κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.697
- Πόντοι
- 19.795
Έχω δύο γκόμενες που τις πηδαω χωρίς να πληρώσω.
Εισαι Κουλης και με τη βουλα δηλαδη (προσπαθω να κανω χιουμορ )Έχω δύο γκόμενες που τις πηδαω χωρίς να πληρώσω.
Ευτυχως που δεν ειμαι Κουλος.Εισαι Κουλης και με τη βουλα δηλαδη (προσπαθω να κανω χιουμορ )
Να το προσέξεις όμως λίγο, γιατί, αν συνεχιστεί ο έρωτας με Βούλα και Κούλα, παίζει να μείνεις και κουλός. Είμαστε και σε δύκολες ηλικίες τύπε, δε μας παίρνει πλέον για κακώσεις, στραμπουλήγματα και σπασίματα. Ή απο χέσιμο θα πάμε σε αυτή την ηλικία, ή απο πέσιμοΕυτυχως που δεν ειμαι Κουλος.
Ποτε δεν μπορεσα να απαντησω στο βαθυστοχαστο φιλοσοφικο ερωτημα: "Το χερι μου ταλαιπωρει την πουτσα μου; Η, η πουτσα μου το χερι μου;"Να το προσέξεις όμως λίγο, γιατί, αν συνεχιστεί ο έρωτας με Βούλα και Κούλα, παίζει να μείνεις και κουλός. Είμαστε και σε δύκολες ηλικίες τύπε, δε μας παίρνει πλέον για κακώσεις, στραμπουλήγματα και σπασίματα. Ή απο χέσιμο θα πάμε σε αυτή την ηλικία, ή απο πέσιμο
Κοίταξε...Ποτε δεν μπορεσα να απαντησω στο βαθυστοχαστο φιλοσοφικο ερωτημα: "Το χερι μου ταλαιπωρει την πουτσα μου; Η, η πουτσα μου το χερι μου;"
Να συμπληρώσω dj, μουσάτους και τατουαζατους. Όλοι τους με τεράστιο κύκλο...Αλλη μια δικαιωση του @Sub-Zero οτι μονο οι μπαρμεν γαμανε στην Ελλαδα
Για μουσάτους και τατουαζάτους δεν ξέρω. Μπάρμεν και DJ, ναί γαμάνε αρκετά. Το γεγονός βέβαια οτι ο μέσος όρος ηλικίας ενός μπάρμαν ή DJ είναι βία 35, παίζει το ρόλο του. Η μισομεθυσμένη milf, που λιγώνει με το τεκνάκι στη μπάρα, θα του κάτσει, μετά απο 3-4 σφηνάκια... νομίζω το έχω ξαναγράψει, αλλά, όταν, μια φορά και ένα καιρό, έβγαζα μεροκάματο σαν DJ, έχω δώσει πίπα σε τουρίστρια στο booth. Ενώ μιξάριζα.Να συμπληρώσω dj, μουσάτους και τατουαζατους. Όλοι τους με τεράστιο κύκλο...
Η, και απο τα δυο. Προχθες πηγα να κανω πεσιμο σε μια πιτσιρικα και εφαγα το χεσιμο της ζωης μου.Να το προσέξεις όμως λίγο, γιατί, αν συνεχιστεί ο έρωτας με Βούλα και Κούλα, παίζει να μείνεις και κουλός. Είμαστε και σε δύκολες ηλικίες τύπε, δε μας παίρνει πλέον για κακώσεις, στραμπουλήγματα και σπασίματα. Ή απο χέσιμο θα πάμε σε αυτή την ηλικία, ή απο πέσιμο
Μιλάς με γρίφους γέροντα. Και, ζείς επικυνδύνωςΗ, και απο τα δυο. Προχθες πηγα να κανω πεσιμο σε μια πιτσιρικα και εφαγα το χεσιμο της ζωης μου.
Μιλάς με γρίφους γέροντα. Και, ζείς επικυνδύνως
Τι λέ ρε τύπε! Έχεις δεί που έχουν φτάσει οι τιμές στις κρέμες χεριών, για να έχουμε απαλά και ζουμερά χέρια για να την παίζουμε;δεν υπαρχει τζαμπα αφου και οι γκομενες σε τρωνε λεφτα οποτε μονο η χουφτα ειναι τζαμπα
1. Δλδ υπάρχουν επι πληρωμή που δεν είναι πουτανες;Με πόσες γκόμενές έχετε πάει (εξαιρούνται οι πουτανες και οι επί πληρωμή)
Έξω από τον χώρο της νύχτας η αιδοιοδεξαμενη συρρικνουται τα μάλα...Μέχρι να τελειώσω το σχολείο είχα πάει με 2 , το καλοκαίρι που τελείωσα πήγα για δουλειά Χιλιαδου κ της έκανα 8, μετά από το 2010 έως το 2018 πήγαινα με 10-12 γκόμενες το χρόνο τις περισσότερες καλοκαίρια δούλευα barman σε μεγάλο club στη χαλκιδα . Οκτώβρη του 2018 έως Σεπτέμβρη του 2022 με μια!
Από το Σεπτέμβρη που χώρισα έως τώρα έχω πάει με άλλες δυο άλλα άργησα να μπω ξανά στο παιχνίδι αρκετούς μήνες γιατί μου έχει στοιχίσει πολύ ο χωρισμός!
Για μουσάτους και τατουαζάτους δεν ξέρω. Μπάρμεν και DJ, ναί γαμάνε αρκετά. Το γεγονός βέβαια οτι ο μέσος όρος ηλικίας ενός μπάρμαν ή DJ είναι βία 35, παίζει το ρόλο του. Η μισομεθυσμένη milf, που λιγώνει με το τεκνάκι στη μπάρα, θα του κάτσει, μετά απο 3-4 σφηνάκια... νομίζω το έχω ξαναγράψει, αλλά, όταν, μια φορά και ένα καιρό, έβγαζα μεροκάματο σαν DJ, έχω δώσει πίπα σε τουρίστρια στο booth. Ενώ μιξάριζα.
Η πραγματικότητα είναι οτι αυτό το "γαμάω αβέρτα" έχει γλύκα τους πρώτους έξι μήνες, άν το άθλημα το έχεις για κανονική δουλειά. Μετά το εξάμηνο, προτιμάς να το αποφεύγεις, γιατί δημιουργεί προβλήματα. Στην καθημερινότητά σου, στη δουλειά σου, στην ηρεμία σου.