Νέα

Έχουν οι φασίστες ψυχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
τι προβλημα ειχε  ο πιτσιρικας? και σε τι ζητουσε βοηθεια?
Δεν λεγονται αυτα δημοσια,και δεν λεγονται γενικως.

Αν ο persona αναφερεται σε αυτον που νομιζω,και που εχω μιλησει και'γω μαζι του μεσω pm,ο Αριωνας ειναι για πολλες κλωτσιες...

Επισκέπτης
Εγώ έχω μια απορία. Αυτό που έχουν στην Κίνα τη σήμερον ημέρα, είναι κομμουνισμός ή φασισμός;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Εφοσον υπαρχουν κεφαλαια,εκμεταλλευση μισθωτης εργασιας κλπ δεν ειναι κομμουνισμος η σοσιαλισμος.

(Αυτα για τα πολυ βασικα,η ανελευθερια εκφρασης μετραει για μενα-μην πεταχτει κανεις.)

Σε συνδυασμο με μια μονοκομματικη δικτατορια,το πολιτικο συστημα στην"Λαικη Δημοκρατια"της Κινας μας βγαζει εναν πρωτης ταξεως φασισμο.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ ΑΥΤΟ έκανα όταν ο ηθικολόγος Αρίωνας μου έβριζε μάνα και πατέρα με πμ από ένα από τα πολλά ακκάουντς που έχει ανοίξει κατά καιρούς..... Οι μοντς ξέρουν
Και ειλικρινά δεν με πειράζει εάν είναι ΑΕΚ, εάν είναι κομμούνι, εάν είναι χοντρός, εάν είναι αγάμητος.
Με πειράζει κάποιος να είναι κομπλεξικός και υποκριτής του αισχίστου είδους.....
Επίσης το ότι προσπαθούσε να κάνει ρεζίλι έναν πιτσιρικά που του εμπιστεύτηκε το πρόβλημά του βγάζοντας τα πμ φόρα παρτίδα και βρίζοντάς τον μου αφήνει ένα μόνο περιθώριο.....
Οπου τον πετυχαίνω να τον κάνω ρόμπα. Γιατί είναι αδιανόητο ένας μαλάκας ΔΕΙΛΟΣ κωλόγερος να τα βάζει με έναν πιτσιρικά που στην τελική το μόνο που του ζήτησε ήταν βοήθεια.

Αρίωνα άντε και ξαναματαγαμήσου τώρα που τα ξαναθυμήθηκα. :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
με την αδελφή σου παπάρα.....

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Arion όλοι άχτι σε έχουν βρε...  :2funny: :2funny: :2funny: Τι τους έχεις κάνει; Πάντως αν δεν ήσουν Αεκτζής θα ήσουν τέλειος.....
τι να ασχοληθώ μωρέ με κάτι μαλακισμένα που δεν έχουν ακόμα μαλιάσει τα αρχίδια τους. το παίζουν γαμήκοι και δεν ξέρουν που πέφτει η Φυλής...

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδια με το συμπαθειο αλλα γιατι χαλιεστε κανοντας 10.000.000 ποστς βριζοντας ο ενας τον αλλον?Γιατι δεν κανονιζετε να τα πειτε τετ α τετ και να αφησετε τις απειλες και τις μαλακιες πισω απο το pc?Αν κανονισετε κατι τετοιο παντως πειτε μου που και ποτε να ερθω με ποπ κορν να δω θεαμα.

Επισκέπτης
Αριωνα,την αποψη σου για το πολιτικο-οικονομικο συστημα στην"Λαικη"Δημοκρατια της Κινας παρακαλω.

Ο δρομος της οικοδομησης του Σοσιαλισμου,μπορει να συνδυαστει με την εκμεταλλευση της μισθωτης εργασιας?

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
του βαζεις δυσκολα θα παθει κανα εγκεφαλικο ειναι και στην επικινδυνη ηλικια!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αριωνα,την αποψη σου για το πολιτικο-οικονομικο συστημα στην"Λαικη"Δημοκρατια της Κινας παρακαλω.

Ο δρομος της οικοδομησης του Σοσιαλισμου,μπορει να συνδυαστει με την εκμεταλλευση της μισθωτης εργασιας?
και ποιος σου είπε ότι η Κίνα έχει κομουνισμό?

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδια με το συμπαθειο αλλα γιατι χαλιεστε κανοντας 10.000.000 ποστς βριζοντας ο ενας τον αλλον?Γιατι δεν κανονιζετε να τα πειτε τετ α τετ και να αφησετε τις απειλες και τις μαλακιες πισω απο το pc?Αν κανονισετε κατι τετοιο παντως πειτε μου που και ποτε να ερθω με ποπ κορν να δω θεαμα.
λέγε σε πόση ώρα θέλεις να συναντηθούμε τώρα παπάρα λέγε, σε βολεύει η πλατεία Βικτορίας που σε βολεύει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

γιατι ρε φιλε αυτο που λες δεν εχει πλακα
ενω ετσι γινετε χαβαλες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σχετικα με το τοπικ
εδω εχουν οι παντρεμενοι
οι φασιστες δεν θαχαν :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
λέγε σε πόση ώρα θέλεις να συναντηθούμε τώρα παπάρα λέγε, σε βολεύει η πλατεία Βικτορίας που σε βολεύει...

Χαχαχαχαχα εγω δεν θα ερθω για μαπες γεροκαβουρα εγω για το σωου θα ερθω.

υ.γ. μονο σε μπουρδελο γειτονιες κλεινεις ραντεβου?ειπαμε και μεις fan ειμαστε αλλα οχι και ετσι.Σε λιγο θα κλεινεις ραντεβου για μαπες κατω απο το κρεβατι τις ολγας στη διδυμου.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ρωτησα αυτο,ρωτησα αν αυτο που συμβαινει σημερα στην Κινα εχει να κανει με την οικοδομηση του Σοσιαλισμου.

Για να ακριβολογουμε δηλαδη...
ποιος σου είπε ότι η Κίνα έχει έστω και μια μορφή σοσιαλισμού απλά μια ταμπέλα έχει..

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
γιατι ρε φιλε αυτο που λες δεν εχει πλακα
ενω ετσι γινετε χαβαλες

Ρε μια χαρα χαβαλε θα εχει.Θα εχουμε και καρεκλες, θα ψηνουμε καστανα μπυριτσα και θα βλεπουμε τον arion να δερνει 10 ατομα γιατι ειναι chuck norris!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε μια χαρα χαβαλε θα εχει.Θα εχουμε και καρεκλες, θα ψηνουμε καστανα μπυριτσα και θα βλεπουμε τον arion να δερνει 10 ατομα γιατι ειναι chuck norris!!

ναι σιγα μην γινει και το αιμα βαφτικε κοκκινο
τετοια εποχη ρε καλαμποκια εχει :2funny:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χαχαχαχαχα εγω δεν θα ερθω για μαπες γεροκαβουρα εγω για το σωου θα ερθω.

υ.γ. μονο σε μπουρδελο γειτονιες κλεινεις ραντεβου?ειπαμε και μεις fan ειμαστε αλλα οχι και ετσι.Σε λιγο θα κλεινεις ραντεβου για μαπες κατω απο το κρεβατι τις ολγας στη διδυμου.
έχω ροζ κρεβατοκάμαρα εδώ γαμηστρόνα που πηδάω ας έλθουν να τους περιποιηθώ τα παιδικά κωλαράκια και μετά να τα στείλω να πάρουν πίπα στον φίλο μου τον εθνικό...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ '' ΔΙΑΛΟΓΟΥ '' ΜΕ FETHRY
Πριν την οποια εμπλοκη σας σε "διαλογο" να θυμαστε
1)Παπαρες σαν και αυτον καταστρεψαν καθε μορφη Τεχνης στην Ελλαδα.
2)Παπαρες σαν και αυτον εστρεψαν τον κοσμο στον καθε Λιακοπουλο
3)Μην πιστευετε οτι και να ποσταρει στο θρεντ που βρισκεστε. Σε ενα αλλο θρεντ λεει το αντιθετο.
4)Καθε φορα που θα του λετε "εισαι μαλακας" μη ξεχασετε να το συνοδευετε με τη φραση " οπως λεει και ο Καντ...".Να ειστε σιγουροι οτι δεν θα φερει αντιρηση.
5)Κανει την "παπια" για να μη καταλαβεις ποσο "Παπαγαλος" ειναι. 
6)Στην πραγματικοτητα θαυμαζει τον Ντοναλτ αλλα υπογραφει Φεθρυ γιατι το παιζει αντιηρωας
:argue:

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ναι σιγα μην γινει και το αιμα βαφτικε κοκκινο
τετοια εποχη ρε καλαμποκια εχει :2funny:

Ρε θα γινει χαμος θα τους ξεκοιλιασει ολους ο γεροκαβουρης.Τσαμπα ταινια splatter θα δουμε.
Προτιμω τα καστανα απο τα καλαμποκια, τα καλαμποκια μου φερνουν αερια και δεν θα ηθελα να χαλασω την ομορφη ατμοσφαιρα του arion

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom