psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Ξέρω γω είναι τόσες πολλές.Εσύ δεν μας είπες ομως
Ξέρω γω είναι τόσες πολλές.Εσύ δεν μας είπες ομως
Νομίζω εγώ δύο παραπάνω.Ξέρω γω είναι τόσες πολλές.
Γι αυτό είμαι σίγουροςΝομίζω εγώ δύο παραπάνω.
Και γωΓι αυτό είμαι σίγουρος
Ρε φίλε εγώ δε πηδαω στα μπορδελα του 20ρικου που σου δίνουν δώρο κονδυλώματα. Ας είμαστε ειλικρινείς εδώΚαι γω
εννοειται ΧΩΡΙΣ τις πουτανες . Δεν ειναι πολλες για την ηλικια μου . Ο Σπαλιαρας εχει 4000++++Χωρίς τις πουτανες;
Τι να πω η χούφτα σου το ξέρειεννοειται ΧΩΡΙΣ τις πουτανες . Δεν ειναι πολλες για την ηλικια μου . Ο Σπαλιαρας εχει 4000++++
τύπε γιατί πιστευεις ότι παίζει μόνο ή ιερόδουλες ή γκόμενες?Τι να πω η χούφτα σου το ξέρει
σωστὀς, ωραίο θεμα. οπως και να εχει και το ψεμα εχει ενδιαφερον. ξερω πολυ καλα τι θα διαβαζαρε παίκτη τι παπάτζα θέμα ειναι αυτο... ή φίδια θα διαβάσεις ή φίδια.
Ρώτα καλυτερα αν σε καποιον συναγωνστή του έχει κάτσει σεξεργάτρια χωρίς να του ζητήσει λεφτά
Μάλλον έχεις κάποια σύγχυση στο κεφάλι σου .ΤεσπαΡε φίλε εγώ δε πηδαω στα μπορδελα του 20ρικου που σου δίνουν δώρο κονδυλώματα. Ας είμαστε ειλικρινείς εδώ
Πολυ μπερδεμα πραγματικαρε παίκτη τι παπάτζα θέμα ειναι αυτο... ή φίδια θα διαβάσεις ή φίδια.
Ρώτα καλυτερα αν σε καποιον συναγωνστή του έχει κάτσει σεξεργάτρια χωρίς να του ζητήσει λεφτά
κακως..πολυ κακωςρε τύπε δεν καταγράφουμε σε εξελ...
Υπαρχει χωρίς πληρωμή ρε παιδιά?????Με πόσες γκόμενές έχετε πάει (εξαιρούνται οι πουτανες και οι επί πληρωμή)
αμα ειστε στην ιδια παρεα,κυκλο,εχετε τους ιδιους φιλους,ισωςΥπαρχει χωρίς πληρωμή ρε παιδιά?????
Σωπα ρε φιλε, δεν τοχω ξανακούσειαμα ειστε στην ιδια παρεα,κυκλο,εχετε τους ιδιους φιλους,ισως
και εγω γι αυτο εκανα το ποστ να δω εαν υπαρχει χωρις.... ολοι ψευτες ρεΣωπα ρε φιλε, δεν τοχω ξανακούσει