Νέα

Εχω προβλημα με τα ωραια μουνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 538
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ο κοσμος το χει τουμπανο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
 Να μην σου στερήσω το φαγητό σου.... Άλλωστε δεν μου αρέσουν σκέτα. Βάλε μερικές φράουλες και κάτι μπορεί να γίνει.

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Άντε καληνύχτα....  12 ώρες ταξίδι με αλλάγές αεροπλάνων και αναμονές κι έχω σηκωθεί από τις 6 τα χαράματα....

Καληνύχτα από το πανέμορφο Göteborg....   Svenska flickor är mycket vackra.

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Ωραια πολη το Göteborg, ημουν εκει την προηγουμενη εβδομαδα. Εγω ειμαι δυστυχως πολυ βορειοτερα, Reykjavík   :-

Εσεις ομως βραχοι....Δεν κανετε τετοιες μαλακιες....    :sunglasses:

εννοειται, εκτος κι αν ειναι επι χρημασι

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μαν της μιλας ετσι ενω ξερεις οτι εχει σεξουαλικη σχεση με τον γλιτσα και μετα απορεις που σε πρασινιζουν :idiot:

η πλακα ειναι οτι το παιζει ιστορια κ καθεται ψαχνει τα ποστ μου απο το προφιλ το αρρωστακι

να σε ενα θρεντ με το πολεμο τουρκια συρια ειπα να μην κοψουν τα τουρκικα κ το ζωον το εγραψε πανω κ καλα να με βλαψει

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η πλακα ειναι οτι το παιζει ιστορια κ καθεται ψαχνει τα ποστ μου απο το προφιλ το αρρωστακι

να σε ενα θρεντ με το πολεμο τουρκια σειρια ειπα να μην κοψουν τα τουρκικα κ το ζωον το εγραψε πανω κ καλα να με βλαψει

Τι λες μωρη σαπια κοπρια?????Ορεξη ειχα να ψαχνω τα ποστ σου....Ψωναρα του Μπουρναζιου.....    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απλα ειμαι σιγουρη οτι παρακολουθεις τουρκικα......Κατιναριο....    :birdman: :birdman: :birdman:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

να σε ενα θρεντ με το πολεμο τουρκια σειρια ειπα να μην κοψουν τα τουρκικα κ το ζωον το εγραψε πανω κ καλα να με βλαψει
μαν δεν πιστευω να σε εχει κανει να τρεμεις ε?
παντως τετοιες συμπεριφορες (απο μεριας της)υποδηλωνουν καψουρα να ξερεις. το νου σου .

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ωραια πολη το Göteborg, ημουν εκει την προηγουμενη εβδομαδα. Εγω ειμαι δυστυχως πολυ βορειοτερα, Reykjavík   :-

εννοειται, εκτος κι αν ειναι επι χρημασι

Γκετεμποργκ....Ρεικιαβικ...Αυτοι ειναι σοβαροι λογοι εκνευρισμου....    >:( >:( >:(

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παντως τετοιες συμπεριφορες (απο μεριας της)υποδηλωνουν καψουρα να ξερεις. το νου σου .

Ετσι...Θα τον εκβιασω μεσω του γλ και τα πρασινοπορτοκαλοκοκκινα κουμπακι για να μου κατσει....    :sunglasses:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

το διορθωσα κ προλαβες ενα σεκ να κανεις παραθεση

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
είχαμε τον Κοσμά είχαμε τον μποτομ μας βγήκε και άλλος Μπαμπινιώτης  :birdman:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ετσι...Θα τον εκβιασω μεσω του γλ και τα πρασινοπορτοκαλοκοκκινα κουμπακι για να μου κατσει....    :sunglasses:

ψοφα ρε αρρωστακι γαμω την αρρωστια σου

κατσε βλεπε τα ποστ μου στον υπνο σου

κομμενη η κουβεντα μαζι σου

σαν την μουνιτσα που μας ελεγε οτι κραταει αρχειο με τους διαλογους στο νετ που κανει κ απειλουσε οτι θα τα βγαλει

ουστ γαμω την αρρωστια σας

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ψοφα ρε αρρωστακι γαμω την αρρωστια σου

κατσε βλεπε τα ποστ μου στον υπνο σου

κομμενη η κουβεντα μαζι σου

σαν την μουνιτσα που μας ελεγε οτι κραταει αρχειο με τους διαλογους στο νετ που κανει κ απειλουσε οτι θα τα βγαλει

ουστ γαμω την αρρωστια σας

Ποια κουβεντα μωρη......Με σενα δεν υπαρχει κουβεντα μονο μαλακιες....    :birdman: :birdman: :birdman:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
είχαμε τον Κοσμά είχαμε τον μποτομ μας βγήκε και άλλος Μπαμπινιώτης  :birdman:
ο 3λαλουν ξερει καλα ελληνικα και εγω πειραζω μονο οσους ξερουν.
εσυ εχεις κανει μεγαλη προοδο μεσα απο το σαιτ στα γραπτα σου παντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom