gravatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Να υποθεσουμε οτι αυτο δε δουλεψε και γι'αυτο ειναι πρωην?![]()
Μπορεί να ήταν η κατηγορούμενη
Να υποθεσουμε οτι αυτο δε δουλεψε και γι'αυτο ειναι πρωην?![]()
Ε γι'αυτό λέω ότι πριν πας σε γάμο και συμβίωση πρέπει να περάσεις τον άλλο από κόσκινο.Όχι πάω και παντρεύομαι επειδή με πιέζουν οι γονείς ή φοβάμαι μη μείνω μόνος ή για να μη μ'έχουν για αδερφή.
Πρώην ειναι επειδη μετα απο 2 χρονια επελεξε να μην ειναι πλεον με εναν παντρεμενο και να φτιαξει τη ζωη της
Προφανως ειμαι πολυ συντηρητικος για κατι τοσο extreme
Εσυ καταλαβες οτι το προβλημα ηταν αν θα το αναγνωριζα ή οχι?ε να το αναγνωριζες τοτε το παιδακι
μη μεινεις ατεκνος
Υπαρχει μια ουσιωδης διαφορα με τους δικαστεςΟκ για πλακα το πα, αν και μου ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβω πως ειναι καβλωτικο ενα setting οπου ο δικηγορος ειναι το beta της υποθεσης μπροστα στο alpha που ειναι ο δικαστης... γιατι οι δικηγοροι πρακτικα παρακαλανε το δικαστη να δεχτει οτι αυτοι εχουν δικιο ενω ο δικαστης ειναι ο απολυτος γαμαω της αιθουσας...
Μπας και ειχε φετιχ με τους δικαστες?![]()
Οκ για πλακα το πα, αν και μου ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβω πως ειναι καβλωτικο ενα setting οπου ο δικηγορος ειναι το beta της υποθεσης μπροστα στο alpha που ειναι ο δικαστης... γιατι οι δικηγοροι πρακτικα παρακαλανε το δικαστη να δεχτει οτι αυτοι εχουν δικιο ενω ο δικαστης ειναι ο απολυτος γαμαω της αιθουσας...
Μπας και ειχε φετιχ με τους δικαστες?![]()
Δεν εκανε ορθογραφικαδε καταλαβες τυπε ..το αγορι απο δω της εβαζε χερι στα ορθογραφικα και της διαβαζε ψαγμενα εργα κατι σαν το δασκαλακο..
Εσυ καταλαβες οτι το προβλημα ηταν αν θα το αναγνωριζα ή οχι?
Υπαρχει μια ουσιωδης διαφορα με τους δικαστες
Ο δικαστης πρεπει να παρακολουθει απαθης, δεσμευεται
Εγω σαν δικηγορος μπορω να κανω και το θεατρακι μου
Τα εβλεπε η γλυκια μου και μουσκευε
Μια φορα παντως μου ειπε οτι την εφτιαξε ο κατηγορουμενος και απο τοτε της ειπα να μην ξαναερθειΝαι αλλα αυτο δεν αλλαζει τη δυναμικη ισχυος μεταξυ της εδρας "εκει πανω", αυτων που παριστανουν το Θεο, και των "απο κατω" που "παρακαλανε"... δε ξερω... δε το βλεπω sexy... απ'την αλλη παλι αμα την εφτιαχνε αυτη εγω παω πασο![]()
Ναι αλλα αυτο δεν αλλαζει τη δυναμικη ισχυος μεταξυ της εδρας "εκει πανω", αυτων που παριστανουν το Θεο, και των "απο κατω" που "παρακαλανε"... δε ξερω... δε το βλεπω sexy... απ'την αλλη παλι αμα την εφτιαχνε αυτη εγω παω πασο![]()
Εσυ να μην την γαμησεις τοτεπωπω ξενεραααα
Α συμφωνεις!!ε ειναι λιγο sexy τυπε
Μια φορα παντως μου ειπε οτι την εφτιαξε ο κατηγορουμενος και απο τοτε της ειπα να μην ξαναερθει
Εσυ να μην την γαμησεις τοτε
Αρχιζω να αισθανομαι οτι μοιαζετεαυτο ειναι οντως προβλημα κ μενα με ελκυουν οι κακοποιοι λολλλ
Αρχιζω να αισθανομαι οτι μοιαζετε
Ο λογος?υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα ..εγω ΠΟΤΕ δε θα σ κατσω!