apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι τυπε ειναι ευαισθητα στομαχια εδω :Sνα ανεβάσω φώτο;
οχι τυπε ειναι ευαισθητα στομαχια εδω :Sνα ανεβάσω φώτο;
οχι,ελληνα...ειχε παει κολομβιοα για εμπορευμα κ τον τσιμπησανε στ αεροδρομιο...ειναι απαραιτητο ενα ατομο με εμπειρια κ που ειναι επιρρεπης στο εγκλημα απο μικρος...
απολυτε ξερεις καλα τον κομπο της κολομβιανης γραβατας ?δεν τον γραβατωσε κανενας?
εδω τον τσιμπησαν φιλε...στο δικο μας αεροδρομιο...εδωσε ενα ποσον κ την σκαπουλαρε...ε,παραταση εδωσε μωρε για λιγο καιρο...οταν το εχεις στο αιμα σ το εγκλημα παλι στη στενη θα βρεθεις...τον τσιμπησαν στην κολομβια τυπε?
τον εχωσαν στην φυλακα εκει?
δεν τον γραβατωσε κανενας?
τυπε εχουμε κανει λεπτομερεστατη αναλυση στο θρεντ της κολομβιας με τον παμμεγιστο αρκανς εδω και χρονιααπολυτε ξερεις καλα τον κομπο της κολομβιανης γραβατας ?
δεν τον γραβατωσε κανενας?
το ξερω εχω δει φωτοτυπε εχουμε κανει λεπτομερεστατη αναλυση στο θρεντ της κολομβιας με τον παμμεγιστο αρκανς εδω και χρονια
μπαχαλακιας τυπε?το ξερω εχω δει φωτο
ετσι ρωτησα για να γινεται κουβεντα
οχιμπαχαλακιας τυπε?
καλα σε καταλαβα
μπαχαλακιας τυπε?
καλα σε καταλαβα
ΣΗμερα παραλιγο και θα πηγαινα.... ηταν ενα βλαμενο και περπατουσε στην μεση του δρομου χωρις να με δει ... του παταω την κορνα και του κανω να βλεπεις αλλη φορα... και παρεξηγηθηκε ο μαλεας και αρχισε να φωναζει... κοντοστεκομαι λιγο ανοιγω το παραθυρο και ερχεται προς το μερος μου... ελα ελα μου ελεγε ο βλακας .... θα σε πατησουν ρε βλαμενε του κανω ετσι οπως πηγαινεις. Και σηκωθηκα και εφυγα.
Τι βλαμενα κυκλοφορουν ρε πουστη μου
Εκανες την κοτα τυπε;ΣΗμερα παραλιγο και θα πηγαινα.... ηταν ενα βλαμενο και περπατουσε στην μεση του δρομου χωρις να με δει ... του παταω την κορνα και του κανω να βλεπεις αλλη φορα... και παρεξηγηθηκε ο μαλεας και αρχισε να φωναζει... κοντοστεκομαι λιγο ανοιγω το παραθυρο και ερχεται προς το μερος μου... ελα ελα μου ελεγε ο βλακας .... θα σε πατησουν ρε βλαμενε του κανω ετσι οπως πηγαινεις. Και σηκωθηκα και εφυγα.
ΣΗμερα παραλιγο και θα πηγαινα.... ηταν ενα βλαμενο και περπατουσε στην μεση του δρομου χωρις να με δει ... του παταω την κορνα και του κανω να βλεπεις αλλη φορα... και παρεξηγηθηκε ο μαλεας και αρχισε να φωναζει... κοντοστεκομαι λιγο ανοιγω το παραθυρο και ερχεται προς το μερος μου... ελα ελα μου ελεγε ο βλακας .... θα σε πατησουν ρε βλαμενε του κανω ετσι οπως πηγαινεις. Και σηκωθηκα και εφυγα.
ψυχραιμια...ΣΗμερα παραλιγο και θα πηγαινα.... ηταν ενα βλαμενο και περπατουσε στην μεση του δρομου χωρις να με δει ... του παταω την κορνα και του κανω να βλεπεις αλλη φορα... και παρεξηγηθηκε ο μαλεας και αρχισε να φωναζει... κοντοστεκομαι λιγο ανοιγω το παραθυρο και ερχεται προς το μερος μου... ελα ελα μου ελεγε ο βλακας .... θα σε πατησουν ρε βλαμενε του κανω ετσι οπως πηγαινεις. Και σηκωθηκα και εφυγα.
το μουνοπανο τυπε :SΣΗμερα παραλιγο και θα πηγαινα.... ηταν ενα βλαμενο και περπατουσε στην μεση του δρομου χωρις να με δει ... του παταω την κορνα και του κανω να βλεπεις αλλη φορα... και παρεξηγηθηκε ο μαλεας και αρχισε να φωναζει... κοντοστεκομαι λιγο ανοιγω το παραθυρο και ερχεται προς το μερος μου... ελα ελα μου ελεγε ο βλακας .... θα σε πατησουν ρε βλαμενε του κανω ετσι οπως πηγαινεις. Και σηκωθηκα και εφυγα.
τυπε μετραγε καθολου ή ηταν κανας φλωρος?Ναι σιγα μην κατεβαινα κατω να παιξω ξυλο με τον καθυστερημενο που περπαταει μεσα στο δρομο
χωρις να βλεπει τα αμαξια που ερχονται απο την κατω πλευρα.
Παλι καλα που την γλιτωσα και δεν τον πατησα τον μαλακα... ευτυχως δεν ετρεχα.
Εμενα κατι μου λεει οτι του ειπε μαλακια ο μπλοντ για αυτο νευριασε και ο αλλος, και την εκανε μην φαει ξυλο.κότα είσαι μαλάκα..
όπως είσαι κατεβαίνεις και μόλις κάνει ένα βηματάκι αφήνεις από το χέρι σου ένα γαλλικό κλειδί και θα τον δεις πώς μπαίνει στον ίσιο δρόμο