P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Ο λογος?
ασυμφωνια χαρακτηρων
Ο λογος?
Ε καλα, δεν θα παντρευομασταν κιολαςασυμφωνια χαρακτηρων
Ε καλα, δεν θα παντρευομασταν κιολας
Μια φορα παντως μου ειπε οτι την εφτιαξε ο κατηγορουμενος και απο τοτε της ειπα να μην ξαναερθει
τον Πατερα σου τον εχεις ρωτησει τυπε....? :S :S :Sκαι εγω περιμενω εναν αντρα να παραδεχτει οτι το παιδι του γαμησε την ζωη.
ειτε γιατι πληρωνει ενα καρο διατροφες στην πρωην συζυγο.
ειτε γιατι βγηκε [size=10pt][size=10pt]τσογλανος[/size][/size], πηρε ναρκωτικα και εμπλεξε και τον εσκασε τον γονιο.
Ναι! που ειχα φιλους δυο , που γνωρισα αλλη μια , και συνεργαστηκα με αλλη μια και που σε ολους αυτους τελειωνε το επιθετο τους σε [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]"ΟΓΛΟΥ"[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] !! δεν ξερω αν ηταν συμπτωματικο στην ζωη μου αλλα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μακρια απο επιθετα που τελειωνουν σε [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]"ΟΓΛΟΥ"[/size][/size][/size][/size] !!![/size][/size]
[/size]
Επρεπε να τους ειχα δωσει τον μπουλ[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ογλου[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] απο νωρις ...
Ας ερχοσουν να με δεις στο δικαστηριο
Η πρωην ερχοταν να με βλεπει να αγορευω για να καυλωνει
τον Πατερα σου τον εχεις ρωτησει τυπε....? :S :S :S
εισαι και ντελιβερας και τραβελορουφηχτρας ...Τσογλανος ειπε ρε τυπε οχι τραβελορουφηχτρας..... :S :S :S
Από δω και πέρα τίποτα!!!Το οτι τα επίθετα σε ΟΓΛΟΥ φταίνε για τα δεινά της γης....τι άλλο θα διαβάσω εδω μέσα
Τυπε έτοιμος για καλόγερο σε βλέπω!Τα μεγαλυτερα λαθη που εχω κανει και κανει ενας ανθρωπος κατεμε στη ζωη του ειναι:
1)Διατηρει φιλιες που εχουν πεθανει προ πολλου για συναισθηματικους λογους και απο οικτο..το πιο κλασσικο παραδειγμα ειναι οτι κραταει φιλους απ το σχολειο που χρονια μετα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που ηταν(οπως και μεις) οποτε διατηρει μια αχρειαστη τοξικοτητα
2)Εμπιστευεται αντρες-φιλους..Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι φιδια κολοβα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να βρουν ενα μουνι σταθερο να γαμανε.μολις το καταφερουν χανονται απο προσωπου γης κ εμφανιζονται παλι οταν τους στειλει η γκομενα..ειναι το χειροτερο ειδος αρσενικου που μπορει να τυχει στη ζωη καποιου...
3)πιστευει τις γυναικες κ οσα του λενε...μια γυναικα στα 18 της που τη γαμας θα τριπλοτσεκαρει την καποτα σου για να δει αν τρυπησε.στα 30 της θα σου πει:χυσε με μωρο μου θελω να σε νοιωσω..εσυ σαν ζωο θα χυσεις και σε 9 μηνες εχεις διατροφη 1000 ευρω για τα επομενα 18 χρονια της ζωης σου...
4)Δουλευεις για να πλουτιζει καποιος αλλος κ συ αρκεισαι που εχεις otetv και fiat punto
5)δεν πας με πουτανες για ηθικους και υγειονομικους λογους
Άμα πήγαινες με πουτανες θα είχες ξελαμπικαρει!Τυπε καστρατο ειμαι βεβαιος οτι εισαι απαυτους που εχυσε ή χαθηκε απο προσωπου γης...καλη κοινωνικη ζωη να χεις παιχταρα μου.....
Τα ορθογραφικά λάθη διορθώνονται (όπως είδες) η μακακια ποτέ!Καλα μαθε να γραφεις ελληνικα κ μετα μιλαμε...