φονιάδων και ληστών συμμερίζονταν τις απόψεις και τις πράξεις τους...

Μπορείς ρε στρέϊτ να αρθρώσεις έστω και μια φράση ΧΩΡΙΣ να καταλήξεις στην ευκολία "ναι, αλλά κι εσείς κάνατε εκείνο";
Τι διάολο, μορφωμένος άνθρωπος είσαι!      :)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φέθρυ, δεν με αφορά η προσωπική σου διαμάχη με το όποιο μέλος του σάιτ...
Και δεν έχω ανάγκη από χειροκροτητές και συνηγόρους...

Το συνεχές spam απο τύπους σαν τον Εθνικό Πουστάρ είναι "προσωπική μου διαμάχη με μέλη του σάϊτ";
Κρίμα σε σένα που το λες, ειλικρινά.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Στρέϊτ, σου αρέσει που διάφοροι μαλακοπίτουρες σαν τον Νεοκλή πετάγονται σαν πορδές και κάνουν κώλο τη συζήτηση;
Η θεωρείς οτι αυτό "δικαιώνει" τις απόψεις σου;

Πρεζόπαπια συζήτηση μπορείς να κάνεις μόνο με τον εαυτό σου. Όποιος τόλμησε να κάνει διάλογο μαζί σου στο τέλος σε βρίζει...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπορείς ρε στρέϊτ να αρθρώσεις έστω και μια φράση ΧΩΡΙΣ να καταλήξεις στην ευκολία "ναι, αλλά κι εσείς κάνατε εκείνο";
Τι διάολο, μορφωμένος άνθρωπος είσαι!       :)

Το πρώτο σκέλος της απάντησής μου απαντούσε ευθέως στην κατηγορία ότι ο άδωνις υποστήριξε τους θαλάμους αερίων..
Ενίσχυσα το επιχείρημά μου με ένα παράδειγμα από το δικό σου πολιτικό χώρο...
Είναι μια πρακτική μορφωμένων ανθρώπων!

Το συνεχές spam απο τύπους σαν τον Εθνικό Πουστάρ είναι "προσωπική μου διαμάχη με μέλη του σάϊτ";
Κρίμα σε σένα που το λες, ειλικρινά.

Φέθρυ, τί ακριβώς θέλεις να κάνω;
Απεργία πείνας στα προπύλαια με αίτημα να μην γαμάνε ορισμένοι τα θρεντ που συμμετέχεις;
Ή να επεμβαίνω υπέρ σου κάθε φορά που κάποιος σε βρίζει και όπως θα έχεις παρατηρρήσει, είναι αρκετές αυτές οι φορές..Το δικαιολογημένο ή το αδικαιολόγητο των ύβρεων μπορεί να κριθεί ανά περίπτωση..
Όπου συμφώνησα μαζί σου, το είπα χωρίς περιστροφές...

Σε τελική το σάιτ δεν είναι διαγωνισμός δημοφιλίας ούτε και δικαστήριο για να χρειάζεσαι δικηγόρο...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Με την ίδια λογική, ο περιορισμός της -ουσιαστικής- ελευθερίας είναι αυτός που βιώνουμε και σήμερα, επι Δημοκρατίας.
Ξεκόλλα και δέστο βαθύτερα το θέμα.
Δεν σε νοιάζει να πείς οτι σήμερα δεν έχουμε δημοκρατία.
Και μάλιστα πιο ουσιαστική απο άλλοτε.

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν σε νοιάζει να πείς οτι σήμερα δεν έχουμε δημοκρατία.
Και μάλιστα πιο ουσιαστική απο άλλοτε.

Φασισμο εχουμε πισω απο το προσωπειο της δημοκρατιας.Αν ειχαμε μια χουντα ας πουμε ο κοσμος θα ξυπναγε και θα εβγαινε στους δρομους και αν δεν τους ακουγανε θα τους τα κανανε λιμπα.Αλλα τωρα κοιμουντε ολοι ορθιοι.Καθοντε στον καναπε τους και βλεπουν κατα καιρους καποιους "μαλακες" να χτυπιουντε στους δρομους και εχουν το θρασος να τους κρινουν κιολας...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το πρώτο σκέλος της απάντησής μου απαντούσε ευθέως στην κατηγορία ότι ο άδωνις υποστήριξε τους θαλάμους αερίων..
Ενίσχυσα το επιχείρημά μου με ένα παράδειγμα από το δικό σου πολιτικό χώρο...
Είναι μια πρακτική μορφωμένων ανθρώπων!

Φέθρυ, τί ακριβώς θέλεις να κάνω;
Απεργία πείνας στα προπύλαια με αίτημα να μην γαμάνε ορισμένοι τα θρεντ που συμμετέχεις;
Ή να επεμβαίνω υπέρ σου κάθε φορά που κάποιος σε βρίζει και όπως θα έχεις παρατηρρήσει, είναι αρκετές αυτές οι φορές..Το δικαιολογημένο ή το αδικαιολόγητο των ύβρεων μπορεί να κριθεί ανά περίπτωση..
Όπου συμφώνησα μαζί σου, το είπα χωρίς περιστροφές...

Σε τελική το σάιτ δεν είναι διαγωνισμός δημοφιλίας ούτε και δικαστήριο για να χρειάζεσαι δικηγόρο...

Κρίμα σε σένα νέγκρο Τζιμ, που έλεγε και ο Μάνος Λοϊζος, τότε.
Με απογοητεύεις βαθύτατα, δεν σε νόμιζα τόσο φτηνιάρη πολιτικάντη.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

αχουτο μωρε κανενας δε το παιζει............

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΑΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Φασισμο εχουμε πισω απο το προσωπειο της δημοκρατιας.Αν ειχαμε μια χουντα ας πουμε ο κοσμος θα ξυπναγε και θα εβγαινε στους δρομους και αν δεν τους ακουγανε θα τους τα κανανε λιμπα.Αλλα τωρα κοιμουντε ολοι ορθιοι.Καθοντε στον καναπε τους και βλεπουν κατα καιρους καποιους "μαλακες" να χτυπιουντε στους δρομους και εχουν το θρασος να τους κρινουν κιολας...
Έτσι όπως την καταλαβαίνω προσωπικά την δημοκρατία:
Μπορείς να βρείς οτι θέλεις να διαβάσεις, να ακούσεις, να παρακολουθήσεις. Απο όλο τον κόσμο, ξένες γλώσσες να ξέρεις μόνο και να έχεις και ιντερνετ.
Μπορείς να πας, σχεδόν, όπου θέλεις και να εργαστείς/επισκευθείς/ζήσεις, και πάλι σχεδόν, να εξασκήσεις όποιο επάγγελμα επιθυμείς.
Επίσης, στην χώρα μας τουλάχιστον, κάθε 4 χρόνια έχουμε το δικαίωμα της ψήφου. Τώρα αν εγω και εσυ δεν το διαχειρίζομαστε σωστά και στο τέλος καταλήγουμε με τους ίδιους μαλάκες.........ε σόρρυ αλλά δεν μπορούμε να λέμε και οτι δεν έχουμε δημοκρατία.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μπορείς να βρείς οτι θέλεις να διαβάσεις, να ακούσεις, να παρακολουθήσεις. Απο όλο τον κόσμο, ξένες γλώσσες να ξέρεις μόνο και να έχεις και ιντερνετ.
Μπορείς να πας, σχεδόν, όπου θέλεις και να εργαστείς/επισκευθείς/ζήσεις, και πάλι σχεδόν, να εξασκήσεις όποιο επάγγελμα επιθυμείς.
Επίσης, στην χώρα μας τουλάχιστον, κάθε 4 χρόνια έχουμε το δικαίωμα της ψήφου. Τώρα αν εγω και εσυ δεν το διαχειρίζομαστε σωστά και στο τέλος καταλήγουμε με τους ίδιους μαλάκες.........ε σόρρυ αλλά δεν μπορούμε να λέμε και οτι δεν έχουμε δημοκρατία.

Μα έχουμε επίσης Ζαχόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, σκάνδαλο Ζήμενς, ανεργία, αναξιόπιστο πρωθυπουργό, κοινωνική ασφάλιση που καταργείται....
Αυτά γιατί τα ξέχασες;

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Κατά κάποιο τρόπο έχει δίκιο ο ερευνητικός αλλά ξεχνάει ότι λόγω της χούντας έχουμε αυτούς τους πολιτικούς σήμερα κ τέτοια αριστερά πουστράκια σαν τον φεθρυ.
Το θέμα είναι να υπάρχουν πολιτικοί που αγαπούν πραγματικά τον τόπο τους κ να εφαρμόζουν σωστά τους κανόνες της δημοκρατίας. Και επειδή τέτοιοι δεν υπάρχουν γι αυτό φτάσαμε στο σημερινό κατάντημα.

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ε
Μπορείς να πας, σχεδόν, όπου θέλεις και να εργαστείς/επισκευτείς/ζήσεις, και πάλι σχεδόν, σε όποιο επάγγελμα επιθυμείς.
Εχεις δικιο σε αυτο που λες.Δεν ειπα οτι δεν ειμαστε αξιοι της μοιρας μας απλα λεω πως δουλευει το πραγμα.Λεμε εχουμε δημοκρατια και στο ονομα της δημοκρατιας κανουμε οτι καφριλα θελουμε.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Φέθρυ, ξαναδιάβασε.
Στην τελευταία μου πρόταση θα βρείς την απάντηση σου.
Γιατί στο τέλος εμείς οι ίδιοι φταίμε που δεν τους διαολοστέλνουμε ορισμένους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Πάλι καλά που δεν με αποκάλεσες και Γουίλυ, μαύρο θερμαστή από το Τζιμπουτί!  :2funny:  :2funny:
Επαναλαμβάνω, τί θέλεις; Δημόσια δήλωση στήριξης;
Πες μου και θα την κάνω!

Μα έχουμε επίσης Ζαχόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, σκάνδαλο Ζήμενς, ανεργία, αναξιόπιστο πρωθυπουργό, κοινωνική ασφάλιση που καταργείται....
Αυτά γιατί τα ξέχασες;

Στα χουντικά καθεστώτα, αριστερά και δεξιά είχαμε και τη διαφθορά (και μάλιστα μεγαλύτερη) και την ανελευθερία..
Άσε που για να μάθουν πχ στην ΕΣΣΔ για τους δικούς ζαχόπουλους έπρεπε να πέσει ο κομμουνισμός...
Εκτός αν ισχυρίζεζεσαι ότι στα απολυταρχικά καθεστώτα δεν υπάρχει διαφθορά και πολιτική παθογένεια..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φέθρυ, ξαναδιάβασε.
Στην τελευταία μου πρόταση θα βρείς την απάντηση σου.
Γιατί στο τέλος εμείς οι ίδιοι φταίμε που δεν τους διαολοστέλνουμε ορισμένους.

Σ αυτό συμφωνούμε, 100%.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom