Αν ειχα τα μυαλα που εχω τωρα,στα σχολικα μου χρονια,θα την επεφτα σε ολες τις καβλιαρες του σχολειου,θα γαμουσα την μουναρα την αλβανιδα που μιλουσαμε μονο φιλικα στο λυκειο...θα εκανα πολλα ταξιδια στο εξωτερικο(δεν εχω βγει εκτος ελλαδας),θα ειχα περισσοτερη ανεση,θα ημουν πιο κοινωνικος*πριν τα 17 μου δεν εβγαινα ουτε για καφε),σιγουρα ειναι πολλα... αυτα που θα εκανα...δεν πειραζει, εχει περασει καιρος και σιγα σιγα αναπληρωνω τον χαμενο χρονο..Επισης δεν θα εδινα καμια σημασια στους απεξω, ουτε θα με ενοιαζε η γνωμη τους...τα τελευταια 3 χρονια εχω εξελιχθει..ημουν ενα ντροπαλο βαριεστημενο αγορι,τωρα εχω αναλαβει δραση σε ολους τους τομεις της ζωης μου....δεν δισταζω να μιλησω στην οποιαδηποτε γυναικα δω στο δρομο(με αερα σε ολες),γυμναζομαι,προσεχω τον εαυτο μου,και κυριως καταλαβαινω την ποιοτητα των γυρω μου και κοιταζω την παρτη μου,να περασω καλα...Επισης (ισως καποιοι να ενοχληθουν-κοροιδεψουν με αυτο) ,εδω και 1 χρονο δεν εχω πληρωσει για να κανω σεξ,εχω αφησει πισω μου αυτη τη ζωη οσο δελεαστικη και να ειναι... Αυτη η αποχη με κανει να γνωριζω καθε μερα γυναικες εξω.Το κανω για μενα...Ο καθενας να ζει οπως θελει... Ωραιο θεμα ανοιξες τυπε.