Επισκέπτης
Μου εχει τυχει αρκετες φορες να κανω τα εξοδα σε φιλους μου να γαμησουν σε πορνες μονο για να παρω ματι και να τον παιξω..πραγματικα ειναι πολυ καυλα..το εχει κανεις ποτε κανεις απο δω μεσα?
Τοχω κανει δωρεαν απο τρυπες σε τοιχους οικον ανοχης...πραγματικα 2 φορες αρκετα καλα...εχυσα...και μετα γαμησα και την τανα...Την 3 φορα ηταν πολυ εντονος ο παιχτης...σε φαση να βριζη τα θεια...μολης βγηκε η κορασιδα γελουσε με την τσατσα....εχυσα παλυ και στην συνεχια γαμησα κια την τανα,,,,Μου εχει τυχει αρκετες φορες να κανω τα εξοδα σε φιλους μου να γαμησουν σε πορνες μονο για να παρω ματι και να τον παιξω..πραγματικα ειναι πολυ καυλα..το εχει κανεις ποτε κανεις απο δω μεσα?
ωραιος εκανες και οικονομια...βεβαια εχει αλλη ανεση νασαι μεσα στο δωματιο αραχτος και να απολαμβανεις απο κοντα το θεαμα..εδινα και οδηγιες κανε της εκεινο κανε της το αλλο..πληρωνα βλεπεις και ειχα απαιτησεις!!Τοχω κανει δωρεαν απο τρυπες σε τοιχους οικον ανοχης...πραγματικα 2 φορες αρκετα καλα...εχυσα...και μετα γαμησα και την τανα...Την 3 φορα ηταν πολυ εντονος ο παιχτης...σε φαση να βριζη τα θεια...μολης βγηκε η κορασιδα γελουσε με την τσατσα....εχυσα παλυ και στην συνεχια γαμησα κια την τανα,,,,
ποιο εχει τρυπα?Τοχω κανει δωρεαν απο τρυπες σε τοιχους οικον ανοχης
Θα πλήρωνα για μάτι μόνο αν ήξερα ότι δε μπορώ να συμμετέχω οπότε πληρώνω και βλέπω, αν πχ πετύχω κανα ζευγαράκι στο δρόμο κάπου δημόσια.. λέμε τώρα.
οχι δεν χρειαζεται κοστουμι..φτανει ναναι καλος γαμιας και ψωλαρας!και σε λίγο θα ρωτήσεις ποιος θέλει να πάμε μαζί για να παίρνω μάτι. Μήπως πρέπει να φοράει και κουστούμι?
και σε λίγο θα ρωτήσεις ποιος θέλει να πάμε μαζί για να παίρνω μάτι. Μήπως πρέπει να φοράει και κουστούμι?δικιο εχεις απο μια αποψη..απο την αλλη ειναι safe sex η φαση ασε που και το ματι ειναι απολαυση..δεν λεω φυσικα οτι το κανω συνεχεια αυτο..απλα που και που για αλλαγη
οχι δεν χρειαζεται κοστουμι..φτανει ναναι καλος γαμιας και ψωλαρας!
καμμια σχεση η..."κονσερβα" με το live τυπε...ετερον εκατερον!και γιατί δεν βλέπεις τσόντες που είναι και free ? θέλεις να είναι live ?
χαχαχα! οχι ειμαι μονο ματακιας οχι αδερφη!μηπως του πηρες και πιπουλα να του τον σηκωσεις ή το κρατας μυστικο μεχρι να εκδηλωθει?
ε αμα παρεις πιπες αδερφη εισαι τι εισαι? οχι οτι εχω προβλημα με τους gay, απλα δεν ειναι το βιτσιο μου..δεν ειπα κατι τετοιο.
στην Μαραθωνος 20 παιρνουν μην κανεις οτι τα ξερεις ολα!Και ύστερα βγήκαν οι δράκοι...
Ανέβηκαν, βλέπω, οι τιμές για το γαμήσι στο Μεταξουργείο...
Γιατί υπάρχει 20 τύπε;στην Μαραθωνος 20 παιρνουν μην κανεις οτι τα ξερεις ολα!
μηπως του πηρες και πιπουλα να του τον σηκωσεις ή το κρατας μυστικο μεχρι να εκδηλωθει?πριν 2 μερες πηραμε μια πορνη απο την οδο Κωνσταντινουπολεως πληρωσα να την γαμησει απο τον κωλο και πραγματικα απολαυσα ματι! της εσκισε την κωλοτρυπιδα και επαιξα μια υπεροχη μαλακια απολαμβανοντας το θεαμα!
Μαραθωνος και Αχιλλεως μεσα στο στενακι 20 παιρνουν..αλλα εχει καλεςΓιατί υπάρχει 20 τύπε;