καθημερινη εξοδου ειμαι ομως. Τελειωσα το μεσημερι την υπηρεσια γυρισα σπιτι μου
Τύπε, πληρώνεσαι διατροφή ή τρως μέσα;
καθημερινη εξοδου ειμαι ομως. Τελειωσα το μεσημερι την υπηρεσια γυρισα σπιτι μου
τυπε τι πολεμικη τεχνη ξερεις?
τυπε δεν εχουν πρακτικη εφαρμογη στο δρομο αυτες οι τεχνες :SΤaekwondo κυριως εχω κανει.
Τι εγινε τυπε, πηγες σε αυτο τα προγραμματα για την επαναπροωθηση μεταναστων και σε εστειλαν πισω στο Πακισταν;τύπε μου εντελώς παράνοια η Αθήνα πάντως....
από τη μια μου αρέσει η νυχτερινή ζωή σας αλλά από την άλλη δεν τη πάλευα λεπτό τη μέρα, να δουλευα σε αυτή την πόλη δλδ..
τυπε δεν εχουν πρακτικη εφαρμογη στο δρομο αυτες οι τεχνες :S
Τι αλλο εχεις κανει;Τaekwondo κυριως εχω κανει.
Τι εγινε τυπε, πηγες σε αυτο τα προγραμματα
τυπε δεν εχουν πρακτικη εφαρμογη στο δρομο αυτες οι τεχνες :S
Τaekwondo κυριως εχω κανει.
ελα, ρε για ποσο καιρο? τι ζωνη εχεις?
Αν ο αλλος ειναι αγυμναστος δεν μπορει να σε αντιμετωπισει ρε συ....
ακομη και ενας γυμνασμενος σε γυμναστηρια μονο δεν μπορει να τα βαλει με παιδακια που εχουν μαυρη ζωνη και κανουν 2-3 χρονια taekwondo .
ανάλογα με πόσο τρελό άνθρωπο έχουν να κάνουν....
Με τι βαθμολογια τυπε;Μαυρη και 2 dan![]()
σιγα μην του δωσουν και ομολογα τυπεΈχω μία απορία.
Αν κάποιος κλέψει χρηματικό ποσό σε Ευρω, και τον πιάσουν αλλά δεν αναφέρει που είναι τα λεφτά και φάει παραπάνω ποινή, δεν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος άμεσα σε περίοδο πτώχευσης, από την στιγμή που δεν θα έχουν τα χρήματα καμία αξία?![]()
Θυμαμαι παιζαμε με θωρακες ... και ξαφνικα τρωω μια ... και κανω ενα "αααααα...." και με βλεπει ο δασκαλος τρεχει απευθειας με ξαπλωνει κατω και μου βγαζει το θωρακα μαλακα κοντεψα να πεθανω... να μεινω επιτοπου
ο μαλεας ο αλλος βαρουσε σχετικα δυνατα για προπονηση και του το ειπα... πιο ηρεμα τιποτα αυτος εκει