You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εχετε προσποιηθεί οτι τελιώσατε σε οικο ανοχής?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 104
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
χωρίς να έχετε τελειώσει? το κατάλαβε η κοπέλα?το εχω κάνει 3-4 φορές την μία πρόλαβε είδε το προφυλακτικό και μαλλον το κατάλαβε.
αυτο το κανεις γιατι ειναι φολα η γκομενα και δεν σε φτιαχνει? της το λες εαν κατι δεν κανει καλα να το διορθωσει στο μελλον.ετσι απλα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
απο τι να ξεμπλεξεις;Αν είμαι κουρασμένος πχ και δεν βλέπω να τελιώνω το κάνω για να ξεμπλέκω χωρίς πολλα πολλά. ;)
συμφωνοι και όμως μια (καποιας ηλικίας) θίχθηκε .ακου ερωτησεις ...λες και τις νοιαζει τις πουτανες αν εχυσες 'η οχι ... το ευρω να πεφτει και χεστηκαν ειτε χυσεις με την πιπα ειτε καθολου
απο την πιθανή αγανάκτηση της που δεν τελιώνω, μια μου είχε πει δεν μπορώ να κάτσω μισή ώρα.απο τι να ξεμπλεξεις;
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
χωρίς να έχετε τελειώσει? το κατάλαβε η κοπέλα?το εχω κάνει 3-4 φορές την μία πρόλαβε είδε το προφυλακτικό και μαλλον το κατάλαβε.
Ωραίο θέμα ρε τυπε!!! Ενταξει σφυροκοπάς την τανα και κάποιες φορές μπορεί να σου ερθει να μην εξπερματώσεις, εγινε κάτι δηλαδη?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
και προσποιησαι οτι χυνεις ρε τυπε;ολα τα εχω ακουσει εδω μεσα τελικα.απο την πιθανή αγανάκτηση της που δεν τελιώνω, μια μου είχε πει δεν μπορώ να κάτσω μισή ώρα.
αμα δε μπορει διωχτην ρε δεν χρειαζεται να προσποιησαι.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 22
- Πόντοι
- 616
Και γιατι να το κανεις?Αν είμαι κουρασμένος πχ και δεν βλέπω να τελιώνω το κάνω για να ξεμπλέκω χωρίς πολλα πολλά. ;)
Λες ειμαι απλα κουρασμενος και... θα τα καταφερουμε μια αλλη φορα.
Ομως παιζει και το αλλο. Οτι δεν ειχες πραγματικη διαθεση να γαμησεις και το εκανες ετσι για την εμπειρια.
Εκει απλα χανεις τα λεφτα σου και μενεις στην ημιτελη φαση. Δυστυχως.
Επισκέπτης
να τον βγαζεις στα γρηγορα φιλε μη σε περνει πρεφα η πουτανα
Επισκέπτης
αλαν βγαζεις και κραυγη μετα?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.026
- Πόντοι
- 5.006
νταξει δεν τρεχει και τιποτα...απλα την επομενη μερα που θα βγειτε για καφε προσπαθεις να της εξηγησεις οτι ησουν κουρασμενος και αλλες τετοιες πιπες....αν ταιριαζετε σαν χαρακτηρες με την πουτανα,τα αλλα θα φτιαξουν στη συνεχεια....
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.787
- Πόντοι
- 3.760
Ναι!!
Και μάλιστα το έκανα επειδή την ψιλολυπήθηκα.
Πατρίτσια από Αλκιβιάδου 16α .Εκτός ότι ήτανε πτώμα στήν κούραση,όταν την γαμούσα από τον κώλο σε μια φάση που τον έβγαλα με σκοπό να της τον δώσω στο στόμα,είδα πάνω στήν καπότα λίγο αίμα.Ξενέρωσα τόσο που τον έβαλα ξανά στην κωλοτρυπίδα της και μετά από λίγο άρχισα ένα οσκαρικό βογγητό και καλά ότι τελείωσα.Την λυπήθηκε η ψυχή μου ειλικρινά!
Πατρίτσια από Αλκιβιάδου 16α .Εκτός ότι ήτανε πτώμα στήν κούραση,όταν την γαμούσα από τον κώλο σε μια φάση που τον έβγαλα με σκοπό να της τον δώσω στο στόμα,είδα πάνω στήν καπότα λίγο αίμα.Ξενέρωσα τόσο που τον έβαλα ξανά στην κωλοτρυπίδα της και μετά από λίγο άρχισα ένα οσκαρικό βογγητό και καλά ότι τελείωσα.Την λυπήθηκε η ψυχή μου ειλικρινά!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι αν της πεις ελα αρκετα φυγε τωρα λες να σε μαλωσει τυπε?Αν είμαι κουρασμένος πχ και δεν βλέπω να τελιώνω το κάνω για να ξεμπλέκω χωρίς πολλα πολλά. ;)
ισα ισα χαρη θα της κανεις
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εισαι και ανθρωπιστης δικε μουΝαι!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 202
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις