Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν παιζω ξυλο στο δρομο ρε αυτα ειναι για τους κανιβαλους.

Μονο σαν αυτοαμυνα αμα δεν μπορεις να αποφυγεις και σε πλησιαζει ο αλλος...

ριχνεις βεβαια μια προειδοποιηση.... να μην κανει το λαθος και μετα του λες εγω σε προειδοποιησα

:P

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ριχνεις βεβαια μια προειδοποιηση.... να μην κανει το λαθος και μετα του λες εγω σε προειδοποιησα

:P

πριν ή μετά που θα σε πιτσιλίσει; :cum:

αν ήξερες να παίζεις ξύλο μπόλντη ούτε προειδοποίηση ούτε τίποτα..έρχεται-βαράς τέλος. κανόνας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εμενα κατι μου λεει οτι του ειπε μαλακια ο μπλοντ για αυτο νευριασε και ο αλλος, και την εκανε μην φαει ξυλο.  :tooth: :tooth:

Του ειπα να κοιταει αλλη φορα.... και του εδειξα το ματι μου τιποτα αλλο δεν τον εβρισα.

ελα εφταιγε ασχημα αλλος θα τον ειχε πατησει σε αυτες τις περιπτωσεις αν δεν εισαι μαλακισμενο

σηκωνεις το χερι και λες με συγχωρεις για την τρομαρα που δινεις και στον οδηγο
και ληγει εκει... απλο.

Επισκέπτης
ΣΗμερα παραλιγο και θα πηγαινα.... ηταν ενα βλαμενο και περπατουσε στην μεση του δρομου χωρις να με δει ... του παταω την κορνα και του κανω να βλεπεις αλλη φορα... και παρεξηγηθηκε ο μαλεας και αρχισε να φωναζει... κοντοστεκομαι λιγο ανοιγω το παραθυρο και ερχεται προς το μερος μου... ελα ελα μου ελεγε ο βλακας  :2funny: :2funny:.... θα σε πατησουν ρε βλαμενε του κανω ετσι οπως πηγαινεις. Και σηκωθηκα και εφυγα.

Τι βλαμενα κυκλοφορουν ρε πουστη μου  :2funny: :2funny:

καλά ρε τύπε υπηρεσία δεν είχες σήμερα;  :think:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Του ειπα να κοιταει αλλη φορα.... και του εδειξα το ματι μου τιποτα αλλο δεν τον εβρισα.

τον αγριοκοίταξες δολοφονικά τίποτα και φοβήθηκε και για το παίξει άνετος έκανε ιστορία ?  :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τον αγριοκοίταξες δολοφονικά τίποτα και φοβήθηκε και για το παίξει άνετος έκανε ιστορία ?  :rolleyes:

Απο βλαμενους εχει γεμισει ο τοπος.... σημερα πηγε να μου μπει ενας μπροστα χωρις φλας. Ο αλλος εκανε σφηνες χωρις φλας.... ε τα χουμε ξαναπει

Επισκέπτης
καθημερινη εξοδου ειμαι ομως. Τελειωσα το μεσημερι την υπηρεσια γυρισα σπιτι μου

τύπε εγώ πιστεύω ότι ήσουν εξαντλημένος από την υπηρεσία, γι αυτό δεν τον έδειρες

άμα ήσουν ξεκούραστος δε γλύτωνε με τίποτα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Απο βλαμενους εχει γεμισει ο τοπος.... σημερα πηγε να μου μπει ενας μπροστα χωρις φλας. Ο αλλος εκανε σφηνες χωρις φλας.... ε τα χουμε ξαναπει

για πια πόλη μιλάμε ?
Αθήνα ?
καλά εγώ δεν είναι να κατεβαίνω προς τα κει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εμ για αυτο δεν βιαστηκα να σου απαντησω  :P

τύπε μου εντελώς παράνοια η Αθήνα πάντως....
από τη μια μου αρέσει η νυχτερινή ζωή σας αλλά από την άλλη δεν τη πάλευα λεπτό τη μέρα, να δουλευα σε αυτή την πόλη δλδ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom