neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αχαχουχα για ποτε το κανονισες το ξυλο?Τυφλα να εχουν οι μικροι εξερευνητες τυπε !!!!!!!
αχαχουχα για ποτε το κανονισες το ξυλο?Τυφλα να εχουν οι μικροι εξερευνητες τυπε !!!!!!!
Σημερα στις μια μετα τα μεσανυχτα στην ξουθου ....αχαχουχα για ποτε το κανονισες το ξυλο?
Θα σου τα πω απο κοντα κηπαρχη του κωλου !!!!!!
Ετοιμασου να σε σκισω με το κονταρι μου .... Να φορας κοκκινο στριγκακι μωρη λουλου
Θα σου δωσω το κωλαντερο στο χερι μωρη καραφλη μαιμου
Θα φας καλα λουλουκα ....αυτοκτονα να ξεκουραστει η γρια ρε ξουφτιλα
Αντε αχαχουχα καλη επιτυχια σου ευχομαι.Σημερα στις μια μετα τα μεσανυχτα στην ξουθου ....
Εκει που κανει πιατσα η εκτοροτριαντουλα
ευχαριστω μαν ... και στα δικα σουΑντε αχαχουχα καλη επιτυχια σου ευχομαι.
Σημερα στις μια μετα τα μεσανυχτα στην ξουθου ....
Να γινει το ραντεβου ομως ρε αχαχουχα ε;ευχαριστω μαν ... και στα δικα σου
Εννοειται μαν !!!!!!Να γινει το ραντεβου ομως ρε αχαχουχα ε;
Διοτι εχεις κλεισει απειρα ραντεβου και ολο λες πως κανεις δεν ηρθε.
Σημερα στις μια μετα τα μεσανυχτα στην ξουθου ....
που ειναι η ξουθου τυπε?για ενημερωσε και μετα τον αστοιχειωτοΣημερα στις μια μετα τα μεσανυχτα στην ξουθου ....
Καταλαβα, τρολλαρεις.Εννοειται μαν !!!!!!
Εγω παντα εκει ημουν, αυτοι δεν ερχονται
Να γινει το ραντεβου ομως ρε αχαχουχα ε;
Διοτι εχεις κλεισει απειρα ραντεβου και ολο λες πως κανεις δεν ηρθε.
Θα μπορεις να παρεις τα ποδια σου μετα το σουβλισμα καραφλε κλωνοτυπε ?αρχιδια. θα σου πει ο λεονης αυριο αν εμφανιστηκε. δε πειραζει θα παω να τον κατουρησω στο σαλονι του μετα. σε ανυποπτο χρονο. η γρια θα μου δινει συγχαρητηρια
κανεις παρεα με μαχαιροβγαλτες τυπε? να εχεις και κανα σουγια καλο κακου ε?Εισαστε αστοιχειωτοι τυποι !!!!!!!
Στον χαρτη ομονοια πισω απο το χοντος σεντερ ενα παρακμιακο ησυχο στενακι !!!!!!!
Εννοειται μαν !!!!!!
Εγω παντα εκει ημουν, αυτοι δεν ερχονται
Ποιον πειραια λες ρε καραφλα τριαντοκηπαρχη ?θα σουρθω στον πειραια μην αγχωνεσαι.
Οι σουγιαδες ειναι για φλωρους μανκανεις παρεα με μαχαιροβγαλτες τυπε? να εχεις και κανα σουγια καλο κακου ε?