Νέα

Έχετε μετανιώσει για πράγματα που (δεν) κάνατε νεότεροι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.329
Πόντοι
486
Αυτό φίλε είμαι σίγουρος ότι το μετάνιωσαν πολλοί με το πέρασμα των χρόνων.Όσοι μπορούσαν να μπουν και δεν μπήκαν δηλαδή.Και τώρα είναι 35-40 και με 400 το μήνα ή άνεργοι κοιμούνται ακόμα στη μάνα τους.

Η στον ιδιωτικό τομέα με 600€ ή στο ελεύθερο επάγγελμα όπως εγώ και δεν μένει τίποτα παρόλο που δουλεύω 10+ ώρες την μερα

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
μετάνιωσα που δεν πήγα εποπ στο στρατό στα 20 μου θα ζούσα παραμεθόριο με στάνταρ μισθό ούτε το άγχος της αθήνας ούτε τίποτα θα νοίκιαζα σπίτι επαρχεία και κλάιν
μετάνιωσα που δεν έκανα οικονομία πρό κρίσης και σπαταλούσα χρήματα σε ακριβά καφέ διακοπές βόλτες κλπ κλπ
μετάνιωσα που έκανα παρέα φιλίες με τοξικούς ανθρώπους και δεν τους έδιωξα νωρίτερα
μετάνιωσα που δε άφησα κάποιες σχέση μου 3 για την ακρίβεια νωρίτερα μόνο από φόβο μην μείνω μόνος
μετάνιωσα που ενώ είχα βρεί πολύ καλή κοπέλα και ήμασταν 3 χρόνια μαζί(2015-2018) και την είχα κάνει τάρανδο και δεν προχωρήσαμε σε συμβίωση γάμο λόγο του απόλυτου του χαρακτήρα μου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.369
Πόντοι
5.006
μετάνιωσα που δεν πήγα εποπ στο στρατό στα 20 μου θα ζούσα παραμεθόριο με στάνταρ μισθό ούτε το άγχος της αθήνας ούτε τίποτα θα νοίκιαζα σπίτι επαρχεία και κλάιν
μετάνιωσα που δεν έκανα οικονομία πρό κρίσης και σπαταλούσα χρήματα σε ακριβά καφέ διακοπές βόλτες κλπ κλπ
μετάνιωσα που έκανα παρέα φιλίες με τοξικούς ανθρώπους και δεν τους έδιωξα νωρίτερα
μετάνιωσα που δε άφησα κάποιες σχέση μου 3 για την ακρίβεια νωρίτερα μόνο από φόβο μην μείνω μόνος
μετάνιωσα που ενώ είχα βρεί πολύ καλή κοπέλα και ήμασταν 3 χρόνια μαζί(2015-2018) και την είχα κάνει τάρανδο και δεν προχωρήσαμε σε συμβίωση γάμο λόγο του απόλυτου του χαρακτήρα μου

Δεν μετανιώσεις που γεννήθηκες και είσαι βάρος στην κοινωνία?  :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Επαγγελματιας στρατιωτης ρε συ Νικολιο;

Παντως νομιζα θα πεις <Μετανιωσα που εχω μονο αυτα τα ακινητα, οικοπεδακι στη Σαλαμινα με αυθαιρετο εξοχικο ωσονουπω και δεν εχω ηδη φτιαξει και καμια μεζονετα.>

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
Μετανιωσα μονο για ότι δεν εκανα

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ρε τραχανα γιωτας ησουν στον στρατο πως θα γινοσουν εποπ;

οταν λες οικονομια αντι να παιρνεις καφε στο ποδι και να την αραζεις στ οπαγκακι θα μαζευες τα κυπελακια που πετουσαν οι αλλοι και θα εκανες χαρμανι καφε
οι διακοπες σου ειναι παντα απο τον κοινωνικο τουρισμο εκει τι θα εκανες; θα εμπαινες στο πλοιο τσαμπε; αφου μονο αυτο πληρωνες

μημπως ηθελες να γραψεις ταξικους φιλους

δεν ειανι λιγο πραγμα να εχεις μαι χοντρη να σε ζεσταινει τις κρυες νυχτες του χειμωνα γιατι να χαλας λεφτα σε πετρελαιο

παπαρια χαρακτηρα απλα η χοντρη σε καταλαβε οτι της τα φορας και σε εστειλε

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.329
Πόντοι
486
Επαγγελματιας στρατιωτης ρε συ Νικολιο;

Παντως νομιζα θα πεις <Μετανιωσα που εχω μονο αυτα τα ακινητα, οικοπεδακι στη Σαλαμινα με αυθαιρετο εξοχικο ωσονουπω και δεν εχω ηδη φτιαξει και καμια μεζονετα.>

Κ όμως αυτοί οι επαγγελματίες στρ ειδικά εάν είναι από παραμεθόριο κάνουν την καλύτερη ζωαρα. 1000 κοντά μισθός και φθηνό ενοίκιο-ζωη στην επαρχία άσε που μερικοί μένουν σε δικά τους σπίτια. Τους περισσεύουν πολλά λεφτά για γούστα....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κ όμως αυτοί οι επαγγελματίες στρ ειδικά εάν είναι από παραμεθόριο κάνουν την καλύτερη ζωαρα. 1000 κοντά μισθός και φθηνό ενοίκιο-ζωη στην επαρχία άσε που μερικοί μένουν σε δικά τους σπίτια. Τους περισσεύουν πολλά λεφτά για γούστα....
Δε θα το εκανα. 18 μηνες στο Στρατο, φτανει. Αλλα στο Διδυμοτειχο ηταν ενας παλιοτερος στρατιωτης, ντοπιος, πολυ καλος ανθρωπος και χαρακτηρας, απο φτωχη οικογενεια, χωρις σπουδες και επαγγελματικες προοπτικες,  που μια που απολυθηκε, μια που ξαναρθε στο στρατοπεδο ως ΟΒΑ, Οπλιτης Βραχειας Ανακαταταξεως που ισχυε τοτε το 1997. Με μισθο και προοπτικη για μονιμοποιηση. Και κατι ΕΠΟΠ που ειχαμε, κατι τεμπελοσκυλα ηταν που βαριοντουσαν τη ζωη τους και το εκαναν μονο για το σιγουρο  μισθο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μετάνιωσα που δεν πήγα εποπ στο στρατό στα 20 μου
Τι ΕΠΟΠ ρε φιλε

Εσυ υπηρετησες Ι4 αοπλο επειδη ειχες προβληματα υγειας, αν θυμαμαι καλα

Τωρα λες οτι επρεπε να πας ΕΠΟΠ?
Τι ειναι αυτα?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τι ΕΠΟΠ ρε φιλε

Τι ειναι αυτα?
Σιγα τυπε, το λες σαν να ειναι τιποτα ακατορθωτο για τον Νικολιο. Θα επειθε τον υπουργο να περασει διαταξη για ΕΠΟΠ Ι4 για υπηρεσια θαλαμοφυλακας.

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Σιγά τη ζωάρα.Γι'αυτό και πρήζουν τους φαντάρους επειδή τους ζηλεύουν που θα απολυθούν.Μιλάμε δίποδα ζώα είναι οι πιο πολλοί

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ρε τραχανα γιωτας ησουν στον στρατο πως θα γινοσουν εποπ;

άλλο η στρατιωτική θητεία και άλλο εποπ

οταν λες οικονομια αντι να παιρνεις καφε στο ποδι και να την αραζεις στ οπαγκακι θα μαζευες τα κυπελακια που πετουσαν οι αλλοι και θα εκανες χαρμανι καφε

πρίν το 2010 έβγαινα συχνά για καφε είχα αυτοκίνητο όπου πήγαινα βόλτες και έκανα και ταξίδια εκτός κοινωνικού τουρισμού και κέρναγα αν είχα μυαλό πιστεύω θα είχα κρατήσει 20.000€

οι διακοπες σου ειναι παντα απο τον κοινωνικο τουρισμο εκει τι θα εκανες; θα εμπαινες στο πλοιο τσαμπε; αφου μονο αυτο πληρωνες

πρίν την κρίση πήγαινα και με δικά μου χρήματα
[/color]

μημπως ηθελες να γραψεις ταξικους φιλους

ούτε κάν

δεν ειανι λιγο πραγμα να εχεις μαι χοντρη να σε ζεσταινει τις κρυες νυχτες του χειμωνα γιατι να χαλας λεφτα σε πετρελαιο

όχι δεν είναι έτσι είχα 3 σχέσεις καταστροφικές έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα όσο αφορά το χοντρές κλπ κλπ απλά γελοίο

παπαρια χαρακτηρα απλα η χοντρη σε καταλαβε οτι της τα φορας και σε εστειλε

ούτε κάν εγώ την χώρισα και το μετάνοιωσα

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Τι ΕΠΟΠ ρε φιλε

Τι ειναι αυτα?

απλό δεν θα ανέφερα το βροχικό άσθμα δεν σου έκαναν αναλυτική εξέταση στα πνευμόνια όταν πηγαινες για εποπ
ούτε στη θητεία έκανα εξετάσεις πήγα με γνωματεύσεις δημόσιων νοσοκομείων και μετά με εξέτασαν στο 401

για να ξέρεις είχα 3 ευκαιρίες να γίνω εποπ μια στο πυροβολικό μια στο στρατό και μια στο ναυτικό

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
απλό δεν θα ανέφερα το βροχικό άσθμα δεν σου έκαναν αναλυτική εξέταση στα πνευμόνια όταν πηγαινες για εποπ
ούτε στη θητεία έκανα εξετάσεις πήγα με γνωματεύσεις δημόσιων νοσοκομείων και μετά με εξέτασαν στο 401

για να ξέρεις είχα 3 ευκαιρίες να γίνω εποπ μια στο πυροβολικό μια στο στρατό και μια στο ναυτικό
βρε τραχανα απο την στιγμη που υπηρετησες εχουν γραφτει ολα στον φακελο σου ασε που λογικα θα εριχνε ακυρο ο διοικητης σου οταν τον ρωταγαν τι κουμασι εισαι απο την στιγμη που εκανες αιτηση για εποπ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.369
Πόντοι
5.006

Τυπε το βροχικο ασθμα ειναι σαν το ψευτικο ζαχαρο που εχεις τωρα ή πραγματικα το ειχες? :think:

Επισκέπτης
Τυπε το βροχικο ασθμα ειναι σαν το ψευτικο ζαχαρο που εχεις τωρα ή πραγματικα το ειχες? :think:

Αν κόψεις το κάπνισμα, αναπνέεις καθαρό αέρα και κάνεις από 30 μπάνια τα καλοκαίρια, σε 10 χρόνια το βροχικό άσθμα εξαφανίζεται για πάντα!

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Πως μιλας ετσι σε εναν επαγγελματια ΑΜΕΑ ρε αρχιδι;
τουλαχιστον ο νικολας  δεν εχει πτυχιο βουλγαριας  και  εχει  αρκετο μυαλο  ωστε να μην κανει τον  ντελιβερα σαν εσενα ..  :dancing:

Lanmola

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
7
Πόντοι
0
Η οκνηρία που είχα νεότερος. Πιστεύω ότι μια από τις μεγαλύτερες αμαρτίες της ζωής είναι να λες «βαριέμαι».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom