Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.859
- Πόντοι
- 3.715
ναι ρε!
είσαι μαλάκας και καραμπουζουκλής, μπράβο!
ναι ρε!
Περίμενε να το πιάσουμε απ την αρχή.
Είπες ότι την έστειλες πρώτη φορά λουλούδια και την σακάτεψες.
Φαντάζομαι εννοείς συναισθηματικά ε;
Οταν λες μετά τι εννοείς;
στην εξέλιξη της σχέσης ή όταν κάποια φορά (φαντάζομαι αφού τα; χαλάσατε) της ξαναέστειλες λουλούδια;
υ.γ. την πρώτη φορά της τα έστειλες ανώνυμα;
ε, τι'ναι ρε κακομοιρε να στειλεις ανώνυμα λουλουδάκια;είσαι μαλάκας και καραμπουζουκλής, μπράβο!
ειδες που επιβεβαιωνομαι;αν πηγαινες με την πουτσα στο χερι και ενα καμπριο μερτσεντικο θα τον ξεχναγε και τον γκομενο και ολα.....
Αφου κανείς δεν στελνει πια λουλουδια (συμφωνα με οσα λέτε) γιατι η πολη ειναι γεματη ανθοπωλεια;
Λοιπόν φίλε...Επειδή πριν 6 μήνες σκεφτόμουν τις ίδιες μαλακίες με εσένα αλλά προχώρησα και στην πράξη να στείλω λουλούδια 3 φορές στην χήρα γειτόνισσα και μία φορά σε κάποια άλλη λουλούδια. Ένα έχω να σου πω...Είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έκανα μέχρι τώρα και θα είναι και δικιά σου μαλακία αν το κάνεις αυτό!!! Και όμως όσο τρελό και να σου φαίνεται οι σημερινές γυναίκες δεν συγκινούνται από τέτοια!!! Και όμως δεν γουστάρουν τους ρομαντικούς σαν εσένα και εμένα!!! Και εγώ έλεγα μετά από αυτά που έζησα...Είναι δυνατόν το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να το απορρίπτουν; Είναι δυνατόν να στέλνεις ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια και να μην δέχονται να το παραλάβουν; Και όμως είναι δυνατόν!!! Τι κατάφερα; Ξόδεψα 200 ευρώ σε λουλούδια που θα ήταν προτιμότερο να τα έτρωγα στις πουτάνες που έχουν μεγαλύτερη αξία από αυτά τα ζώα!!! Κάτι άλλο δοκίμασε και όχι αυτό που σκέφτεσαι...Καλή επιτυχία!!! ;)Έχετε στείλει ποτέ και με ποιο σκοπό;
Μπορεί να διευκολύνει το καμάκι σε μια υψηλών προδιαγραφών γκόμενα;
αλλά προχώρησα και στην πράξη να στείλω λουλούδια 3 φορές στην χήρα γειτόνισσα και μία φορά σε κάποια άλλη λουλούδια.
Είναι δυνατόν το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να το απορρίπτουν; Είναι δυνατόν να στέλνεις ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια και να μην δέχονται να το παραλάβουν;
Τι κατάφερα; Ξόδεψα 200 ευρώ σε λουλούδια
Τράβα στο cosmopolitan και ρώτα τι θέλουν οι ύαινες.
Άμα πάρεις κατατοπιστική απάντηση, σφύρα μου κλέφτικα.
3 φορές στην ίδια γυναίκα λουλούδια δεν στέλνουμε, στέλνουμε μία φορά, κόστος 50 ευρώ και αν δεν υπάρχει ανταπόκριση τότε πάμε στις πουτάνες με τα υπόλοιπα 150 ευρώ.
αυτή που της έστειλες τρεις φορές λουλούδια αρνήθηκε να τα παραλάβει την τρίτη ας πούμε? λογικό, αυτό είναι συμπεριφορά παρενόχλησης και δείχνει ψιλοαπόγνωση, αυτό πράγματι δεν το γουστάρουν οι γυναίκες.
βέβαια όπως πάντα με τις γυναίκες υπάρχουν και τα ατυχήματα. και εγώ έστειλα λουλούδια ή μάλλον τα παρέδωσα ιδιοχείρως πριν λίγο καιρό και έφαγα πόρτα.