zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;
Όχι βέβαια!
Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;
Η γειτόνισσα ναι την τρίτη φορά δεν δέχτηκε να τα παραλάβει γιατί πήγαν συστημένα με το δικό μου όνομα τα λουλούδια, ενώ τις προηγούμενες φορές της έδινα να το καταλάβει μέσα από την κάρτα που έστελνα μαζί με τα λουλούδια. Είχε καταλάβει 100% από ποιον είναι τα λουλούδια τις πρώτες 2 φορές και μάλιστα τα είχε για μέρες μέσα σε ένα βάζω στο μπαλκόνι πάνω. Βέβαια την τρίτη φορά ήμουνα πολύ γκαντέμης γιατί περίμενα τον λουλουδά έξω για να ρωτήσω πως αντέδρασε όταν θα παραλάμβανε τα λουλούδια και την ώρα που μιλούσα μαζί του, με βλέπει ένας γνωστός γείτονας αχώνευτος και αδιάκριτος ο οποίος απροκάλυπτα παρακολουθούσε τις κινήσεις μου!!! Έτσι μου ήρθε να του τις βρέξω του μαλάκα!!! Όταν γύρισε ο λουλουδάς πίσω με το μπουκέτο, τότε κατάλαβα ότι την πουτσίσαμε και του άφησα τα λουλούδια λέγοντας του κράτα τα και δώστα στην μάνα σου!!! Μετά για ένα διάστημα ήμουνα σκατά μέχρι να γνωρίσω το επόμενο όργιο, με την οποία βγήκαμε 2 φορές και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, όμως στην τρίτη φορά που ήθελα να βγούμε αυτή με απέφερε με δικαιολογίες, ώσπου αποφάσισα να ξεκαθαρίσω μαζί της και να ζητήσω τελική απάντηση στο αν θέλει να τα ξαναπούμε. Άρχισε τις γυναικείες δικαιολογίες ότι με πιέζεις ρίχνοντας το μπαλάκι σε εμένα... Αποφάσισα να της στείλω λουλούδια μπας και την καλοπιάσω, αλλά δεν δέχτηκε να τα παραλάβει με αποτέλεσμα να την μπινελικώσω και να ηρεμίσω βρίσκοντας την χαμένη μου αυτοπεποίθηση...Συμπέρασμα; Όχι λουλούδια και αγάπες σε άτομα που δεν το αξίζουν!!!3 φορές στην ίδια γυναίκα λουλούδια δεν στέλνουμε, στέλνουμε μία φορά, κόστος 50 ευρώ και αν δεν υπάρχει ανταπόκριση τότε πάμε στις πουτάνες με τα υπόλοιπα 150 ευρώ.
αυτή που της έστειλες τρεις φορές λουλούδια αρνήθηκε να τα παραλάβει την τρίτη ας πούμε? λογικό, αυτό είναι συμπεριφορά παρενόχλησης και δείχνει ψιλοαπόγνωση, αυτό πράγματι δεν το γουστάρουν οι γυναίκες.
βέβαια όπως πάντα με τις γυναίκες υπάρχουν και τα ατυχήματα. και εγώ έστειλα λουλούδια ή μάλλον τα παρέδωσα ιδιοχείρως πριν λίγο καιρό και έφαγα πόρτα.
όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι των ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.
γι αυτό βοηθούν τα μπουρδέλα, ξελαμπικάρεις, ξεκαβλώνεις και αξιολογείς την κατάσταση ψύχραιμα.
Έχετε στείλει ποτέ και με ποιο σκοπό;
Μπορεί να διευκολύνει το καμάκι σε μια υψηλών προδιαγραφών γκόμενα;
ποτε λουλουδια για να ριξεις γκομενα. Μοναχα αφου τη ριξεις και εισαι σιγιυρος οτι το γουσταρει σα κινηση. Απο εκει και περα συναδελφε, δε μας βοηθας καθολου. Λουλουδια γουσταρουν να τους στελνουν φοιτητριες της φιλοσοφικης που διαβαζουν Jane Austen και Charlotte Bronte ισως καμια 40αρα που την εχει δει να ξαναφερει το ρομαντισμο στο γαμο της. Οταν λες υψηλων προδιαγραφων τι εννοεις; Χορευτρια σε κλαμπ ; party girl ;
Το καμακι δεν το διευκολυνει με καμια δυναμη ...
Ισα ισα που της φαινεσαι και για πολυ μαλακας ετσι, οταν δεν την ξερεις
Οταν την ξερεις ομως, η κινηση υποδηλωνει ενδιαφερον απο μερου σου και οτι την σκεφτεσαι κατα καποιον τροπο
Φυσικα αυτο διαφερει απο γυναικα σε γυναικα, αναλογα με τον τροπο ζωης που κανει ..... (μεγαλη κουβεντα αυτο ως θεμα) ωστε να εκτιμησει αναλογα, αυτη την κινηση ρομαντισμου.
Ειναι πολυ παλαιων αρχων κινηση αυτη και σημερα, οι σχεσεις και οι γνωριμιες, ειναι πολυ δυσκολες, δυσπιστες και ωμες θα ελεγα υπο προυποθεσεις
Ρε πουστη τραβα και γαμησου με εχεις πρηξει πια γαμημενε τραμπακουλαηλιθιε αν θελουμε τη γνωμη σου θα σε ρωτησουμε για γαντια. σκασε να συμβουλευεις για γυναικες ρε καθυστερημενε
Ρε πουστη τραβα και γαμησου με εχεις πρηξει πια γαμημενε τραμπακουλα
Αντε στον ΔΙΑΟΛΟ και παρα περα ρε καριολη και παρατα με πια
Καθυστερημενος εισαι και φαινεσαι αρχιδογλυφτη
Σε "υψηλών προδιαγραφών" γκόμενα σίγουρα θα μετρήσει.
Ορχιδέες είναι τα αγαπημένα μου. Οι cult γκόμενες το εκτιμάνε πολύ.
Τωρα αν περιμένεις να το εκτιμήσει η Μαριγούλα η κομμώτρια από το Κερατσίνι... έπεσες έξω...
Σε "υψηλών προδιαγραφών" γκόμενα σίγουρα θα μετρήσει.
Ορχιδέες είναι τα αγαπημένα μου. Οι cult γκόμενες το εκτιμάνε πολύ.
Τωρα αν περιμένεις να το εκτιμήσει η Μαριγούλα η κομμώτρια από το Κερατσίνι... έπεσες έξω...
Ενδιαφερεσαι μηπως να γινεις εσυ η γκομενα μου τραμπακουλα ?πες μας για τις γκομενες σου ρε επιδομα
Ενδιαφερεσαι μηπως να γινεις εσυ η γκομενα μου τραμπακουλα ?
Αντε και γαμησου σε κανενα παρκο και παρατα με ..... Πουστρακια σαν του λογου σου δε γαμαω
Κωλοτριψου αλλου
Ρε γαμιολη μπορεις να παψεις να ασχολησαι με την παρτη μου ?γιατι λοιπον μιλας για πραγματα που δεν εχεις ουτε προκειται να ζησεις ρε ηλιθιε ρομπα?