Νέα

Εχω προβλημα με τα ωραια μουνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 538
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εχουμε διαφορετική άποψη για το θέμα. Μου χει τύχει σε μένα και γι αυτό ίσως να μαι και απόλυτος. Χαρωπή νοικοκυρούλα, μόλις χώρισε... μου κατσε...
Αντιθέτως... δυναμική επιχειρηματίας παρότι δεν έκανα κάτι άσχημο, παρότι της φέρθηκα όπως ακριβώς ήθελε...., χωρίς κανένα απολύτως λάθος εκ μέρους μου στην επικοινωνία.... μου σερβίρησε μια σπουδαία χυλόπιτα!

Ίσως και τα βιώματα του καθενός να παίζουν ρόλο στην διαμόρφωση άποψης.
δεν εχω βιωματα περισσοτερο  κρινω απο αυτα που ακουω η βλέπω,  σιγουρα παιζουν ρολο πολλα. αλλα εχω δει πολλες με ανασφαλεια που δεν καθονται σε τυπους που τους φερονται μια χαρα   λογω αυτης της ανασφαλειας.  το ειπα οτι δεν εχω πληρη αισθηση του τι παιζει και απο εμενα δεν μπορω να κρινω

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δηλαδη σου το πεζουνε δυσκολα τασχημα μουνια  :2funny: με εκανες και γελασα ρε εγω γαμαω ασχημα μουνια ανετα τα ωραια με ζορισουνε ε ρε τι γινετε :2funny:

Φίλε στις σαβούρες το ματάκι πιάνει πιο καλά? Είσαι άνετος και το κλείνεις με πιο πολύ μαγκιά,στυλ και αποφασιστικότητα και τις καμακώνεις?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδη σου το πεζουνε δυσκολα τασχημα μουνια  :2funny: με εκανες και γελασα ρε εγω γαμαω ασχημα μουνια ανετα τα ωραια με ζορισουνε ε ρε τι γινετε :2funny:

μην γελας με τον ξαδερφο μου γιατι θα σε λιωσω

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σταματη εσενα ποια μουνια σαρεσουν?εχεις δει ποτε απο κοντα η μονο απο τηλεοραση?
εγω μπορει να εχω δει μονο στην τηλεοραση, αλλα εσυ δεν τα βλεπεις ουτε απο τηλεοραση... γιατι δεν εχεις λεφτα να αγορασεις..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πηγα Ν.Ιωνια σημερα για κατι ψωνια....

τιγκα ψωνισμενες γκομενες με ξυνισμενες φατσες  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ηταν πανω απο τον μεσο ορο εμφανισιακα....

ειναι λογικα αυτες με τον υψηλο ανταγωνισμο που τους την πεφτουν καμια 10αρια

καθε μερα.

Αυτες που ειχα πει πως θα ειναι σκετη αποτυχια αμα τους την πεσει καποιος  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν εχω βιωματα περισσοτερο  κρινω απο αυτα που ακουω η βλέπω,  σιγουρα παιζουν ρολο πολλα. αλλα εχω δει πολλες με ανασφαλεια που δεν καθονται σε τυπους που τους φερονται μια χαρα   λογω αυτης της ανασφαλειας.  το ειπα οτι δεν εχω πληρη αισθηση του τι παιζει και απο εμενα δεν μπορω να κρινω

Γενικα ειναι αρκετα δυσκολο στην Ελλαδα τουλαχιστον να σου κατσει μια αξιοπρεπης εμφανισιακα και σε χαρακτηρα γκομενα...
εγω εχω καταληξει στο οτι πολυς κοσμος λεει ψεμματα για να τα καλυψει....

Ο λογος? ο μεγαλος ανταγωνισμος. Μια που εχει μεγαλο ανταγωνισμο ... γιατι να γυρισει να κοιταξει εναν μέσο ανθρωπο? επειδη την κανει να γελαει ή της φερεται καλα??? χαχα καλα αυτα ειναι μαλακιες  :P

σε στηλες περιοδικων τα διαβαζεις για να φτιαξει την φημη της η αλλη.

Ο κοσμος ειναι κακος κ σκληρος. Πρεπει παντα να τον προσεγγιζεις με ψυχρη πανουργια
αν θες να εισαι μεσα στα αποτελεσματα ή οχι πολυ μακρυα απο αυτα.

Οι περισσοτεροι θα ειχαν αποφυγει σοβαρα λαθη και αποτυχιες αν εδιωχναν για λιγο τα ροζ συννεφακια της ευτυχισμενης φαντασιωσης και απεικονισης του κοσμου.... και προσεγγιζοντας με ψυχρο ρεαλισμο.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

ERINAL αυτό αφορά άλλη περίπτωση. Την ανασφάλεια της γκόμενας που θέλει να την ποθούν όλοι οι άντρες. Ο άντρας που της φέρεται καλά και τον έχει δεδομένο είναι για φτύσιμο από αυτήν. Μόλις συνειδητοποιήσει πως ο τύπος την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια, η τύπισσα γίνεται αμέσως "σκυλάκϊ" του.
 Εγώ μιλάω για την ανασφάλεια της γυναίκας που πηγάζει από βασικές ανάγκες.
Στον πίνακα των αναγκών της πυραμίδας του MASLOW μιλάω για τις δυο πρώτες κατηγορίες.

Εσυ πιθανόν αναφέρεσαι στις υπόλοιπες τρεις.

Sorry... don't let me be misunderstood.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Παιδια να ρωτησω ειναι καλη ατακα να πεις στη γκομενα ποτε η γλωσσα μου θα μπει στο καυτο μουνακι σου?ξερετε γιατι το λεω αμα μας το λεγε καμια γκομενα σε εμας ποτε η γλωσσα μου θα γλειψει τον πουτσο σου  θα γουσταραμε ετσι δεν ειναι.

Καλή ιδέα. Αν αρχίσει να τρέχει στο δρόμο φωνάζοντας "βοήθεια" θα σε πάνε μέσα σαν επίδοξο βιαστή και θα συναντήσεις ωραίους τύπους που στο ντουζ θα σε κάνουν πουτανάκι τους. Έτσι θα σου λυθούν και όλα τα προβλήματα με τις γκόμενες μονομιάς.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 ERINAL αυτό αφορά άλλη περίπτωση. Την ανασφάλεια της γκόμενας που θέλει να την ποθούν όλοι οι άντρες. Ο άντρας που της φέρεται καλά και τον έχει δεδομένο είναι για φτύσιμο από αυτήν. Μόλις συνειδητοποιήσει πως ο τύπος την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια, η τύπισσα γίνεται αμέσως "σκυλάκϊ" του.
 Εγώ μιλάω για την ανασφάλεια της γυναίκας που πηγάζει από βασικές ανάγκες.
Στον πίνακα των αναγκών της πυραμίδας του MASLOW μιλάω για τις δυο πρώτες κατηγορίες.

Εσυ πιθανόν αναφέρεσαι στις υπόλοιπες τρεις.

Sorry... don't let me be misunderstood.

Βλακειες λεει η εριναλ. Μην την ακους
οταν ερθει η στιγμη θα κανει τα αντιθετα απο αυτα που λεει...
μια χαρα πανουργα ειναι και αυτη κατα βαθος.

Να εισαι σε ετοιμοτητα  :P

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Repα μην προβληματίζεσαι κι άλλο γι αυτό το θέμα ρε συ...μη σου γίνεται έμμονη ιδέα...κάνε ό,τι σου είπα πριν.'Ενα άλλο που θα πρέπει να σκεφτείς είναι ότι και πολλές γυναίκες έχουν πρόβλημα πολλές φορές στο να βρουν όχι μόνο γκόμενο αλλά και γαμιά, οπότε με αυτή που έχεις απέναντι σου και θέλεις να σκίσεις μπορεί να είστε στην ίδια μοίρα στην τελική...Επίσης, αν δεν έχεις λεφτά να γαμάς πουτάνες και ταυτόχρονα σε κλάνουν οι γκόμενες επέλεξε το xnxx.com στην τελική για να μείνεις σε φόρμα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα τωρα τα διαβασα και τα αλλα... σας δουλευει ψιλο γαζι η εριναλ εδω μεσα

απο την μια σας λεει πως θα γουσταρε τετοιες ατακες και απο την αλλη οτι ειναι μουναρα...

οι σωες στα μυαλα τους μουναρες δεν λυσάνε για τετοια λογια εχουν ηδη γκομενους.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλα τωρα τα διαβασα και τα αλλα... σας δουλευει ψιλο γαζι η εριναλ εδω μεσα

απο την μια σας λεει πως θα γουσταρε τετοιες ατακες και απο την αλλη οτι ειναι μουναρα...

οι σωες στα μυαλα τους μουναρες δεν λυσάνε για τετοια λογια εχουν ηδη γκομενους.

Ποσους???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom