Νέα

Εχετε πληρωσει ποτε μονο για μπανιστηρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
εγω ενα δεν καταλαβαινω..οι πιο πολλοι εδω μεσα μια παρτουζιτσα  σε ρδελο την εχετε κανει..ε εγω αντι να γαμω κοιταω σαν παρτουζα χωρις την ενεργο συμμετοχη μου.σιγα το πραγμα..

δεν σε κατακρινει κανεις αδερφε, ο καθενας με τα βιτσια του

ισα ισα που εγω προσωπικα σε παραδεχομαι, εγω τα δικα μου δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να τα μοιραστω...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Το site μού αρέσει και ασχολούμαι καμιά ώρα τη μέρα. Δε θέλω όμως να με κοροϊδεύουν. Θέλω να συμμετέχω σε συζητήσεις για πραγματικά θέματα και όχι σε φαντασιοπληξίες διαφόρων αργόσχολων (όπως ο πανο-φάνης)

και τοτε γιατι ασχολεισαι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

ισα ισα που εγω προσωπικα σε παραδεχομαι, εγω τα δικα μου δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να τα μοιραστω...

γιατι ρε θοδωρα... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;; δοκιμασε μας ρε μαν δωσε μια ευκαιρια στους συναγωνιστες :rockon: :rockon: :rockon:!!!

Επισκέπτης

δεν ειπα οτι με κατεκρινε κανεις..απλα τ απιστευτο που ειναι δεν καταλαβα!  :think:

Επισκέπτης
παιδια επειδη σε λιγο πρεπει να βγω θα μου απαντησετε στην ερωτηση? υπαρχει κανα ρισκο αν παω στο τσοντοσινεμα με την λεγαμενη?

Επισκέπτης
εσυ εισαι εισοδηματιας ειπαμε ανωτερη ταξη απερ μιντλ κλας... ;) ;) ;) :dancing: :dancing: :dancing:
οχι εισοδηματιας..απλα ο μπαμπας ξηγιεται αν τα παρει στο κρανιο και στααμτησει την πουτσισα..ουτε ενα ενσημο δεν εχω αδερφε!

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
οχι εισοδηματιας..απλα ο μπαμπας ξηγιεται αν τα παρει στο κρανιο και στααμτησει την πουτσισα..ουτε ενα ενσημο δεν εχω αδερφε!

αυτος ειναι Ο ορισμος του εισοδηματια ρε αδερφε.....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ωπα κατσε....

οταν λεσ γριες;

αχχχααα!!! σε τσακωσα φιλε μου γιαυτο δισταζες να τα αποκαλυψεις τα χουγια σου... :- :- :- :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: προς απολυτο μερια σε κοβω και σενα... ;) ;) ;) σας παραδεχομαι φιλαρα το εννοω ειλικρινα κοινωνικο εργο επιτελειτε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom