Νέα

Έχετε μετανιώσει για πράγματα που (δεν) κάνατε νεότεροι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
δεν εχω ακουσει ποτε κανενα να κανει παιδι και να το μετανιωσει! ακομα κ αν χωρισει το ζευγαρι. που ζειςς τυπε?

Μιλάω γι'αυτούς που έκαναν παιδιά τα οποία δεν τα βλέπουν.Και που πληρώνουν διατροφές στην πρώην

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ουδείς εξ αυτων λεει καλυτερα να μην εκανα παιδι.

Εγώ δεν το πιστεύω.Τί νόημα έχει να κάνεις παιδί εαν δεν το βλέπεις;Εκτός εαν βολεύονται με το να κάνουν απλώς έναν απόγονο

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εγώ δεν το πιστεύω.Τί νόημα έχει να κάνεις παιδί εαν δεν το βλέπεις;Εκτός εαν βολεύονται με το να κάνουν απλώς έναν απόγονο
Τι νοημα εχει να εκφερεις γνωμη ενω δεν εχεις παιδι?

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τι νοημα εχει να εκφερεις γνωμη ενω δεν εχεις παιδι?

Εγώ μιλάω για μένα.Αν κάνω παιδί και μου το μεγαλώνει ο γκόμενος της γυναίκας μου,ε ναι θα πω καλύτερα να μην έκανα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εγώ μιλάω για μένα.Αν κάνω παιδί και μου το μεγαλώνει ο γκόμενος της γυναίκας μου,ε ναι θα πω καλύτερα να μην έκανα.

τοτε καλυτερα να μη κανεις θα βγαλεις κομπλεξικα παιδια

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Από τη στιγμή που τα παιδιά έγιναν όπλο των περισσοτέρων γυναικών δεν υπάρχει και λόγος να την εξοπλίσω.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
701
Πόντοι
96

Το καλυτερο το εκανε ενας γνωστος μου κοντα στα 50
Εφυγα Αγγλια (ηταν αδεσμευτος τοτε) και γυρισα μετα απο 2 χρονια και τον βρηκα παντρεμενο-χωρισμενο-με παιδι και τελειωμενα δικαστηρια και αποφασεις για 200 ευρω διατροφη

Ενας φιλος τον πειραζε και του λεγε "φθηνα την εβγαλες, με 200 ευρω κονομησες και γυναικα και παιδι" :) :) :)

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τοτε καλυτερα να μη κανεις θα βγαλεις κομπλεξικα παιδια

Βασικά εξαρτάται απ'την επιλογή της γυναίκας.

Αν κάνεις λάθος επιλογή γυναίκας για γάμο και παιδί,το πληρώνεις μια ζωή.Σ'αυτό πιστεύω συμφωνούν και οι παθόντες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Βασικά εξαρτάται απ'την επιλογή της γυναίκας.

Αν κάνεις λάθος επιλογή γυναίκας για γάμο και παιδί,το πληρώνεις μια ζωή.Σ'αυτό πιστεύω συμφωνούν και οι παθόντες.

τυπε αφεσου ερωτευσου θαυμασε τη γυναικα σ
και ολα θα παρουν το δρομο τους
αν δεν θαυμαζεις κ δεν εισαι καψουρης θα χωρισεις στα πρωτα 3 χρονια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
τωρα ωραια τα λες εσυ στην θεωρια αλλα πιστεψε με ολοι οσοι ΔΕΝ το ειχαν παει και τοσο απο μικροι πιο ζωηροι και αρχιδιδες σαν χαρακτηρες, πιστευω εχουν ενα απωθημενο ( εστω μικρο ) να δουν πως θα εξελισσοταν η ζωη τους σε ολους τους τομεις αν διαβαιναν σε τετοιο το μονοπατι τους, απο μικρη ηλικια, συμφωνα με το 'αλητικο', μαγκικο, αλανικο Lifestyle.....και επαναλαμβανω επειδη σε βλεπω να παραλειπεις καποια πραγματα που τονιζω ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ( που αυτοι οι σκληροι καργιολιδες τα απολαμβανουν απο μικροι κλπ.) μιλαω και για πολλαααα αλλα πραγματα , τα οποια θα ρθουν αν εισαι τετοιος......αλλιως αν ξεκινησεις να ενεργοποιησε πιο μεγαλος φιλαρακο μου αστα δυσκολα τα πραγματα ..... εχεις ηδη μπει στην λουπα της διαμορφωσης και μετα δεν εχει περιθωρια για αλλαγες......

Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να εχεις φιλους σ'αυτη τη κατηγορια των γυμνασμενων/δηθεν, κτλ το οποιο βοηθαει στο να το απομυθοποιησεις γρηγορα ακομα και αν δε συμμετεχεις σ'αυτο. Γιατι βλεπεις οτι ουτε αυτοι ειναι ενθουσιασμενοι με τη ζωη τους... και οσο περνανε τα χρονια η ζωη τους γινεται (πολυ) χειροτερη απ'τη δικη σου - γιατι αυτη εχουν ...καθοδικη ταση. Αυτο το λεω γιατι καποιοι φιλοι μου ειναι τετοιοι και τους ξερω απο μικρους.... αθλητες και γυμνασμενοι, δηθεν σκληροι καριοληδες, κτλ... αλλα ειναι απομυθοποιηση ολο αυτο (για μενα που το βλεπα και ηξερα τις λεπτομερειες).

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τυπε αφεσου ερωτευσου θαυμασε τη γυναικα σ