Νέα

εχετε προσποιηθεί οτι τελιώσατε σε οικο ανοχής?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
χωρίς να έχετε τελειώσει? το κατάλαβε η κοπέλα?το εχω κάνει 3-4 φορές την μία πρόλαβε είδε το προφυλακτικό και μαλλον το κατάλαβε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
πως γινεται να προσποιηθεις οτι εχυσες ρε τυπε  :S

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Σιγά μην αρχίσουμε να προσποιούμαστε οργασμό και οι άντρες τώρα. Αν δεν τελειώσεις στο μπουρδέλο δείξε τη δυσαρέσκεια σου στην πουτάνα και κάνε παράπονο στην τσατσά φεύγοντας, ότι βιάζονται...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
χωρίς να έχετε τελειώσει? το κατάλαβε η κοπέλα?το εχω κάνει 3-4 φορές την μία πρόλαβε είδε το προφυλακτικό και μαλλον το κατάλαβε.

αυτο το κανεις γιατι ειναι φολα η γκομενα και δεν σε φτιαχνει?  της το λες εαν κατι δεν κανει καλα να το διορθωσει στο μελλον.ετσι απλα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
ακου ερωτησεις ...λες και τις νοιαζει τις πουτανες αν εχυσες 'η οχι ... το ευρω να πεφτει και χεστηκαν ειτε χυσεις με την πιπα ειτε καθολου

OP
OP
A

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
Αν είμαι κουρασμένος πχ και δεν βλέπω να τελιώνω το κάνω για να ξεμπλέκω χωρίς πολλα πολλά. ;)

OP
OP
A

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
ακου ερωτησεις ...λες και τις νοιαζει τις πουτανες αν εχυσες 'η οχι ... το ευρω να πεφτει και χεστηκαν ειτε χυσεις με την πιπα ειτε καθολου
συμφωνοι και όμως μια (καποιας ηλικίας) θίχθηκε .

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Ωραίο θέμα ρε τυπε!!! Ενταξει σφυροκοπάς την τανα και κάποιες φορές μπορεί να σου ερθει να μην εξπερματώσεις, εγινε κάτι δηλαδη?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
απο την πιθανή αγανάκτηση της που δεν τελιώνω, μια μου είχε πει δεν μπορώ να κάτσω μισή ώρα.
και προσποιησαι οτι χυνεις ρε τυπε;ολα τα εχω ακουσει εδω μεσα τελικα.
αμα δε μπορει διωχτην ρε δεν χρειαζεται να προσποιησαι.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Αν είμαι κουρασμένος πχ και δεν βλέπω να τελιώνω το κάνω για να ξεμπλέκω χωρίς πολλα πολλά. ;)
Και γιατι να το κανεις?
Λες ειμαι απλα κουρασμενος και... θα τα καταφερουμε μια αλλη φορα.
Ομως παιζει και το αλλο. Οτι δεν ειχες πραγματικη διαθεση να γαμησεις και το εκανες ετσι για την εμπειρια.
Εκει απλα χανεις τα λεφτα σου και μενεις στην ημιτελη φαση. Δυστυχως.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
συμφωνοι και όμως μια (καποιας ηλικίας) θίχθηκε .

top.jpg

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να τον βγαζεις στα γρηγορα φιλε μη σε περνει πρεφα η πουτανα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.026
Πόντοι
5.006
νταξει δεν τρεχει και τιποτα...απλα την επομενη μερα που θα βγειτε για καφε προσπαθεις να της εξηγησεις οτι ησουν κουρασμενος και αλλες τετοιες πιπες....αν ταιριαζετε σαν χαρακτηρες με την πουτανα,τα αλλα θα φτιαξουν στη συνεχεια....

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.787
Πόντοι
3.760
Ναι!!
Και μάλιστα το έκανα επειδή την ψιλολυπήθηκα.
Πατρίτσια από Αλκιβιάδου 16α .Εκτός ότι ήτανε πτώμα στήν κούραση,όταν την γαμούσα από τον κώλο σε μια φάση που τον έβγαλα με σκοπό να της τον δώσω στο στόμα,είδα πάνω στήν καπότα λίγο αίμα.Ξενέρωσα τόσο που τον έβαλα ξανά στην κωλοτρυπίδα της και μετά από λίγο άρχισα ένα οσκαρικό βογγητό και καλά ότι τελείωσα.Την λυπήθηκε η ψυχή μου ειλικρινά! :( :( :( :( :(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατι αν της πεις ελα αρκετα φυγε τωρα λες να σε μαλωσει τυπε? :grin:
ισα ισα χαρη θα της κανεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι!!
Και μάλιστα το έκανα επειδή την ψιλολυπήθηκα.
Πατρίτσια από Αλκιβιάδου 16α .Εκτός ότι ήτανε πτώμα στήν κούραση,όταν την γαμούσα από τον κώλο σε μια φάση που τον έβγαλα με σκοπό να της τον δώσω στο στόμα,είδα πάνω στήν καπότα λίγο αίμα.Ξενέρωσα τόσο που τον έβαλα ξανά στην κωλοτρυπίδα της και μετά από λίγο άρχισα ένα οσκαρικό βογγητό και καλά ότι τελείωσα.Την λυπήθηκε η ψυχή μου ειλικρινά! :( :( :( :( :(
εισαι και ανθρωπιστης δικε μου :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom