Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ποσους???
Τσαμπα αναρωτιεσαι δεν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια...
οποτε μην ανησυχεις
Ποσους???
Γενικα ειναι αρκετα δυσκολο στην Ελλαδα τουλαχιστον να σου κατσει μια αξιοπρεπης εμφανισιακα και σε χαρακτηρα γκομενα...
εγω εχω καταληξει στο οτι πολυς κοσμος λεει ψεμματα για να τα καλυψει....
Ο λογος? ο μεγαλος ανταγωνισμος. Μια που εχει μεγαλο ανταγωνισμο ... γιατι να γυρισει να κοιταξει εναν μέσο ανθρωπο? επειδη την κανει να γελαει ή της φερεται καλα??? χαχα καλα αυτα ειναι μαλακιες
σε στηλες περιοδικων τα διαβαζεις για να φτιαξει την φημη της η αλλη.
Ο κοσμος ειναι κακος κ σκληρος. Πρεπει παντα να τον προσεγγιζεις με ψυχρη πανουργια
αν θες να εισαι μεσα στα αποτελεσματα ή οχι πολυ μακρυα απο αυτα.
Οι περισσοτεροι θα ειχαν αποφυγει σοβαρα λαθη και αποτυχιες αν εδιωχναν για λιγο τα ροζ συννεφακια της ευτυχισμενης φαντασιωσης και απεικονισης του κοσμου.... και προσεγγιζοντας με ψυχρο ρεαλισμο.
Καλα τωρα τα διαβασα και τα αλλα... σας δουλευει ψιλο γαζι η εριναλ εδω μεσα
απο την μια σας λεει πως θα γουσταρε τετοιες ατακες και απο την αλλη οτι ειναι μουναρα...
οι σωες στα μυαλα τους μουναρες δεν λυσάνε για τετοια λογια εχουν ηδη γκομενους.
Τσαμπα αναρωτιεσαι δεν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια...
οποτε μην ανησυχεις
Κάτι τέτοιους προβληματισμούς είχα στο γυμνάσιο
Από τη ζωή μου πέρασαν πολλές γυναίκες. Πολύ λίγες ήταν πραγματικά "μουνάρες" με την έννοια του όρου που έχουμε στο μυαλό μας εμείς οι άντρες (Σκλεναρίκοβα). Ίσως να ταν δυο τρεις.
Αυτές φίλε μου Μπολντ ήταν που γουστάρανε περισσότερο τέτοιες ατάκες. Πρόστυχες ατάκες, αισχρές ατάκες....
Τους άντρες που ξεστομίζανε τέτοιες φράσεις τους προσέχανε περισσότερο... Πίστεψέ με αυτές είναι που λυσσάνε περισσότερο για τέτοια. ;)
περισυ δλδ
θα πας τριημερη μετεωρα φετος?
Κάτι τέτοιους προβληματισμούς είχα στο γυμνάσιο
περισυ δλδ
θα πας τριημερη μετεωρα φετος?
Ασχετο....Σκλεναρικοβα η Μπελουτσι????
Πνευματώδες
χαχαχαχα εισαι φοβερος ρε ξαδερφε !!!!!
Τρομερή πνευματική οξυδέρκεια!
η κάθε μια έχει την καύλα της εγώ προσωπικά γουστάρω Μόνικα
Από τη ζωή μου πέρασαν πολλές γυναίκες. Πολύ λίγες ήταν πραγματικά "μουνάρες" με την έννοια του όρου που έχουμε στο μυαλό μας εμείς οι άντρες (Σκλεναρίκοβα). Ίσως να ταν δυο τρεις.
Αυτές φίλε μου Μπολντ ήταν που γουστάρανε περισσότερο τέτοιες ατάκες. Πρόστυχες ατάκες, αισχρές ατάκες....
Τους άντρες που ξεστομίζανε τέτοιες φράσεις τους προσέχανε περισσότερο... Πίστεψέ με αυτές είναι που λυσσάνε περισσότερο για τέτοια. ;)
Ασχετο....Σκλεναρικοβα η Μπελουτσι????
Ρε φιλε ολες γουσταρουν προστυχα αλλα αλλες στιγμες
οχι μερα μεσημερι σε ενα τσατ ή εξω στο δρομο θα εχουν λυσαξει
απο την αγαμια.
Μη λέμε τα ίδια ρε Μπόλντι καταντάει κουραστικό. Εννοείται....
Δεν πας μία η ώρα το μεσημέρι να ψιθυρίσεις σε γκόμενα που τρώει στο εστιατόριο.. . "Μωρό μου θες να χώσω τη γλώσσα μου στο μουνάκι σου;"
Φαντάζεσαι ;
Kατι τετοιο συζητουσατε νομιζω πριν....
αλλιως στο σεξ ειναι αυτονοητο ολοι τα λενε αυτα ακομη και οι αμπαλοι. :-