Νέα

Έχουν οι φασίστες ψυχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάλι καλά που δεν με αποκάλεσες και Γουίλυ, μαύρο θερμαστή από το Τζιμπουτί!  :2funny:  :2funny:
Επαναλαμβάνω, τί θέλεις; Δημόσια δήλωση στήριξης;
Πες μου και θα την κάνω!

Στα χουντικά καθεστώτα, αριστερά και δεξιά είχαμε και τη διαφθορά (και μάλιστα μεγαλύτερη) και την ανελευθερία..
Άσε που για να μάθουν πχ στην ΕΣΣΔ για τους δικούς ζαχόπουλους έπρεπε να πέσει ο κομμουνισμός...
Εκτός αν ισχυρίζεζεσαι ότι στα απολυταρχικά καθεστώτα δεν υπάρχει διαφθορά και πολιτική παθογένεια..

α. Δεν θέλω τίποτα, στρέϊτ. Μου αρκεί που δεν σε πειράζει να συζητάς εν μέσω spam, αρκεί αυτό το spam να το τρώω εγώ.

β. Νάτην πάλι η ΕΣΣΔ. Ρε Χριστιανέ μου, από πότε είμαι οπαδός της για να μου την κοτσάρεις όπου βρεις; Δεν γίνεται να συζητήσεις ποτέ για το Ζαχόπουλο η τη Ζήμενς χωρίς να κατακεραυνώσεις προληπτικά την αριστερή σκέψη;

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
α. Δεν θέλω τίποτα, στρέϊτ. Μου αρκεί που δεν σε πειράζει να συζητάς εν μέσω spam, αρκεί αυτό το spam να το τρώω εγώ.

Τόσο γαμήσι που σου έχουν ρίξει, εσένα το spam σε πειράζει :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στρέϊτ, σε αφήνω σε καλά χέρια.
Σιγά μην κάτσω να "συζητήσω" με το κάθε μαλακιστήρι εδώ μέσα.
Όπου νά' ναι, σου ξαναέρχεται και ο Εθνικός Πουστάρ.
Καληνύχτα.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Στρέϊτ, σε αφήνω σε καλά χέρια.
Σιγά μην κάτσω να "συζητήσω" με το κάθε μαλακιστήρι εδώ μέσα.
Όπου νά' ναι, σου ξαναέρχεται και ο Εθνικός Πουστάρ.
Καληνύχτα.

Καληνύχτα πρεζάκια...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πρεζόπαπια συζήτηση μπορείς να κάνεις μόνο με τον εαυτό σου. Όποιος τόλμησε να κάνει διάλογο μαζί σου στο τέλος σε βρίζει...
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ '' ΔΙΑΛΟΓΟΥ '' ΜΕ FETHRY
Πριν την οποια εμπλοκη σας σε "διαλογο" να θυμαστε
1)Παπαρες σαν και αυτον καταστρεψαν καθε μορφη Τεχνης στην Ελλαδα.
2)Παπαρες σαν και αυτον εστρεψαν τον κοσμο στον καθε Λιακοπουλο
3)Μην πιστευετε οτι και να ποσταρει στο θρεντ που βρισκεστε. Σε ενα αλλο θρεντ λεει το αντιθετο.
4)Καθε φορα που θα του λετε "εισαι μαλακας" μη ξεχασετε να το συνοδευετε με τη φραση " οπως λεει και ο Καντ...".Να ειστε σιγουροι οτι δεν θα φερει αντιρηση.
5)Κανει την "παπια" για να μη καταλαβεις ποσο "Παπαγαλος" ειναι. 
6)Στην πραγματικοτητα θαυμαζει τον Ντοναλτ αλλα υπογραφει Φεθρυ γιατι το παιζει αντιηρωας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ '' ΔΙΑΛΟΓΟΥ '' ΜΕ FETHRY
Πριν την οποια εμπλοκη σας σε "διαλογο" να θυμαστε
1)Παπαρες σαν και αυτον καταστρεψαν καθε μορφη Τεχνης στην Ελλαδα.
2)Παπαρες σαν και αυτον εστρεψαν τον κοσμο στον καθε Λιακοπουλο
3)Μην πιστευετε οτι και να ποσταρει στο θρεντ που βρισκεστε. Σε ενα αλλο θρεντ λεει το αντιθετο.
4)Καθε φορα που θα του λετε "εισαι μαλακας" μη ξεχασετε να το συνοδευετε με τη φραση " οπως λεει και ο Καντ...".Να ειστε σιγουροι οτι δεν θα φερει αντιρηση.
5)Κανει την "παπια" για να μη καταλαβεις ποσο "Παπαγαλος" ειναι. 

:2funny: :2funny:

Παντως ο fethry εχει τρομερες ομοιοτητες με τον tommaso,τον θυμαστε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
OXI την ΠHPE το εύρηκα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στα χουντικά καθεστώτα, αριστερά και δεξιά είχαμε και τη διαφθορά (και μάλιστα μεγαλύτερη) και την ανελευθερία..
Άσε που για να μάθουν πχ στην ΕΣΣΔ για τους δικούς ζαχόπουλους έπρεπε να πέσει ο κομμουνισμός...
Εκτός αν ισχυρίζεζεσαι ότι στα απολυταρχικά καθεστώτα δεν υπάρχει διαφθορά και πολιτική παθογένεια..

Δεν ξέρω τι ισχυρίζεται ο φεθρυς και ο Λάκης και ο Νεοκλής και ο κάθε τύπος εδώ μέσα.....

Εγώ ξέρω ότι οι χούντες δεν έχουν ιδεολογία και η αρρώστια τους ξεκινάνει από άρρωστα μυαλά.....
Εάν η δημοκρατία που επικαλείται ο κάθε μαλάκας κομμουνιστής, ή ο κάθε μαλάκας ακροδεξιός συνίσταται στην αποθέωση  των καθεστώτων τύπου Στάλιν, Κάστρο, Φράνκο, Μάο, Πινοσέτ, Χουσείν, Χομεινί Χίτλερ κτλ. εγώ ξέρω ότι σε όποιο από αυτά τα καθεστώτα θα έπρεπε να ζήσω, στο τέλος (ακόμα και εάν ήμουνα αρχικά στο ιδεολογικό τους στρατόπεδο) θα με εκτελούσαν όλοι ως προδότη μηδενός εξαιρουμένου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τι ισχυρίζεται ο φεθρυς και ο Λάκης και ο Νεοκλής και ο κάθε τύπος εδώ μέσα.....

Εγώ ξέρω ότι οι χούντες δεν έχουν ιδεολογία και η αρρώστια τους ξεκινάνει από άρρωστα μυαλά.....
Εάν η δημοκρατία που επικαλείται ο κάθε μαλάκας κομμουνιστής, ή ο κάθε μαλάκας ακροδεξιός συνίσταται στην αποθέωση  των καθεστώτων τύπου Στάλιν, Κάστρο, Φράνκο, Μάο, Πινοσέτ, Χουσείν, Χομεινί Χίτλερ κτλ. εγώ ξέρω ότι σε όποιο από αυτά τα καθεστώτα θα έπρεπε να ζήσω, στο τέλος (ακόμα και εάν ήμουνα αρχικά στο ιδεολογικό τους στρατόπεδο) θα με εκτελούσαν όλοι ως προδότη μηδενός εξαιρουμένου.

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω και να προσυπογράψω...
Και να παραπέμψω στη φράση του Τσώρτσιλ, ότι η δημοκρατία είναι η χειρότερη μορφή διακυβέρνησης, αν εξαιρέσουμε όλες τις άλλες.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
για καμαρώσετε ένα μαγκάκι του πληκτρολογίου....

Anal_Hunter
Τιμημένος
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Είμαι εδώ επειδή...: Μου αρέσουν οι ΚΩΛΑΡΕΣ

Πάρε Νά'χεις...

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: Arion1955® στις: σήμερα στις 14:18 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Παράθεση από: Arion1955® στις σήμερα στις 09:20
ίσα ρε κορόιδο που θα μου πεις αν σε ξέρω η όχι λες και χρειάζεται πολύ να καταλάβει τι είσαι, άντε βολεμένε ψευδό μαγκάκι του πληκτρολογίου.....
άντε άναψε καμιά σόμπα μην κρυώσουν τα μπουτάκια σου......

Χρειαζεται αρκετα για να με καταλαβεις μαλακα μπασταρδογεννημενε καριολη κομμουνιστη.

Εσυ ξεστομισες στην αρχη πιπες για εμενα χωρις να ξερεις και τωρα με λες μαγκακι του πληκτρολογιου.

Γραμμενο σε εχω και εσενα και το συναφι σου μουνοπανο. Βγαλε κανα φραγκο και παιξτο κομμουνιστης ρε καριολη εδω στο forum μη σου παρουν τη ηνια στη μαλακια και δεν εχεις με τι να ασχοληθεις μετα. Τιποτενιο σκουπιδι.

Αναφορά στον Διαχειριστή

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τουλάχιστον αν είναι μάγκας αυτά που γράφει να τα γράφει δημόσια και όχι με πμ.....

Επισκέπτης
τουλάχιστον αν είναι μάγκας αυτά που γράφει να τα γράφει δημόσια και όχι με πμ.....

ενω εσυ εισαι μαγκας αριωνα που βγαζεις τα πμ στον αερα κ εχεις ξεφτυλισει ολο τον κοσμο  :jerking: :jerking: :jerking:

ειλικρινα παλιοτερα σε συμπαθουσα κ διαφωνουσα με αυτους που σε βριζουνε αλλα οσο περναει ο καιρος βλεπω ποσο γ_ _ _ _ _ ς εισαι...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ενω εσυ εισαι μαγκας αριωνα που βγαζεις τα πμ στον αερα κ εχεις ξεφτυλισει ολο τον κοσμο  :jerking: :jerking: :jerking:

ειλικρινα παλιοτερα σε συμπαθουσα κ διαφωνουσα με αυτους που σε βριζουνε αλλα οσο περναει ο καιρος βλεπω ποσο γ_ _ _ _ _ ς εισαι...
δηλαδή ποια είναι η μαγκιά να πέσω στο επίπεδο του και να τον βρίζω και εγώ?

όταν κάποιος διαφωνεί με έναν άλλο ιδεολογικά η οπαδικά και ότι άλλο την ποιότητα των ιδεών του πρέπει να την βγάζει προς τα έξω με βρισιές?

και εφ όσον δεν έχει τα παπάρια να βγει και να βρίσει δημόσια τον δίνω στην κρίση των σωστών ατόμων φανερά...

Επισκέπτης
δηλαδή ποια είναι η μαγκιά να πέσω στο επίπεδο του και να τον βρίζω και εγώ?

όταν κάποιος διαφωνεί με έναν άλλο ιδεολογικά η οπαδικά και ότι άλλο την ποιότητα των ιδεών του πρέπει να την βγάζει προς τα έξω με βρισιές?

η μαγκια αριωνα ειναι να συζητας με επιχηρηματα σε αυτους που καταλαβαινουν,σε αυτους που δεν καταλαβαινουν τους αγνοεις  :uglystupid:
εαν μου ειχες στειλει εμενα πχ ενα πμ κ μου ελεγες πρσωπικα ζητηματα(οπως εχει γινει παλιοτερα ξερεις με ποιον)κ τα εβγαζα δημοσια θα σου αρεσε?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom