Νέα

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Περίμενε να το πιάσουμε απ την αρχή.
Είπες ότι την έστειλες πρώτη φορά λουλούδια και την σακάτεψες.
Φαντάζομαι εννοείς συναισθηματικά  :knockinb: :zfuck:  :fuck1:ε;

Οταν λες μετά τι εννοείς;
στην εξέλιξη της  σχέσης ή όταν κάποια φορά (φαντάζομαι αφού τα; χαλάσατε) της ξαναέστειλες λουλούδια;

υ.γ. την πρώτη φορά της τα έστειλες ανώνυμα;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Δε θα το 'κανα ποτέ, γιατί της περνάει το μήνυμα ότι είσαι το πουτανάκι της.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Περίμενε να το πιάσουμε απ την αρχή.
Είπες ότι την έστειλες πρώτη φορά λουλούδια και την σακάτεψες.
Φαντάζομαι εννοείς συναισθηματικά  :knockinb: :zfuck:   :fuck1:ε;

Οταν λες μετά τι εννοείς;
στην εξέλιξη της  σχέσης ή όταν κάποια φορά (φαντάζομαι αφού τα; χαλάσατε) της ξαναέστειλες λουλούδια;

υ.γ. την πρώτη φορά της τα έστειλες ανώνυμα;

Όχι ρε σκίουρε λάθος κατάλαβες.Τη φλέρταρα δεν τη σακάτεψα με την έννοια που εννοείς...Δουλεύαμε μαζί στον ίδιο χώρο αλλά σε διαφορετικό πόστο και γνωριστήκαμε...Στη γιορτή της τα είχα προσφέρει εγώ τα λουλούδια και είχε κατενθουσιαστεί...Δεν ήταν σχέση.Φλερτ ήταν που κράτησε λίγο,καθώς όταν έκανα τη πρόταση στο να γνωριστούμε καλύτερα ενώ στην αρχή ήταν θετική μάλλον το ξανασκέφτηκε και μου είπε πως έχει γκόμενο...Χυλόπιτα... :2funny: :2funny: :2funny:

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Αφου κανείς δεν στελνει πια λουλουδια (συμφωνα με οσα λέτε) γιατι η πολη ειναι γεματη ανθοπωλεια;   :think:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ποτε δεν καταλαβα το κονσεπτ
Γιατι να της στειλεις λουλουδια, απροσωπα + να χρεωθεις τα κερατά σου, αντι να της δωσεις κανα λουλουδακι στο χερι, αμα βγειτε

(ΥΓ Σνομπαρετε και το δωσιμο λουλουδιου ως αναχρονιστικο..??)

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τράβα στο cosmopolitan και ρώτα τι θέλουν οι ύαινες.
Άμα πάρεις κατατοπιστική απάντηση, σφύρα μου κλέφτικα.  :sunglasses:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Έχετε στείλει ποτέ και με ποιο σκοπό;
Μπορεί να διευκολύνει το καμάκι σε μια υψηλών προδιαγραφών γκόμενα;
Λοιπόν φίλε...Επειδή πριν 6 μήνες σκεφτόμουν τις ίδιες μαλακίες με εσένα αλλά προχώρησα και στην πράξη να στείλω λουλούδια 3 φορές στην χήρα γειτόνισσα και μία φορά σε κάποια άλλη λουλούδια. Ένα έχω να σου πω...Είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έκανα μέχρι τώρα και θα είναι και δικιά σου μαλακία αν το κάνεις αυτό!!! Και όμως όσο τρελό και να σου φαίνεται οι σημερινές γυναίκες δεν συγκινούνται από τέτοια!!! Και όμως δεν γουστάρουν τους ρομαντικούς σαν εσένα και εμένα!!! Και εγώ έλεγα μετά από αυτά που έζησα...Είναι δυνατόν το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να το απορρίπτουν; Είναι δυνατόν να στέλνεις ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια και να μην δέχονται να το παραλάβουν; Και όμως είναι δυνατόν!!! Τι κατάφερα; Ξόδεψα 200 ευρώ σε λουλούδια που θα ήταν προτιμότερο να τα έτρωγα στις πουτάνες που έχουν μεγαλύτερη αξία από αυτά τα ζώα!!! Κάτι άλλο δοκίμασε και όχι αυτό που σκέφτεσαι...Καλή επιτυχία!!! ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αλλά προχώρησα και στην πράξη να στείλω λουλούδια 3 φορές στην χήρα γειτόνισσα και μία φορά σε κάποια άλλη λουλούδια.

Είναι δυνατόν το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να το απορρίπτουν; Είναι δυνατόν να στέλνεις ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια και να μην δέχονται να το παραλάβουν;

Τι κατάφερα; Ξόδεψα 200 ευρώ σε λουλούδια

3 φορές στην ίδια γυναίκα λουλούδια δεν στέλνουμε, στέλνουμε μία φορά, κόστος 50 ευρώ και αν δεν υπάρχει ανταπόκριση τότε πάμε στις πουτάνες με τα υπόλοιπα 150 ευρώ.

αυτή που της έστειλες τρεις φορές λουλούδια αρνήθηκε να τα παραλάβει την τρίτη ας πούμε? λογικό, αυτό είναι συμπεριφορά παρενόχλησης και δείχνει ψιλοαπόγνωση, αυτό πράγματι δεν το γουστάρουν οι γυναίκες.

βέβαια όπως πάντα με τις γυναίκες υπάρχουν και τα ατυχήματα. και εγώ έστειλα λουλούδια ή μάλλον τα παρέδωσα ιδιοχείρως πριν λίγο καιρό και έφαγα πόρτα.

όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι των ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.

γι αυτό βοηθούν τα μπουρδέλα, ξελαμπικάρεις, ξεκαβλώνεις και αξιολογείς την κατάσταση ψύχραιμα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τράβα στο cosmopolitan και ρώτα τι θέλουν οι ύαινες.
Άμα πάρεις κατατοπιστική απάντηση, σφύρα μου κλέφτικα.  :sunglasses:

iphone, ipad ή καμιά καινούρια τσάντα.

3 φορές στην ίδια γυναίκα λουλούδια δεν στέλνουμε, στέλνουμε μία φορά, κόστος 50 ευρώ και αν δεν υπάρχει ανταπόκριση τότε πάμε στις πουτάνες με τα υπόλοιπα 150 ευρώ.

αυτή που της έστειλες τρεις φορές λουλούδια αρνήθηκε να τα παραλάβει την τρίτη ας πούμε? λογικό, αυτό είναι συμπεριφορά παρενόχλησης και δείχνει ψιλοαπόγνωση, αυτό πράγματι δεν το γουστάρουν οι γυναίκες.

βέβαια όπως πάντα με τις γυναίκες υπάρχουν και τα ατυχήματα. και εγώ έστειλα λουλούδια ή μάλλον τα παρέδωσα ιδιοχείρως πριν λίγο καιρό και έφαγα πόρτα.

δεν ξέρω που τα στείλατε παίδες αλλά το μυστικό είναι να τα στείλετε στο χώρο εργασίας και όχι στο σπίτι. Στο σπίτι μπορεί να μην τα δεχτεί, αλλά στην δουλεία μπροστά σε όλους τους συναδέλφους/συναδέλφισες θα θέλει να τα μοστράρει, ότι έχει θαυμαστές και καλά. Τόσο καριόλες είναι.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
ναι

(πρώτα ανταποκρίθηκε και μετά έστειλα)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Είναι πολύ ντεμοντέ πράξη να μην την κάνεις διότι σκορπας τα ωραία σου τα λεφτουδάκια κι ίσως γελοιοποιήσαι κιολας. Το κοινωνικό στάτους είναι αυτό που θα κάνει μια γκόμενα να σε συμπαθησει οχι τα μπουκέτα χαζολούλουδα.
Θα έβλεπα να της πάρεις λουλούδια σε γενέθλια ή γιορτή σε γκόμενα όμως με την οποία θα είχες σχέση

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ  :rockon: :rockon:

Στο σπιτι,στην δουλεια, στον δρομο παντου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Stories

Νέο!