loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ναι, απ τον φλεβαρη-μαρτη
εισαι ταμειο πλερωνεσαι τωρα θοδωρα πριν με τι ασχολιουσουν;
ναι, απ τον φλεβαρη-μαρτη
εγω ενα δεν καταλαβαινω..οι πιο πολλοι εδω μεσα μια παρτουζιτσα σε ρδελο την εχετε κανει..ε εγω αντι να γαμω κοιταω σαν παρτουζα χωρις την ενεργο συμμετοχη μου.σιγα το πραγμα..
εισαι ταμειο πλερωνεσαι τωρα θοδωρα πριν με τι ασχολιουσουν;
καταλαβα..ολοι συναδελφοι εδω μεσα ειμαστε!μπα, ανεργια φιλος
Το site μού αρέσει και ασχολούμαι καμιά ώρα τη μέρα. Δε θέλω όμως να με κοροϊδεύουν. Θέλω να συμμετέχω σε συζητήσεις για πραγματικά θέματα και όχι σε φαντασιοπληξίες διαφόρων αργόσχολων (όπως ο πανο-φάνης)
δεν σε κατακρινει κανεις αδερφε, ο καθενας με τα βιτσια του
ισα ισα που εγω προσωπικα σε παραδεχομαι, εγω τα δικα μου δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να τα μοιραστω...
καταλαβα..ολοι συναδελφοι εδω μεσα ειμαστε!
δεν ειπα οτι με κατεκρινε κανεις..απλα τ απιστευτο που ειναι δεν καταλαβα!δεν σε κατακρινει κανεις αδερφε, ο καθενας με τα βιτσια του
ισα ισα που εγω προσωπικα σε παραδεχομαι, εγω τα δικα μου δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να τα μοιραστω...
καταλαβα..ολοι συναδελφοι εδω μεσα ειμαστε!
γιατι ρε θοδωρα... :S :S :S;;; δοκιμασε μας ρε μαν δωσε μια ευκαιρια στους συναγωνιστες !!!
χαχα ισως το κανω καποια στιγμη μαν
δεν ειπα οτι με κατεκρινε κανεις..απλα τ απιστευτο που ειναι δεν καταλαβα!
οχι εισοδηματιας..απλα ο μπαμπας ξηγιεται αν τα παρει στο κρανιο και στααμτησει την πουτσισα..ουτε ενα ενσημο δεν εχω αδερφε!εσυ εισαι εισοδηματιας ειπαμε ανωτερη ταξη απερ μιντλ κλας... ;) ;) ;)
ελπιζω μονο να μην αφορουν ζωα,γριες,τερατωδως χοντρες,κτλ...
εσυ Θοδωρα ειπες οτι ησουν οδηγος? πρεπει ναχεις ατσαλενια νευρα τυπε!πουθενα αδερφε, απλα υπαρχουν αποριες
Με τα original ασχολούμαι και με χαρά δίνω και συμβουλές λόγω παλαιότητας. ;)και τοτε γιατι ασχολεισαι
οχι εισοδηματιας..απλα ο μπαμπας ξηγιεται αν τα παρει στο κρανιο και στααμτησει την πουτσισα..ουτε ενα ενσημο δεν εχω αδερφε!
ωπα κατσε....
οταν λεσ γριες;
αυτος ειναι Ο ορισμος του εισοδηματια ρε αδερφε.....