Επισκέπτης
εγω εχω προβλημα με τα ασχημα μουνια
δηλαδη σου το πεζουνε δυσκολα τασχημα μουνια με εκανες και γελασα ρε εγω γαμαω ασχημα μουνια ανετα τα ωραια με ζορισουνε ε ρε τι γινετε
εγω εχω προβλημα με τα ασχημα μουνια
δεν εχω βιωματα περισσοτερο κρινω απο αυτα που ακουω η βλέπω, σιγουρα παιζουν ρολο πολλα. αλλα εχω δει πολλες με ανασφαλεια που δεν καθονται σε τυπους που τους φερονται μια χαρα λογω αυτης της ανασφαλειας. το ειπα οτι δεν εχω πληρη αισθηση του τι παιζει και απο εμενα δεν μπορω να κρινωΕχουμε διαφορετική άποψη για το θέμα. Μου χει τύχει σε μένα και γι αυτό ίσως να μαι και απόλυτος. Χαρωπή νοικοκυρούλα, μόλις χώρισε... μου κατσε...
Αντιθέτως... δυναμική επιχειρηματίας παρότι δεν έκανα κάτι άσχημο, παρότι της φέρθηκα όπως ακριβώς ήθελε...., χωρίς κανένα απολύτως λάθος εκ μέρους μου στην επικοινωνία.... μου σερβίρησε μια σπουδαία χυλόπιτα!
Ίσως και τα βιώματα του καθενός να παίζουν ρόλο στην διαμόρφωση άποψης.
δηλαδη σου το πεζουνε δυσκολα τασχημα μουνια με εκανες και γελασα ρε εγω γαμαω ασχημα μουνια ανετα τα ωραια με ζορισουνε ε ρε τι γινετε
εγω μπορει να εχω δει μονο στην τηλεοραση, αλλα εσυ δεν τα βλεπεις ουτε απο τηλεοραση... γιατι δεν εχεις λεφτα να αγορασεις..σταματη εσενα ποια μουνια σαρεσουν?εχεις δει ποτε απο κοντα η μονο απο τηλεοραση?
γιατι δεν εχεις λεφτα να αγορασεις..
τηλεορασημουνια η τηλεοραση?
εσυ τι πεταγεσαι ρε πατσολι?τηλεοραση
εσυ τι πεταγεσαι ρε πατσολι?
παλι αδεια εχεις κωλοψαρο?Πηγα Ν.Ιωνια σημερα για κατι ψωνια....
τιγκα ψωνισμενες γκομενες με ξυνισμενες φατσες
δεν εχω βιωματα περισσοτερο κρινω απο αυτα που ακουω η βλέπω, σιγουρα παιζουν ρολο πολλα. αλλα εχω δει πολλες με ανασφαλεια που δεν καθονται σε τυπους που τους φερονται μια χαρα λογω αυτης της ανασφαλειας. το ειπα οτι δεν εχω πληρη αισθηση του τι παιζει και απο εμενα δεν μπορω να κρινω
δεν εχω βιωματα περισσοτερο κρινω απο αυτα που ακουω η βλέπω, σιγουρα παιζουν ρολο πολλα. αλλα εχω δει πολλες με ανασφαλεια που δεν καθονται σε τυπους που τους φερονται μια χαρα λογω αυτης της ανασφαλειας. το ειπα οτι δεν εχω πληρη αισθηση του τι παιζει και απο εμενα δεν μπορω να κρινω
Παιδια να ρωτησω ειναι καλη ατακα να πεις στη γκομενα ποτε η γλωσσα μου θα μπει στο καυτο μουνακι σου?ξερετε γιατι το λεω αμα μας το λεγε καμια γκομενα σε εμας ποτε η γλωσσα μου θα γλειψει τον πουτσο σου θα γουσταραμε ετσι δεν ειναι.
ERINAL αυτό αφορά άλλη περίπτωση. Την ανασφάλεια της γκόμενας που θέλει να την ποθούν όλοι οι άντρες. Ο άντρας που της φέρεται καλά και τον έχει δεδομένο είναι για φτύσιμο από αυτήν. Μόλις συνειδητοποιήσει πως ο τύπος την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια, η τύπισσα γίνεται αμέσως "σκυλάκϊ" του.
Εγώ μιλάω για την ανασφάλεια της γυναίκας που πηγάζει από βασικές ανάγκες.
Στον πίνακα των αναγκών της πυραμίδας του MASLOW μιλάω για τις δυο πρώτες κατηγορίες.
Εσυ πιθανόν αναφέρεσαι στις υπόλοιπες τρεις.
Sorry... don't let me be misunderstood.
Καλα τωρα τα διαβασα και τα αλλα... σας δουλευει ψιλο γαζι η εριναλ εδω μεσα
απο την μια σας λεει πως θα γουσταρε τετοιες ατακες και απο την αλλη οτι ειναι μουναρα...
οι σωες στα μυαλα τους μουναρες δεν λυσάνε για τετοια λογια εχουν ηδη γκομενους.