life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Καρφιμαν της μιλας ετσι ενω ξερεις οτι εχει σεξουαλικη σχεση με τον γλιτσα και μετα απορεις που σε πρασινιζουν
Καρφιμαν της μιλας ετσι ενω ξερεις οτι εχει σεξουαλικη σχεση με τον γλιτσα και μετα απορεις που σε πρασινιζουν
τυπε εχουν αποθρασυνθει εντελως οι Ελλεηνιδες του φορουμ, σε λιγο θα μας ζητανε και να τις γαμησουμε :S
τυπε εχουν αποθρασυνθει εντελως οι Ελλεηνιδες του φορουμ, σε λιγο θα μας ζητανε και να τις γαμησουμε :S
Να μην σου στερήσω το φαγητό σου.... Άλλωστε δεν μου αρέσουν σκέτα. Βάλε μερικές φράουλες και κάτι μπορεί να γίνει.
Άντε καληνύχτα.... 12 ώρες ταξίδι με αλλάγές αεροπλάνων και αναμονές κι έχω σηκωθεί από τις 6 τα χαράματα....
Καληνύχτα από το πανέμορφο Göteborg.... Svenska flickor är mycket vackra.
Εσεις ομως βραχοι....Δεν κανετε τετοιες μαλακιες....
μαν της μιλας ετσι ενω ξερεις οτι εχει σεξουαλικη σχεση με τον γλιτσα και μετα απορεις που σε πρασινιζουν
η πλακα ειναι οτι το παιζει ιστορια κ καθεται ψαχνει τα ποστ μου απο το προφιλ το αρρωστακι
να σε ενα θρεντ με το πολεμο τουρκια σειρια ειπα να μην κοψουν τα τουρκικα κ το ζωον το εγραψε πανω κ καλα να με βλαψει
μαν δεν πιστευω να σε εχει κανει να τρεμεις ε?η πλακα ειναι οτι το παιζει ιστορια κ καθεται ψαχνει τα ποστ μου απο το προφιλ το αρρωστακι
να σε ενα θρεντ με το πολεμο τουρκια σειρια ειπα να μην κοψουν τα τουρκικα κ το ζωον το εγραψε πανω κ καλα να με βλαψει
Ωραια πολη το Göteborg, ημουν εκει την προηγουμενη εβδομαδα. Εγω ειμαι δυστυχως πολυ βορειοτερα, Reykjavík :-
εννοειται, εκτος κι αν ειναι επι χρημασι
μαν δεν πιστευω να σε εχει κανει να τρεμεις ε?
παντως τετοιες συμπεριφορες (απο μεριας της)υποδηλωνουν καψουρα να ξερεις. το νου σου .
μαν δεν πιστευω να σε εχει κανει να τρεμεις ε?
παντως τετοιες συμπεριφορες (απο μεριας της)υποδηλωνουν καψουρα να ξερεις. το νου σου .
είχαμε τον Κοσμά είχαμε τον μποτομ μας βγήκε και άλλος Μπαμπινιώτηςμαν δεν πιστευω να σε εχει κανει να τρεμεις ε?
Ετσι...Θα τον εκβιασω μεσω του γλ και τα πρασινοπορτοκαλοκοκκινα κουμπακι για να μου κατσει....
ψοφα ρε αρρωστακι γαμω την αρρωστια σου
κατσε βλεπε τα ποστ μου στον υπνο σου
κομμενη η κουβεντα μαζι σου
σαν την μουνιτσα που μας ελεγε οτι κραταει αρχειο με τους διαλογους στο νετ που κανει κ απειλουσε οτι θα τα βγαλει
ουστ γαμω την αρρωστια σας
ο 3λαλουν ξερει καλα ελληνικα και εγω πειραζω μονο οσους ξερουν.είχαμε τον Κοσμά είχαμε τον μποτομ μας βγήκε και άλλος Μπαμπινιώτης
παγίδα μου μυρίζειο 3λαλουν ξερει καλα ελληνικα και εγω πειραζω μονο οσους ξερουν.
εσυ εχεις κανει μεγαλη προοδο μεσα απο το σαιτ στα γραπτα σου παντως.
καλα κανεις γενικα αλλα οχι για αυτη τη φορα , το εννοω.παγίδα μου μυρίζει
καλα κανεις γενικα αλλα οχι για αυτη τη φορα , το εννοω.
αυτος δεν ηταν αλλοι ανησυχησανΤου εσπειρεs την αμφιβολια μαν.....Δεν θα ειναι ησυχοs απο δω και περα
Ένα θα σου πω … ο καιρός γαρ εγγύςκαλα κανεις γενικα αλλα οχι για αυτη τη φορα , το εννοω.