Νέα

Εχω προβλημα με τα ωραια μουνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 538
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Ρε συνάδερφοι μπουρδελιάριδες είμαστε σοβαροί? Κάθεστε και διαφωνείτε για το ποια είναι πιο μουνάρα Σκλεναρίκοβα ή Μπελούτσι? Αυτό είναι πραγματικά ηλίθιο..Είναι σαν κάτι γελοίους που ρωτάνε ανάμεσα σε Ferrari και Lamborghini τι θα διάλεγες...Η απάντηση είναι προφανής. Θα έδινα τα πάντα για να οδηγήσω κάποια Ιταλίδα Κυρία από τις 2 διότι είναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα που υπάρχουν και δεν μου καίγεται καρφί ποιο απ τα 2...Μπορείτε δηλαδή να βάλετε στη ζυγαριά την κάβλα που αισθάνεστε για κάποια απ τις 2 και να πείτι η μια ή η άλλη με καβλώνει περισσότερο??!! Αυτό είναι κομπλεξικό...    

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ουτε τη μια ουτε την αλλη.....ΑΛλα σαν γυναικα προτιμω Μονικα οτι κ ν αμου λες εσυ....    :)

Την Μπελούτσι δεν την έχω δει κι εγώ.

Την Καρεμπού την έχω δει 100 φορές τότε που έπαιζε ο αντρας της στον Ολυμπιακό.

Προσωπικά δεν μου άρεσε... Είναι μύθος .... τα πόδια της σαν ξυλάκια...

Ένα ωραίο πρόσωπο με καλή κατατομή. Τίποτα παραπάνω.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
προτιμω να σου χεσω τις γοβες που εδωσες 2 μηνιατικα να τις παρεις απο τον καλογηρου

κ οσο κ να τις πλενεις η σκατιλα δεν θα φυγει να ξερεις

εφαγα κ πιτσα χατ το μεσημερι

Πιτσα χατ.....Εμετος....

Αμα θες σκατ πλει μεσα...Χεστες και γλυψτες μετα.....

Αμα θες και μποτες που χει  μεγαλυτερη επιφανεια ακομη καλυτερα...Θα σου κανω κι ενα κλυσμα να μαστε σιγουροι οτι θα βγουν ολα και θα γλειφεις περισσοτερη ωρα......

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 Την Μπελούτσι δεν την έχω δει κι εγώ.

Την Καρεμπού την έχω δει 100 φορές τότε που έπαιζε ο αντρας της στον Ολυμπιακό.

Προσωπικά δεν μου άρεσε... Είναι μύθος .... τα πόδια της σαν ξυλάκια...

Ένα ωραίο πρόσωπο με καλή κατατομή. Τίποτα παραπάνω.

Εμενα ουτε η φατσα της μου φαινοταν κατι ιδιαιτερο παντως.....Απογοητευτηκα για τα ποδια της ομως να ξερεις....Και για το γουστο του Καρεμπε επισης....    :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εμενα ουτε η φατσα της μου φαινοταν κατι ιδιαιτερο παντως.....Απογοητευτηκα για τα ποδια της ομως να ξερεις....Και για το γουστο του Καρεμπε επισης....    :grin:

Η αλήθεια είναι πως από πρόσωπο σκίζει... Έσκιζε... έχω να τη δω πολύ καιρό και δεν ξέρω πως είναι τωρα... Το σώμα της πολύ αδύνατο σχεδόν καχεκτικό, πολύ μοντελέ, βυζιά μικρά έως ανύπαρκτα....

Τώρα τι γαμούσε ο Καρεμπέ... δεν ξέρω... μπορεί κι αυτός να τον "τίναζε τον κουραμπιέ". όλο με άντρες τον έβλεπα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Πιτσα χατ.....Εμετος....

Αμα θες σκατ πλει μεσα...Χεστες και γλυψτες μετα.....

Αμα θες και μποτες που χει  μεγαλυτερη επιφανεια ακομη καλυτερα...Θα σου κανω κι ενα κλυσμα να μαστε σιγουροι οτι θα βγουν ολα και θα γλειφεις περισσοτερη ωρα......

τι να γλυψω μωρη γκανιοτα?

θα χεσω κ θα φυγω

εχουμε κ δουλειες

οι εξελιξεις προχωρουν

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
θα χεσω κ θα φυγω

εχουμε κ δουλειες
οι εξελιξεις προχωρουν

Μάλιστα.... νέα βρισιά... Γκανιότα.... Εγώ ήξερα πως γκανιότα είναι η προμήθεια που παίρνουν οι λέσχες από αυτούς που παίζουν χαρτιά με λεφτά....

Τώρα έγινε και βρισιά...

Εχεις και δουλειές; Έλα ρε.... είσαι πολύ τυχερός... Η μισή Ελλάδα είναι ανεργη...

Ο ΕΧΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΙΑ.... 

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
  Μάλιστα.... νέα βρισιά... Γκανιότα.... Εγώ ήξερα πως γκανιότα είναι η προμήθεια που παίρνουν οι λέσχες από αυτούς που παίζουν χαρτιά με λεφτά....

Τώρα έγινε και βρισιά...

Εχεις και δουλειές; Έλα ρε.... είσαι πολύ τυχερός... Η μισή Ελλάδα είναι ανεργη...

Ο ΕΧΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΙΑ....   

δεν ξερω τι σημαινει

στα εγκληματα το ειχα ακουσει απο τον βαλαντη οταν τον καθαρισαν σωσω πεπυ μιχαλακης

φαε κ εσυ μια κουραδα  :shit:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

θα χεσω κ θα φυγω

εχουμε κ δουλειες

οι εξελιξεις προχωρουν

Γκανιοτα????    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι δουλειες λες ρε τεμπελαρε ολη μερα εδω εισαι.....Οι μονες εξελιξεις που μπορει να προχωρουν για σενα ειναι το ποιο κολ μπορεις να πληρωσεις αυτο το μηνα....      :birdman: :birdman: :birdman:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν ξερω τι σημαινει

στα εγκληματα το ειχα ακουσει απο τον βαλαντη οταν τον καθαρισαν σωσω πεπυ μιχαλακης

φαε κ εσυ μια κουραδα  :shit:

Μπηκε ο κοσνικ μεσα σου και χεζεις σε ολα τα ποστ?????    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Γκανιοτα????     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι δουλειες λες ρε τεμπελαρε ολη μερα εδω εισαι.....Οι μονες εξελιξεις που μπορει να προχωρουν για σενα ειναι το ποιο κολ μπορεις να πληρωσεις αυτο το μηνα....      :birdman: :birdman: :birdman:

Τι ειναι αυτα που λες βρωμοελλεηνιδα  :s&m_3:  ο τρεις λαλουν ανηκει στο οικονομικο επιτελειο της κυβερνησης, την Τριτη εχει συναντηση με τη Μερκελ  :zfuck:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Τι ειναι αυτα που λες βρωμοελλεηνιδα  :s&m_3:  ο τρεις λαλουν ανηκει στο οικονομικο επιτελειο της κυβερνησης, την Τριτη εχει συναντηση με τη Μερκελ  :zfuck:

αστην ρε

αυτη δεν μπορει να καταλαβει οτι υπαρχουν γυναικες με το ενα τριτο του βαρους της

για να ζυγιστει περναει κτεο

για να βαλει ζωνη στο παντελονι της το ριχνει με μπουμερανγκ(αυτο το ειχα ακουσει στον δασκαλο για κλαμματα με τον εντι μερφυ που ητνα χοντρος καθηγητης)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

αστην ρε

αυτη δεν μπορει να καταλαβει οτι υπαρχουν γυναικες με το ενα τριτο του βαρους της

για να ζυγιστει περναει κτεο

για να βαλει ζωνη στο παντελονι της το ριχνει με μπουμερανγκ(αυτο το ειχα ακουσει στον δασκαλο για κλαμματα με τον εντι μερφυ που ητνα χοντρος καθηγητης)

Ναι ναι βλεπω σε τι επιτελειο ανηκει.....    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχει λιωσει να βλεπει καμμενες σειρες, ταινιες και να χαζολογαει στο μπου.....    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ναι ναι βλεπω σε τι επιτελειο ανηκει.....    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχει λιωσει να βλεπει καμμενες σειρες, ταινιες και να χαζολογαει στο μπου.....     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τις εχω δει παλια μωρη πατσαβουρα

τωρα δεν βλεπω τιβι καθολου

απλα εχω πολυ καλη μνημη

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Φιλαράκι ........μπορείς να πάς κ για καριέρα στην Βουδαπέστη ή Πράγα ........
εαν εχεις φυσικά τα προσόντα να βγάλεις κ κάνα φράγκο .......

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

απλα εχω πολυ καλη μνημη
μαν της μιλας ετσι ενω ξερεις οτι εχει σεξουαλικη σχεση με τον γλιτσα και μετα απορεις που σε πρασινιζουν :idiot:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δεν ξερω τι σημαινει

φαε κ εσυ μια κουραδα   :shit:

Να μην σου στερήσω το φαγητό σου.... Άλλωστε δεν μου αρέσουν σκέτα. Βάλε μερικές φράουλες και κάτι μπορεί να γίνει.

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Άντε καληνύχτα....  12 ώρες ταξίδι με αλλάγές αεροπλάνων και αναμονές κι έχω σηκωθεί από τις 6 τα χαράματα....

Καληνύχτα από το πανέμορφο Göteborg....   Svenska flickor är mycket vackra.

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

απλα εχω πολυ καλη μνημη

τυπε εχουν αποθρασυνθει εντελως οι Ελλεηνιδες του φορουμ, σε λιγο θα μας ζητανε και να τις γαμησουμε  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom