Νέα

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε Έκτορα, ο χαχούχας δεν είναι ο τύπος που τα είχε φτιάξει με τον εαυτό του και αντάλλασσε μηνύματα πάθους εδώ με fake λογαριασμό;

Λες να του είχε στείλει λουλούδια και γι' αυτό γράφει εδώ;

αυτος ο ηλιθιος ειναι τυπε. το γελοιοποιησε το θεμα ειδα παραπανω, σκοπευει να με στησει για να παω μετα να τον κατουρησω μπροστα στη γρια στο σαλονι του σπιτιου. οκκκκκκκ

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Έχετε στείλει ποτέ και με ποιο σκοπό;

Βεβαιως κι εχω στειλει!

stefani_iiiix.jpg

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε Έκτορα, ο χαχούχας δεν είναι ο τύπος που τα είχε φτιάξει με τον εαυτό του και αντάλλασσε μηνύματα πάθους εδώ με fake λογαριασμό;

Λες να του είχε στείλει λουλούδια και γι' αυτό γράφει εδώ;
Καλως τα κλωναρχιδια μας τα δυο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αυτος ο ηλιθιος ειναι τυπε. το γελοιοποιησε το θεμα ειδα παραπανω, σκοπευει να με στησει για να παω μετα να τον κατουρησω μπροστα στη γρια στο σαλονι του σπιτιου. οκκκκκκκ
Εγω παντως σου ειπα να βγαλεις μια αναμνηστικη φωτο του εαυτου σου με χαμογελο
Γιατι μετα την συναντηση δεν θα εισαι ποτε πια ο ιδιος  :sunglasses:

Εχεις να φας τοξικο σκατο που θα γινεις γλομπος με iso902

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λεπον μαγκες ειμαι ετοιμος για την μαχη με το γατουλη
Καθαρισα και το πετσινο απο πουτσοδερμα ιπποποταμου  :2funny:(της φαλαινας ηταν πανακριβο και δεν ειμαι Ωνασης βλεπετε  :P )
Του περασα και κατι σκουριασμενες αλυσιδες αλα Ghost Rider  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Καθαρισα και γαντια με τα καρφακια και ετοιμαζομαι να βαλω σκληρο ζελε στα μαλλια για να κανω καρφακια που θα καρφωνουν   :grin:
Θα βαλω και το δερματινο μαυρο παντελονι μου πιασμενο με μια αλυσιδα αντι για ζωνη (αυτο ειναι απο προβατοδερμα λογω κρισης  :grin: )
Και θα αναστεναξουν τα πλακακια της ξουθου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε με φοβιζεις πιο πολυ και απο τον τυπο τον αντονοτομμασι με την καμπαρντινα και το βλοσυρο βλεμμα που σκοτωνε :sunglasses:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Πριν στέλνω λουλούδια σκέφτομαι αν αυτή η κίνηση θα μπορούσε να προσβάλλει την κοπέλα κατά κάποιον τρόπο. Αν η απάντηση είναι όχι θα το κάνω. 'Εχω κάνει καλές εμπειρίες, ιδίως όταν η κοπέλα δεν θα είχε περιμένει κάτι τέτοιο απ'εμένα. Φαίνεται πεπαλαιωμένο, και ακριβώς αυτό είναι μία ευκαιρία. Τι είναι πιο γοητευτικό απ'έναν σύγχρονο άνδρα που στέλνει ένα δέιγμα της ομορφιάς της φύσης σε μία γυναίκα;
εσυ εισαι ο γερμανος που εμαθε ελληνικα? :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε με φοβιζεις πιο πολυ και απο τον τυπο τον αντονοτομμασι με την καμπαρντινα και το βλοσυρο βλεμμα που σκοτωνε :sunglasses:
Οι καμπαρντινες ανηκουν στο παρελθον μαν .....
Πλεον τα πετσινα ειναι της μοδας και το βλεμα που σκοτωνει σε συνδιασμο με πορδοκλανιδι αλα μπολντης ειναι τυπου κριστοφερ λη με ελαφρυ τικ στο ενα  :dancing:

:grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τυφλα να εχουν οι μικροι εξερευνητες τυπε !!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οι καμπαρντινες ανηκουν στο παρελθον μαν .....
Πλεον τα πετσινα ειναι της μοδας και το βλεμα που σκοτωνει σε συνδιασμο με πορδοκλανιδι αλα μπολντης ειναι τυπου κριστοφερ λη με ελαφρυ τικ στο ενα  :dancing:

:grin:

πες μας για τις σχεσεις σου ρε πτυχιουχε του πικπα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πες μας για τις σχεσεις σου ρε πτυχιουχε του πικπα
Θα σου τα πω απο κοντα κηπαρχη του κωλου !!!!!!
Ετοιμασου να σε σκισω με το κονταρι μου .... Να φορας κοκκινο στριγκακι μωρη λουλου
Θα σου δωσω το κωλαντερο στο χερι μωρη καραφλη μαιμου

Συνημμένα

24,7 KB · Εμφανίσεις: 11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom