Νέα

Έχετε μετανιώσει για πράγματα που (δεν) κάνατε νεότεροι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Ε γι'αυτό λέω ότι πριν πας σε γάμο και συμβίωση πρέπει να περάσεις τον άλλο από κόσκινο.Όχι πάω και παντρεύομαι επειδή με πιέζουν οι γονείς ή φοβάμαι μη μείνω μόνος ή για να μη μ'έχουν για αδερφή.

που ζεις ρε φιλε 2019 εχουμε
τι καταπιεση απτους γονεις
τι αδερφες μ λες

ημαρτον!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Πρώην ειναι επειδη μετα απο 2 χρονια επελεξε να μην ειναι πλεον με εναν παντρεμενο και να φτιαξει τη ζωη της

Οκ για πλακα το πα, αν και μου ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβω πως ειναι καβλωτικο ενα setting οπου ο δικηγορος ειναι το beta της υποθεσης μπροστα στο alpha που ειναι ο δικαστης... γιατι οι δικηγοροι πρακτικα παρακαλανε το δικαστη να δεχτει οτι αυτοι εχουν δικιο ενω ο δικαστης ειναι ο απολυτος γαμαω της αιθουσας...

Μπας και ειχε φετιχ με τους δικαστες? :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Οκ για πλακα το πα, αν και μου ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβω πως ειναι καβλωτικο ενα setting οπου ο δικηγορος ειναι το beta της υποθεσης μπροστα στο alpha που ειναι ο δικαστης... γιατι οι δικηγοροι πρακτικα παρακαλανε το δικαστη να δεχτει οτι αυτοι εχουν δικιο ενω ο δικαστης ειναι ο απολυτος γαμαω της αιθουσας...

Υπαρχει μια ουσιωδης διαφορα με τους δικαστες
Ο δικαστης πρεπει να παρακολουθει απαθης, δεσμευεται

Εγω σαν δικηγορος μπορω να κανω και το θεατρακι μου
Τα εβλεπε η γλυκια μου και μουσκευε

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

δε καταλαβες τυπε ..το αγορι απο δω της εβαζε χερι στα ορθογραφικα και της διαβαζε ψαγμενα εργα κατι σαν το δασκαλακο..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Υπαρχει μια ουσιωδης διαφορα με τους δικαστες
Ο δικαστης πρεπει να παρακολουθει απαθης, δεσμευεται

Εγω σαν δικηγορος μπορω να κανω και το θεατρακι μου
Τα εβλεπε η γλυκια μου και μουσκευε

Ναι αλλα αυτο δεν αλλαζει τη δυναμικη ισχυος μεταξυ της εδρας "εκει πανω", αυτων που παριστανουν το Θεο, και των "απο κατω" που "παρακαλανε"... δε ξερω... δε το βλεπω sexy...  απ'την αλλη παλι αμα την εφτιαχνε αυτη εγω παω πασο :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ναι αλλα αυτο δεν αλλαζει τη δυναμικη ισχυος μεταξυ της εδρας "εκει πανω", αυτων που παριστανουν το Θεο, και των "απο κατω" που "παρακαλανε"... δε ξερω... δε το βλεπω sexy...  απ'την αλλη παλι αμα την εφτιαχνε αυτη εγω παω πασο :P
Μια φορα παντως μου ειπε οτι την εφτιαξε ο κατηγορουμενος και απο τοτε της ειπα να μην ξαναερθει

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Ναι αλλα αυτο δεν αλλαζει τη δυναμικη ισχυος μεταξυ της εδρας "εκει πανω", αυτων που παριστανουν το Θεο, και των "απο κατω" που "παρακαλανε"... δε ξερω... δε το βλεπω sexy...  απ'την αλλη παλι αμα την εφτιαχνε αυτη εγω παω πασο :P

ε ειναι λιγο sexy τυπε

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Μια φορα παντως μου ειπε οτι την εφτιαξε ο κατηγορουμενος και απο τοτε της ειπα να μην ξαναερθει

αυτο ειναι οντως προβλημα κ μενα με ελκυουν οι κακοποιοι λολλλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom