Νέα

Εχετε πληρωσει ποτε μονο για μπανιστηρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μου εχει τυχει αρκετες φορες να κανω τα εξοδα σε φιλους μου να γαμησουν σε πορνες μονο για να παρω ματι και να τον παιξω..πραγματικα ειναι πολυ καυλα..το εχει κανεις ποτε κανεις απο δω μεσα?  :2on1:

Επισκέπτης
πριν 2 μερες πηραμε μια πορνη απο την οδο Κωνσταντινουπολεως πληρωσα να την γαμησει απο τον κωλο και πραγματικα απολαυσα ματι! της εσκισε την κωλοτρυπιδα  :zfuck: και επαιξα μια υπεροχη μαλακια απολαμβανοντας το θεαμα!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μου εχει τυχει αρκετες φορες να κανω τα εξοδα σε φιλους μου να γαμησουν σε πορνες μονο για να παρω ματι και να τον παιξω..πραγματικα ειναι πολυ καυλα..το εχει κανεις ποτε κανεις απο δω μεσα?  :2on1:
Τοχω κανει δωρεαν απο τρυπες σε τοιχους οικον ανοχης...πραγματικα 2 φορες αρκετα καλα...εχυσα...και μετα γαμησα και την τανα...Την 3 φορα ηταν πολυ εντονος ο παιχτης...σε φαση να βριζη τα θεια...μολης βγηκε η κορασιδα γελουσε με την τσατσα....εχυσα παλυ και στην συνεχια γαμησα κια την τανα,,,, :grin:

Επισκέπτης
Τοχω κανει δωρεαν απο τρυπες σε τοιχους οικον ανοχης...πραγματικα 2 φορες αρκετα καλα...εχυσα...και μετα γαμησα και την τανα...Την 3 φορα ηταν πολυ εντονος ο παιχτης...σε φαση να βριζη τα θεια...μολης βγηκε η κορασιδα γελουσε με την τσατσα....εχυσα παλυ και στην συνεχια γαμησα κια την τανα,,,, :grin:
ωραιος εκανες και οικονομια...βεβαια εχει αλλη ανεση νασαι μεσα στο δωματιο αραχτος και να απολαμβανεις απο κοντα το θεαμα..εδινα και οδηγιες κανε της εκεινο κανε της το αλλο..πληρωνα βλεπεις και ειχα απαιτησεις!! :grin:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ρε φίλε σόρυ κι όλας, μια γκόμενα που θα μπορούσα να πληρώσω και να την γαμήσω... Θα την γάμαγα !

Θα πλήρωνα για μάτι μόνο αν ήξερα ότι δε μπορώ να συμμετέχω οπότε πληρώνω και βλέπω, αν πχ πετύχω κανα ζευγαράκι στο δρόμο κάπου δημόσια.. λέμε τώρα.

Επισκέπτης
δικιο εχεις απο μια αποψη..απο την αλλη ειναι safe sex η φαση ασε που και το ματι ειναι απολαυση..δεν λεω φυσικα οτι το κανω συνεχεια αυτο..απλα που και που για αλλαγη

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Θα πλήρωνα για μάτι μόνο αν ήξερα ότι δε μπορώ να συμμετέχω οπότε πληρώνω και βλέπω, αν πχ πετύχω κανα ζευγαράκι στο δρόμο κάπου δημόσια.. λέμε τώρα.

μερακλής ο Πατακός  :grin:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
δικιο εχεις απο μια αποψη..απο την αλλη ειναι safe sex η φαση ασε που και το ματι ειναι απολαυση..δεν λεω φυσικα οτι το κανω συνεχεια αυτο..απλα που και που για αλλαγη
και σε λίγο θα ρωτήσεις ποιος θέλει να πάμε μαζί για να παίρνω μάτι. Μήπως πρέπει να φοράει και κουστούμι?

Επισκέπτης
φαση πριν λιγες εβδομαδες στο Μεταξουργειο..πηγα με φιλο ψωλαρα μπουρδελοτσαρκα..βρηκαμε μια πολυ αξιογαμητη γκομενιτσα γυρω στα 23..της ειπα οτι ηθελα να παρω μονο ματι και ζητησε να πληρωσω και γω 10ε (20 επαιρνε για γαμησι) πρωκτικο δεν εκανε και μεσα στο δωματιο της εδωσα αλλα 20 για να κατσει..ο φιλος με πουτσα 19 εκατοστα της εσκισε αλυπητα τον κωλο..εγω εβλεπα και το επαιζα και εχυσα ακουγοντας τις τσιριδες της γκομενας και βλεποντας το αγριο ανωμαλο γαμησι που της εριχνε ο κολλητος...πολυ μεγαλυτερη ηδονη και απο το γαμησι ενιωσα τυποι!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
πριν 2 μερες πηραμε μια πορνη απο την οδο Κωνσταντινουπολεως πληρωσα να την γαμησει απο τον κωλο και πραγματικα απολαυσα ματι! της εσκισε την κωλοτρυπιδα  :zfuck: και επαιξα μια υπεροχη μαλακια απολαμβανοντας το θεαμα!
μηπως του πηρες και πιπουλα να του τον σηκωσεις ή το κρατας μυστικο μεχρι να εκδηλωθει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom