Νέα

Εχετε πληρωσει ποτε μονο για μπανιστηρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
γιατι τι την θες ρε θοδωρα να γαμας τα γκομενακια σου εσυ στο σπιτι σου και να σε βλεπει  μεσω λαιβ καμ και να σε πλερωνει...;;

οχι ρε φιλε, (αυτη ηταν η ερωτηση) απλα ενας ειδονοβλεψιας δεν θα μπορουσε να μην εχει... φανταζομαι...
το πιο ευκολα προσβασιμο ματι...
φραγκα υπαρχουν...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Μήπως υπάρχει μια περίπτωση στο εκατομμύριο ο trompalion να μας δουλεύει όπως πολλοί άλλοι τον τελευταίο καιρό που γράφουν σελίδες επί σελίδων και παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως κάτι που δεν είναι απλά επειδή βαριούνται; :think:

κι ετσι να ναι ρε αδερφε, εχουμε τιποτα καλυτερο κι εμεις να κανουμε;

Επισκέπτης
οχι ρε φιλε, (αυτη ηταν η ερωτηση) απλα ενας ειδονοβλεψιας δεν θα μπορουσε να μην εχει... φανταζομαι...
φραγκα υπαρχουν...
ειπα ομως Θοδωρε τα ψευτικα δεν τα γουσταρω..αν ηταν ετσι εβαζα και μια τσοντα και ολα καλα..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
φραγκα υπαρχουν...

γιατι ρε θοδωρα δεν ειναι επιδειξιας ωστε να βαλει την λαιβ καμ να τον βλεπουν να την παιζει ματακιας ειναι οποτε δεν την χρειαζεται... ;) ;) ;)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μήπως υπάρχει μια περίπτωση στο εκατομμύριο ο trompalion να μας δουλεύει όπως πολλοί άλλοι τον τελευταίο καιρό που γράφουν σελίδες επί σελίδων και παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως κάτι που δεν είναι απλά επειδή βαριούνται; :think:

γιατι το λες αυτο παλιε συναγωνιστη... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S ;;;???!!!!!

Επισκέπτης
γιατι ρε θοδωρα δεν ειναι επιδειξιας ωστε να βαλει την λαιβ καμ να τον βλεπουν να την παιζει ματακιας ειναι οποτε δεν την χρειαζεται... ;) ;) ;)
ρε τυποι το ειπα χιλιες φορες απο καμερες και  τετοια δεν γουσταρω..θελω λαιβ και αληθινο που ειναι το περιεργο?  :think:

Επισκέπτης
αμα ηθελα να σαςδουλεψω θα το επαιζα γαμιας καιοχι ματακιας! σιγα την μαγκια νασαι ματακιας!

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

οχι ρε φιλε, εκει βλεπεις δεν δειχνεις

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
γιατι το λες αυτο παλιε συναγωνιστη... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S ;;;???!!!!!
Ε, δεν καταλαβαίνεις; Να σου θυμίσω ιστορίες του Πανο-φάνη, του ghorry και πολλών άλλων που απασχολούσαν το site επί μέρες (νύχτες για την ακρίβεια) και στο τέλος μας έλεγαν και ξενέρωτους που δεν ανεχτήκαμε μια πλάκα...

Επισκέπτης
εγω ενα δεν καταλαβαινω..οι πιο πολλοι εδω μεσα μια παρτουζιτσα  σε ρδελο την εχετε κανει..ε εγω αντι να γαμω κοιταω σαν παρτουζα χωρις την ενεργο συμμετοχη μου.σιγα το πραγμα..

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Χμ.... και τι κανεις εδω;
Το site μού αρέσει και ασχολούμαι καμιά ώρα τη μέρα. Δε θέλω όμως να με κοροϊδεύουν. Θέλω να συμμετέχω σε συζητήσεις για πραγματικά θέματα και όχι σε φαντασιοπληξίες διαφόρων αργόσχολων (όπως ο πανο-φάνης)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom