Νέα

Εχω προβλημα με τα ωραια μουνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 538
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γενικα ειναι αρκετα δυσκολο στην Ελλαδα τουλαχιστον να σου κατσει μια αξιοπρεπης εμφανισιακα και σε χαρακτηρα γκομενα...
εγω εχω καταληξει στο οτι πολυς κοσμος λεει ψεμματα για να τα καλυψει....

Ο λογος? ο μεγαλος ανταγωνισμος. Μια που εχει μεγαλο ανταγωνισμο ... γιατι να γυρισει να κοιταξει εναν μέσο ανθρωπο? επειδη την κανει να γελαει ή της φερεται καλα??? χαχα καλα αυτα ειναι μαλακιες  :P

σε στηλες περιοδικων τα διαβαζεις για να φτιαξει την φημη της η αλλη.

Ο κοσμος ειναι κακος κ σκληρος. Πρεπει παντα να τον προσεγγιζεις με ψυχρη πανουργια
αν θες να εισαι μεσα στα αποτελεσματα ή οχι πολυ μακρυα απο αυτα.

Οι περισσοτεροι θα ειχαν αποφυγει σοβαρα λαθη και αποτυχιες αν εδιωχναν για λιγο τα ροζ συννεφακια της ευτυχισμενης φαντασιωσης και απεικονισης του κοσμου.... και προσεγγιζοντας με ψυχρο ρεαλισμο.

Κάτι τέτοιους προβληματισμούς είχα στο γυμνάσιο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καλα τωρα τα διαβασα και τα αλλα... σας δουλευει ψιλο γαζι η εριναλ εδω μεσα

απο την μια σας λεει πως θα γουσταρε τετοιες ατακες και απο την αλλη οτι ειναι μουναρα...

οι σωες στα μυαλα τους μουναρες δεν λυσάνε για τετοια λογια εχουν ηδη γκομενους.

Από τη ζωή μου πέρασαν πολλές γυναίκες. Πολύ λίγες ήταν πραγματικά "μουνάρες" με την έννοια του όρου που έχουμε στο μυαλό μας εμείς οι άντρες (Σκλεναρίκοβα). Ίσως να ταν δυο τρεις.
 Αυτές φίλε μου Μπολντ ήταν που γουστάρανε περισσότερο τέτοιες ατάκες. Πρόστυχες ατάκες, αισχρές ατάκες....
 Τους άντρες που ξεστομίζανε τέτοιες φράσεις τους προσέχανε περισσότερο... Πίστεψέ με αυτές είναι που λυσσάνε περισσότερο για τέτοια.  ;)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Από τη ζωή μου πέρασαν πολλές γυναίκες. Πολύ λίγες ήταν πραγματικά "μουνάρες" με την έννοια του όρου που έχουμε στο μυαλό μας εμείς οι άντρες (Σκλεναρίκοβα). Ίσως να ταν δυο τρεις.
 Αυτές φίλε μου Μπολντ ήταν που γουστάρανε περισσότερο τέτοιες ατάκες. Πρόστυχες ατάκες, αισχρές ατάκες....
 Τους άντρες που ξεστομίζανε τέτοιες φράσεις τους προσέχανε περισσότερο... Πίστεψέ με αυτές είναι που λυσσάνε περισσότερο για τέτοια.  ;)

Ασχετο....Σκλεναρικοβα η Μπελουτσι????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ρε φιλε ολες γουσταρουν προστυχα αλλα αλλες στιγμες
οχι μερα μεσημερι σε ενα τσατ ή εξω στο δρομο θα εχουν λυσαξει
απο την αγαμια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο ΛΙΟΝ7 Νομιζει οτι πρεπει να διαθετει καποιος
ισχυρη πνευματικη οξυδερκεια για να του την πει...

παει την ψωνισε και αυτος  :P η πολλη παρεα με γκομενες του βιλλα μερσεντες
τον χαλασε

ουυυυχαχαχαχα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ρε φιλε ολες γουσταρουν προστυχα αλλα αλλες στιγμες
οχι μερα μεσημερι σε ενα τσατ ή εξω στο δρομο θα εχουν λυσαξει
απο την αγαμια.

Μη λέμε τα ίδια ρε Μπόλντι καταντάει κουραστικό. Εννοείται....

Δεν πας μία η ώρα το μεσημέρι να ψιθυρίσεις σε γκόμενα που τρώει στο εστιατόριο.. . "Μωρό μου θες να χώσω τη γλώσσα μου στο μουνάκι σου;"

Φαντάζεσαι ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Μη λέμε τα ίδια ρε Μπόλντι καταντάει κουραστικό. Εννοείται....

Δεν πας μία η ώρα το μεσημέρι να ψιθυρίσεις σε γκόμενα που τρώει στο εστιατόριο.. . "Μωρό μου θες να χώσω τη γλώσσα μου στο μουνάκι σου;"

Φαντάζεσαι ;   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kατι τετοιο συζητουσατε νομιζω πριν....

αλλιως στο σεξ ειναι αυτονοητο ολοι τα λενε αυτα ακομη και οι αμπαλοι.  :-

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Kατι τετοιο συζητουσατε νομιζω πριν....

αλλιως στο σεξ ειναι αυτονοητο ολοι τα λενε αυτα ακομη και οι αμπαλοι.  :-

Εγώ δεν μιλάω κατα΄ τη διάρκεια του σεξ... Εγώ μιλάω όταν δεν έχεις φτάσει στο σεξ ακόμη.... Όταν είσαι στο αναγνωριστικό στάδιο... με κάνα δυο τρία κρασάκια.... εύθυμη κουβεντούλα, γελάκια.... κι εκεί πάνω πετάς την ατάκα.... " Μωρό μου καλά όλα αυτά που λέμε, αλλά πες μου... εγώ τελικά πότε θα χώσω τη γλώσσα μου στο καυτό σου μουνάκι;"

BINGO!!!  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom