Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τύπε μου εντελώς παράνοια η Αθήνα πάντως....
από τη μια μου αρέσει η νυχτερινή ζωή σας αλλά από την άλλη δεν τη πάλευα λεπτό τη μέρα, να δουλευα σε αυτή την πόλη δλδ..
Τι εγινε τυπε, πηγες σε αυτο τα προγραμματα για την επαναπροωθηση μεταναστων και σε εστειλαν πισω στο Πακισταν;  :think:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε δεν εχουν πρακτικη εφαρμογη στο δρομο αυτες οι τεχνες :S

Αν ο αλλος ειναι αγυμναστος δεν μπορει να σε αντιμετωπισει ρε συ....

ακομη και ενας γυμνασμενος σε γυμναστηρια μονο δεν μπορει να τα βαλει με παιδακια που εχουν μαυρη ζωνη και κανουν 2-3 χρονια taekwondo .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εκτος και αν πεσεις σε κανεναν πυγμαχο ή που κανει και αυτος κατι...

οι πυγμαχοι ειναι ζορικη υποθεση αμα σε βουτηξουν σε ελιωσαν

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αν ο αλλος ειναι αγυμναστος δεν μπορει να σε αντιμετωπισει ρε συ....

ακομη και ενας γυμνασμενος σε γυμναστηρια μονο δεν μπορει να τα βαλει με παιδακια που εχουν μαυρη ζωνη και κανουν 2-3 χρονια taekwondo .

ανάλογα με πόσο τρελό άνθρωπο έχουν να κάνουν....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ανάλογα με πόσο τρελό άνθρωπο έχουν να κάνουν....

Κανονικα τα παιδακια αν δεν ειναι βλαμενα δεν θα τον κτυπησουν αλλα θα τον απωθησουν αυτον που ερχεται να τους επιτεθει ... εσυ δεν επιτιθεσαι φυσικα ποτε πρωτος

Γιατι αμα βαλεις κλοτσια στον αλλον και παθει καμια ζημια θα σε τρεχουνε και θα σε πειραξει και εσενα οτι κτυπησες καποιον καταλαβες?  Δεν τα κανεις αυτα για να δερνεις κοσμο δεν ειναι τοσο απλο αν το βλεπεις εκτος.Δεν βγαινεις να βαρεσεις δηλαδη... η καυλα σου φευγει μεσα στην προπονηση που παιζεις (με θωρακες) με τους συναθλητες σου :P

Μια φορα μου ειχε δωσει ενας μαλακας μια ... και πηγε να μου κοψει την αναπνοη.... δεν παιζεις με αυτα φαντασου να την ετρωγες δυνατα και χωρις θωρακα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θυμαμαι παιζαμε με θωρακες ... και ξαφνικα τρωω μια ... και κανω ενα "αααααα...." και με βλεπει ο δασκαλος τρεχει απευθειας με ξαπλωνει κατω και μου βγαζει το θωρακα μαλακα κοντεψα να πεθανω... να μεινω επιτοπου  :2funny:

ο μαλεας ο αλλος βαρουσε σχετικα δυνατα για προπονηση και του το ειπα... πιο ηρεμα τιποτα αυτος εκει

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Έχω μία απορία.

Αν κάποιος κλέψει χρηματικό ποσό σε Ευρω, και τον πιάσουν αλλά δεν αναφέρει που είναι τα λεφτά και φάει παραπάνω ποινή, δεν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος άμεσα σε περίοδο πτώχευσης, από την στιγμή που δεν θα έχουν τα χρήματα καμία αξία?  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έχω μία απορία.

Αν κάποιος κλέψει χρηματικό ποσό σε Ευρω, και τον πιάσουν αλλά δεν αναφέρει που είναι τα λεφτά και φάει παραπάνω ποινή, δεν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος άμεσα σε περίοδο πτώχευσης, από την στιγμή που δεν θα έχουν τα χρήματα καμία αξία?  :think:
σιγα μην του δωσουν και ομολογα τυπε :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Θυμαμαι παιζαμε με θωρακες ... και ξαφνικα τρωω μια ... και κανω ενα "αααααα...." και με βλεπει ο δασκαλος τρεχει απευθειας με ξαπλωνει κατω και μου βγαζει το θωρακα μαλακα κοντεψα να πεθανω... να μεινω επιτοπου  :2funny:

ο μαλεας ο αλλος βαρουσε σχετικα δυνατα για προπονηση και του το ειπα... πιο ηρεμα τιποτα αυτος εκει

ε από τέτοιες παπάρες έφαγα το γόνατο μου.....
με έβαζε ο μαλάκας ο δάσκαλος ζευγάρι να κάνω προπόνηση με ένα γομάρι 120 κιλά (εγώ τότε 68-70) και σε μια προβολή κρακ την μια .... επίδεσμοι λίγο καιρό.
ε την δεύτερη ραγισμα....
είχα προοπτική έλεγε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom